İstek Hakkımız olanı istiyoruz

morganlefay

Üye
Selamlar,

Bu konuyu açma sebebimiz kapalı beta pvp etkinliğinde sıralamada 2-3. sırada bitirip Elite Cloak kazanmış kişilerin hakkını arayıp verilen sözlerin yerine getirilmesini istememizdir.

Öncelikle kapalı betadaki sıralamaya giren kişilere verilen pelerinler ve özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
  • Sıralamada 1. sırada bitiren kişilere: %5 exp bonus, 100 hp, %2 mob damage increase veren pelerin,
  • Sıralamada 2-3. sırada bitiren kişilere: %2 moblardan yediğin damageyi %2 düşüren pelerin,
  • Sıralamada 4-10. sırada bitiren kişilere: 60 hp, 120mp özelliği veren pelerin,
  • Etkinlik boyunca droplardan düşen pelerinlere ise tüm statlara +1 özellik veren pelerinler verildi.
Gördüğünüz gibi ilk olarak göze çarpan 2-3. lük pelerinine verilen özelliğin diğer pelerinlere göre aşırı geride kalması.

Özellikler ilk açıklandığında sıralamada 2-3. olan arkadaşlar hemen itiraz etti. Yönetim de itirazımızı haklı bularak özelliği 20 defansa çevirdi.

1651040547200.png

Pelerinlerin özelliklerinin açıklanmasıyla itiraz edip özelliğinin değiştirilmesi arasındaki geçen zaman maksimum 30 dakikadır.

Oyun açılıp pelerinler dağıtıldığında yaşadığımız ilk haksızlık özellik konusundan bağımsız olarak pelerinlerin ilk sahibi oyuncular yerine oyun olmasıydı.
Çünkü bizlere defalarca pelerinlerin ilk sahibi siz olacaksınız. Sonraki satışlardan, kiralamalardan miras alacaksınız denmişti.
Pelerinler dağıtılırken bu söz tutulamadı, ilk üreten kişi oyun olduğu için bize pelerinleri transfer ettiğinde miras sahibi oyunun kendi metamask cüzdan adresi oldu.

Etkinlikte kazandığımız pelerini çoğumuz oyun içinde kullanacağımız için çoğu kişi bu duruma takılmadı, hata diyip sineye çekildi.

Ancak oyuna girdiğimiz gün 20 def olarak üretilmiş olması gereken pelerinin anladığım kadarıyla CM ve Pelerinleri üreten arkadaş arasındaki iletişim eksikliği sebebiyle 20 defans üretilmediğini gördük.

1651040767957.png

Konuyu Justice e anlatıp hakkımızı aradığımda ise üretilen NFT nin özelliğinin değişirilemeyeceğini, nft nin değerini nadirliği belirlediğini iletti.
1651040856206.png

Bu pelerini kazanmış 16 oyuncu var, bu konuyu bu kişiler adına açıyorum. 1 ay gece gündüz emek verip bu pelerini kazanmış oyuncular olarak mümkünse pelerinin bir şekilde özelliğinin değiştirilmesini talep ediyoruz.
Eğer böyle bir şey mümkün değilse bizler cüzdanımızdaki pelerini sizlerin belirlediği bir metamask hesabına transfer edelim, sizler de gönderilen pelerinin aynı renkte ancak 20 def olan halini bizim ilettiğimiz cüzdana gönderin.

Bizler oyuncuyuz pelerinin nadirliği fiyatı çok umrumuzda değil. İstediğimiz şey sadece oyundaki görüntüsü güzel olan, bomboş özelliği olmayan 1 ay boyunca hakettiğimiz vaad edileni alabilmek.

Doriona ADALET için Otchiwa heykeli koyan oyun yetkililerinin mağdur olmuş bu 16 kişinin hakkını vereceğine adım gibi eminim.

Buraya kadar okuyan oyuncu arkadaşlarımızın da başını ağrıttıysak özür dileriz,
from: Mağdur olan Elite Cloak Pelerin sahipleri topluluğu :)

udun

Üye
Biz hakkımız olanı istiyoruz ne fazlasını ne azını. Oyun yönetimi bizlere söz verdiği özelliği pelerinlerimize geri vermeli.

