Hala açıklama yok ?

FatihAydin

Üye
bu hafta sonuda açılmıyacak açılıcak olsa şimdiye çoktan haber verilirdi.

adem94

Üye
Akşam saat 22:00'da olacaktır büyük ihtimal

SHIJIN

Üye
Bir moderatör discorda yapılan açıklamaları forumda da yapmasını isteriz herkes discord'u takip edemiyor. Lütfen Forumu değersizleştirmemek adına buradada bir açıklama yapın saygı değer moderatörler.

Bigjest

Üye
Bir moderatör discorda yapılan açıklamaları forumda da yapmasını isteriz herkes discord'u takip edemiyor. Lütfen Forumu değersizleştirmemek adına buradada bir açıklama yapın saygı değer moderatörler.
Merhaba
Resmi bir duyuru olduğunda Forum'dan duyuru şeklinde yöneticilerimiz tarafından bilgi aktarılıyor.
Discord üzerinde olan anlık sohbet ve haberleri Resmi duyuru olarak aktarmamız çok yanlış olur.En kısa süre içerisinde Resmi bir Forum duyurusu'da yapılacaktır.

Eyup

Üye
Arkadaşlar biraz daha sabır önümüzde oyunun gerçekten açılması için tahmini 9 ay gibi bir süre var. Bunu bilerek beta için yapımcıları bu kadar darlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Şuana kadarki çalışmalar ve haberler bize gerçekten güzel bir oyun ve bildiğimiz pvp tadını verecek gibi gözüküyor. Bu sebeple sabırlı olmaya davet ediyorum.

SHIJIN

Üye
Merhaba
Resmi bir duyuru olduğunda Forum'dan duyuru şeklinde yöneticilerimiz tarafından bilgi aktarılıyor.
Discord üzerinde olan anlık sohbet ve haberleri Resmi duyuru olarak aktarmamız çok yanlış olur.En kısa süre içerisinde Resmi bir Forum duyurusu'da yapılacaktır.
Teşşekkür ederim öncelikle yoruma önem vediğiniz için bunu kimse yapmıyor. ve biz oyunculara böyle değer verdiğinizi görmek güzel sizlerden resmi bir açılış tarihi ve ya resmi bir duyuru beklemiyorum. Zaten diğer forum konularında ne kadar geç gelirse o kadar az hata diye belirtmiştim. Düşüncem gelişmelerle ilgili açıklayabildiğiniz yerleri forumda bizlerle paylaşmanız. İyi çalışmalar.

JohnPlane

Üye
rise ekibi bu bilgilendirme işinde sınıfta kaldılar sanki çok gizli bir iş yürütüyorlar. Her gün şunu şunu yaptık bunu bunu yaptık şu aşamadayız diye açıklayabilirler ama yok atomu parçalıyorlar bekleyen bu kadar insana ufacık bir açıklama bile veremiyorlar.

FatihAydin

Üye
Herkesin işi gücü var kendini ona göre ayarlıyor fakat açıklama yapılmayıncada insanda heves kalmıyor bazı arkadaşlar yazmış alfa bu bunun için beklemeyin falan diye o zman bu forumda ne işi var?

User

Üye
Alfa süreci çok da öngörülebilir bir süreç değildir. Bu yüzden net tarihler vermek mümkün değildir. Örnek vereyim 2 haftalık alfa açtık derler. Üçünce gün server çöker alfa ertelenir. Alfa süreci belirsiz bir süreçtir ve belirsizliğin olduğu bir ortamda belirli tarihler beklemek, "Abi bana kırmızı kar yağdır" demek gibi birşeydir. Günah keçisi de Rise Online olmuş anladığım kadarıyla.

Merak eden google'a "what is alpha phase" yazıp daha detaylı bilgi alabilir, ben özet geçtim sadece.

LunasCar

Üye
Alfa süreci çok da öngörülebilir bir süreç değildir. Bu yüzden net tarihler vermek mümkün değildir. Örnek vereyim 2 haftalık alfa açtık derler. Üçünce gün server çöker alfa ertelenir. Alfa süreci belirsiz bir süreçtir ve belirsizliğin olduğu bir ortamda belirli tarihler beklemek, "Abi bana kırmızı kar yağdır" demek gibi birşeydir. Günah keçisi de Rise Online olmuş anladığım kadarıyla.

Merak eden google'a "what is alpha phase" yazıp daha detaylı bilgi alabilir, ben özet geçtim sadece.
Teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt