PepGuardioLa isimli karakterin sahibiyim. Yukarıdaki videoya bakıldığında Wox tagına sahip mageler ile ittifak yapıyormuşuz gibi görünüyor. Fakat bu gerçeği yansıtmıyor. Yukarıdaki videodan 1 dakika önce Wox tagına sahip magelere saldırdık. Fakat diğer mage timlerden ziyade daha komuta uygun, daha aklı başında kararlar alarak oyunu oynadıkları için genelde karşı tarafa daha fazla zaiyat verdirebiliyorlar. Videonun hemen öncesinde lüpleri olmadığı için bir kaç tane Wox tagına sahip mageyi düşürdük. Fakat sonrasında lüp aldıklarında uzaktan vurabiliyor olmanın ve diğer mage takımlarına nazaren daha iyi organize olabilmelerinden dolayı bizim partiden bayağı bir kişiyi kestiler. Dolayısıyla sahip olduğumuz parti ile kesemeyeceğimi veya daha fazla zaiyat vereceğimizi anladığımızda, daha zayıf olduklarına kanaat getirdiğimiz Ketty tagına sahip magelere yöneldik. İddiamda tam olarak burada başlıyor. Videonun hemen sonrasında Ketty leri temizledikten sonra Wox tagına sahip magelere tekrar daldık. Bu ittifak yapmak anlamına gelmiyor. Bu oyunu oynayan aklı başında her kullanıcı öncelikle zayıf olan karakteri kesmeye yönelir. 2 aydır ortaya koyduğum gerek benim gerek klanımda yer alan kişilerin emeği var. Rise online yöneticilerini açık bir şekilde logları kontrol etmeye davet ediyorum. Videoda geçen süre zarfında yer alan logların kontrol edilmesini ve bizim woxlarla da birbirimize daldığımızı, kestiğimizi görmelerini rica ediyorum. Yanlış kararlar alıyor ve bunu yaparken de pek etraflıca düşünemiyor olmaları, insanın kafasında soru işaretleri kalmasına sebep oluyor. Çok basit bir manipülasyon neticesinde çok yanlış kararlar aldırılabilecek bir yönetimin olması, üzülerek te olsa büyük bir heves ve istek ile başladığımız oyundan soğumamıza sebep oluyor. Tekrar söylüyorum ki, iddiamın kanıtlanması ve bizzat yönetim tarafından kontrol edilmesi en doğru ve kolay olandır. Umarım, bakış açılarını değiştirirler. Bu denli dar bir çerçeveden bakıp oyunu yönetirlerse bowlda boss kesilirken birbirine vurmayan tüm proteanların ve lunaskarların bundan sonraki süreçte basit bir video ile kısıtlamaya maruz bırakılmaları söz konusu olacaktır.