Zurtafon

Üye
Kapalı beta'da ne kadar uğraştıklarına canlı şahit oldum,emeklerinin karşılığı verilsin!!!!!!

sertan123

Üye
kanka bende 7. oldum meta musk hesabımı kaybettigim için pelerinde yalan oldu hiçbir konuda o 12 kelimelik şifre saklanacağından bahsetmemiş sadece bilgilendirici 1 video izledim ondada 1.5saniye de diyor orayıda muhtemelen kaçırmşım dikkat etmeyip şimdi elimizden bişey gelmez diyolar güya adalet olacaktı 1ay boşa oynadım alfadada aynı şekil herşey değişmiş hiçbişey aynı değil boşuna 2-3ayımı heba etmişim ki şuanda oynıyarakta heba ediyorumda yapcak bişey yok

morganlefay

Üye
kanka bende 7. oldum meta musk hesabımı kaybettigim için pelerinde yalan oldu hiçbir konuda o 12 kelimelik şifre saklanacağından bahsetmemiş sadece bilgilendirici 1 video izledim ondada 1.5saniye de diyor orayıda muhtemelen kaçırmşım dikkat etmeyip şimdi elimizden bişey gelmez diyolar güya adalet olacaktı 1ay boşa oynadım alfadada aynı şekil herşey değişmiş hiçbişey aynı değil boşuna 2-3ayımı heba etmişim ki şuanda oynıyarakta heba ediyorumda yapcak bişey yok
Geçmiş olsun hocam, bizim durumumuz biraz farklı. Verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Hakettiğimiz verilmiyor, açıklama bile yapılmıyor. %100 haklı olduğumuz bir konuda iki çalışanın hatasını 1 ay gece gündüz emek vermiş, uykusuz kalmış insanlar çekiyor.

yvangquay

Üye
yahu sanki sizi zorla tutup oynattılar emeğimizin karşılığı verilsin diyorsunuz. sanki pelerin olmasa oynamayacaktı oyunu. ne kadar şımarık bir kitle varmış her şeyde emek haksızlık bla bla edebiyatı.

morganlefay

Üye
yahu sanki sizi zorla tutup oynattılar emeğimizin karşılığı verilsin diyorsunuz. sanki pelerin olmasa oynamayacaktı oyunu. ne kadar şımarık bir kitle varmış her şeyde emek haksızlık bla bla edebiyatı.
Ne alakası var hocam, biz zaten bu oyunu kapalı betada bir hediye için oynamadık. 68 level başlangıç yapıldı oyunda toplasan 30 40 adam bile yokken biz 14 15 saat oynayıp bir sürü bug reportluyoduk.
Pk etkinliği açtılar 1 aylık orada daha kalabalık bir kitle oynadı ve etkinlik sonucunda sıralamaya girenlere pelerin verileceği söylendi.
Şöyle düşün bir işe giriyorsun sana maaş+yan haklar vereceğini söylüyorlar, 1 ay çalışıyorsun bizim muhasebeciyle insan kaynnakları arasında iletişim eksikliği olmuş size maaş veremeyecez demek gibi bir şey bizim yaşadığımız olay.

Serenity

Üye
Selamlar,

Bu konuyu açma sebebimiz kapalı beta pvp etkinliğinde sıralamada 2-3. sırada bitirip Elite Cloak kazanmış kişilerin hakkını arayıp verilen sözlerin yerine getirilmesini istememizdir.

Öncelikle kapalı betadaki sıralamaya giren kişilere verilen pelerinler ve özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
  • Sıralamada 1. sırada bitiren kişilere: %5 exp bonus, 100 hp, %2 mob damage increase veren pelerin,
  • Sıralamada 2-3. sırada bitiren kişilere: %2 moblardan yediğin damageyi %2 düşüren pelerin,
  • Sıralamada 4-10. sırada bitiren kişilere: 60 hp, 120mp özelliği veren pelerin,
  • Etkinlik boyunca droplardan düşen pelerinlere ise tüm statlara +1 özellik veren pelerinler verildi.
Gördüğünüz gibi ilk olarak göze çarpan 2-3. lük pelerinine verilen özelliğin diğer pelerinlere göre aşırı geride kalması.

Özellikler ilk açıklandığında sıralamada 2-3. olan arkadaşlar hemen itiraz etti. Yönetim de itirazımızı haklı bularak özelliği 20 defansa çevirdi.

Ekli dosyayı görüntüle 5910

Pelerinlerin özelliklerinin açıklanmasıyla itiraz edip özelliğinin değiştirilmesi arasındaki geçen zaman maksimum 30 dakikadır.

