FatihAydin
Üye
bu hafta sonuda açılmıyacak açılıcak olsa şimdiye çoktan haber verilirdi.
MerhabaBir moderatör discorda yapılan açıklamaları forumda da yapmasını isteriz herkes discord'u takip edemiyor. Lütfen Forumu değersizleştirmemek adına buradada bir açıklama yapın saygı değer moderatörler.
Teşşekkür ederim öncelikle yoruma önem vediğiniz için bunu kimse yapmıyor. ve biz oyunculara böyle değer verdiğinizi görmek güzel sizlerden resmi bir açılış tarihi ve ya resmi bir duyuru beklemiyorum. Zaten diğer forum konularında ne kadar geç gelirse o kadar az hata diye belirtmiştim. Düşüncem gelişmelerle ilgili açıklayabildiğiniz yerleri forumda bizlerle paylaşmanız. İyi çalışmalar.Merhaba
Resmi bir duyuru olduğunda Forum'dan duyuru şeklinde yöneticilerimiz tarafından bilgi aktarılıyor.
Discord üzerinde olan anlık sohbet ve haberleri Resmi duyuru olarak aktarmamız çok yanlış olur.En kısa süre içerisinde Resmi bir Forum duyurusu'da yapılacaktır.
TeşekkürlerAlfa süreci çok da öngörülebilir bir süreç değildir. Bu yüzden net tarihler vermek mümkün değildir. Örnek vereyim 2 haftalık alfa açtık derler. Üçünce gün server çöker alfa ertelenir. Alfa süreci belirsiz bir süreçtir ve belirsizliğin olduğu bir ortamda belirli tarihler beklemek, "Abi bana kırmızı kar yağdır" demek gibi birşeydir. Günah keçisi de Rise Online olmuş anladığım kadarıyla.
Merak eden google'a "what is alpha phase" yazıp daha detaylı bilgi alabilir, ben özet geçtim sadece.