Oyun açılıp pelerinler dağıtıldığında yaşadığımız ilk haksızlık özellik konusundan bağımsız olarak pelerinlerin ilk sahibi oyuncular yerine oyun olmasıydı.
Çünkü bizlere defalarca pelerinlerin ilk sahibi siz olacaksınız. Sonraki satışlardan, kiralamalardan miras alacaksınız denmişti.
Pelerinler dağıtılırken bu söz tutulamadı, ilk üreten kişi oyun olduğu için bize pelerinleri transfer ettiğinde miras sahibi oyunun kendi metamask cüzdan adresi oldu.

Etkinlikte kazandığımız pelerini çoğumuz oyun içinde kullanacağımız için çoğu kişi bu duruma takılmadı, hata diyip sineye çekildi.

Ancak oyuna girdiğimiz gün 20 def olarak üretilmiş olması gereken pelerinin anladığım kadarıyla CM ve Pelerinleri üreten arkadaş arasındaki iletişim eksikliği sebebiyle 20 defans üretilmediğini gördük.

Ekli dosyayı görüntüle 5911

Konuyu Justice e anlatıp hakkımızı aradığımda ise üretilen NFT nin özelliğinin değişirilemeyeceğini, nft nin değerini nadirliği belirlediğini iletti.
Ekli dosyayı görüntüle 5912

Bu pelerini kazanmış 16 oyuncu var, bu konuyu bu kişiler adına açıyorum. 1 ay gece gündüz emek verip bu pelerini kazanmış oyuncular olarak mümkünse pelerinin bir şekilde özelliğinin değiştirilmesini talep ediyoruz.
Eğer böyle bir şey mümkün değilse bizler cüzdanımızdaki pelerini sizlerin belirlediği bir metamask hesabına transfer edelim, sizler de gönderilen pelerinin aynı renkte ancak 20 def olan halini bizim ilettiğimiz cüzdana gönderin.

Bizler oyuncuyuz pelerinin nadirliği fiyatı çok umrumuzda değil. İstediğimiz şey sadece oyundaki görüntüsü güzel olan, bomboş özelliği olmayan 1 ay boyunca hakettiğimiz vaad edileni alabilmek.

Doriona ADALET için Otchiwa heykeli koyan oyun yetkililerinin mağdur olmuş bu 16 kişinin hakkını vereceğine adım gibi eminim.

Buraya kadar okuyan oyuncu arkadaşlarımızın da başını ağrıttıysak özür dileriz,
from: Mağdur olan Elite Cloak Pelerin sahipleri topluluğu :)
++++++++++ gece gündüz pk attık betada %2 monster defi için mi ağızdan cıkan sözler tutulsun....
hani ilk sahibi biz olacaktık ordada sınıfta kaldınız

Aziz

Üye
Bu konu da daha önce yaptığım tek yorumum olacak. Bu pelerinlerin xmog olarak kullanılması gerekiyordu. Başka bir özelliği olmaması gerekiyordu. Ancak bu şekilde oldu. Ne olursa olsun ilk günden beri hep bir tartışma konusu oldu. Bu yarışmaya katılmadım. İyi ki de katılmamışım. O günde demiştim, bugün de aynı şeyi diyorum. Xmog yapılsaydı bunların hiç biri olmazdı.

Son düzenleme:

Kiso

Üye
Konuyu okudum , pelerin olarak kişilere söylenenin dışında bir özellik verilmesi ve bu durum firmadan kaynakli bi durum ise eğer, firma eğer elinden birseyler geliyorsa bu konuya bir el atması olumlu bir yaklasim olur, yani denildiği gibi belirtilen bir matemask hesabina bu oyuncular pelerinlerini iade edip , tekrardan elden gecmis düzeltilmis yeni pelerinler teslim edilebilir, firmada ellerinde bulunan iade edilmis nft pelerinleri isterlerse kiraya bıraksınlar isterlerse satisini gerçekleştirebilirler.

Szchull

Üye
Hayal kırıklığı. Emeğimizin hakkını yanlış bir iletişim hiç etti :)

Burtto

Üye
aga boş konu 20 defans alsan nolcak böyle boş şeylerle oyunun daha başında yönetime yüklenmeyin bence bırakın daha önemli işlerle uğraşsınlar herşey rayına oturunca konuşursunuz ilk cevabı almışsınız zaten

Makarov

Üye
Çaban güzel :) ben kendimden yana umudumu kaybettim açıkçası.

Toxic

Üye
NFT '' Bir şekilde '' değiştirebileceğin zaman çok mutlu bir insan olacaksın kardeşim :) Senin adına üzülüyorum bilmediğin konularda çok fazla beklenti ve istek içerisindesin üzücü. iyi forumlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt