Hani bu oyun p2w olmayacaktı? Söz vermiştiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NO:NAME

Üye
Bir zat yayında upgrade yapıyor, yapabilir.
Şimdilik 4 tane +8 item bastı, basabilir.
İtemleri basmak için 50gb civarı capital kullandı, kullanabilir.
Sorum şu; 1gb 750 TL +8 e bastığı itemler en ölüsü 25k dan satılacak bu paraları verebilecek oyuncu yüzdesi 3 falandır. Peki bu paralar verilecekse insanlar neden kokuşmuş bir mmoyu bırakıp buraya geldi?

Baskan

Üye
süleyman demirel dün dündür bugün bugündür

MiceS

Üye
Bunu p2win ile bagdastirmaniz saçma olmuş. Sonuçta bu olay adamların elinde olan bir durum değilki. Kitle bunu bu hale getiriyor. Adamın posta sattığı hiç bir ürün PVP yi etkilemiyor

Alkoer

Üye
Bunu p2win ile bagdastirmaniz saçma olmuş. Sonuçta bu olay adamların elinde olan bir durum değilki. Kitle bunu bu hale getiriyor. Adamın posta sattığı hiç bir ürün PVP yi etkilemiyor
Adamın sistemi oyun açıldıktan 24 saat sonra reel para ile kazanım elde edilmesine ve diğer oyunculardan öne geçilmesine müsaade ediyor. Arkadaşında örnek verdiği gibi bir oyuncu reel para ile item alıp +8 basıp dv de herkezin içinden geçebilir hiç emek vermeden sadece para sayesinde.

suchen

Üye
gidin mmorpg oynamayın kardeşim o zaman, yolda bmwye binen insanları gördüğünüzde de parası var bindiği arabaya bak haksızlık diyip ağlıyor musunuz? sizin şu dediğinizin olmaması için oyuncular arası hiçbir eşya alışverişi pazar veya trade atma olmaması gerekiyor.

NO:NAME

Üye
gidin mmorpg oynamayın kardeşim o zaman, yolda bmwye binen insanları gördüğünüzde de parası var bindiği arabaya bak haksızlık diyip ağlıyor musunuz? sizin şu dediğinizin olmaması için oyuncular arası hiçbir eşya alışverişi pazar veya trade atma olmaması gerekiyor.
Arkadaşım yolda giden adam isterse Jete binsin ama bir yarışa çıkıyorsak bmw alacak parası var ve bununla bana üstünlük sağlıyorsa bu p2w dir. ve ben diyorum ki sorun bmw alması değil sorun şu eğer bmw sadece %3lük kesimde olursa 2-3 ay sonra Bowlda 16 16 2 parti pk atarlar kokuşmuş bir mmodan farklı olacağını ben söylemedim.

suchen

Üye
oyun dungeonlardan sadece senin karakterine özel eşya atmadığı sürece, upgrade ve pazar sisteminin entegre oldugu bir oyunda BUNA ENGEL O-LA-MAZ-SI-NIZ.Adamlar risk alıyor değerli eşyalarına artı basıyor.Madem öyle arcana scroll da satılmasın ? parayı veren daha şanslı oluyor.O satılmasın bu satılmasın bu oyun kurucularının amacı seni eğlendirmek değil.Amaçları hizmet verip karşılığını alıp para kazanmak.Çok iyi niyetli arkası boş düşüncelere sahipsiniz gidin görev itemlerinizle lunaskarda parti arayın :) Bu arada +5den +6ya risk alıp da 1 kere upgrade denemedim.

OmErenay

Üye
Trade kapalı mmolar var onları oynayabilirsin, bu oyun sana göre değil. İyi forumlar.

Not: Hala görev itemleri olan 59 lv karakterim var sadece 1 kere premium aldım oyun şirketini desteklemek adına :)

Nikniyme

Üye
Bazı arkadaşlar "Oynama, MMOlar sana göre değil" tarzı yorumlar yapmış. Adam oyunun p2w olmasını değil, söylenen sözleri eleştiriyor. P2W değil diyip sonrasında P2W'nin en alasını yaşatan oyun yönetimine söylüyor. Oyun başlangıcında 10 Roco token olan Arcana scroll'u 23 Roco token yapan yönetimine söylüyor. Ya sözünüzde durun, yada söz vermeyin diyor. Basit ama işinize gelmediği için anlamıyorsunuz. Çünkü sizler oyunu oyun oynamak için değil, para kazanmak için oynuyorsunuz. 1m 5TL olduğu için oynuyorsunuz. Hadi kalın sağlıcakla.

Alkoer

Üye
Bazı arkadaşlar "Oynama, MMOlar sana göre değil" tarzı yorumlar yapmış. Adam oyunun p2w olmasını değil, söylenen sözleri eleştiriyor. P2W değil diyip sonrasında P2W'nin en alasını yaşatan oyun yönetimine söylüyor. Oyun başlangıcında 10 Roco token olan Arcana scroll'u 23 Roco token yapan yönetimine söylüyor. Ya sözünüzde durun, yada söz vermeyin diyor. Basit ama işinize gelmediği için anlamıyorsunuz. Çünkü sizler oyunu oyun oynamak için değil, para kazanmak için oynuyorsunuz. 1m 5TL olduğu için oynuyorsunuz. Hadi kalın sağlıcakla.
Çok yaşa dostum o kadar haklısın ki söylediklerinde. Dediğin gibi oyunu tl kazanmak için oynayan adam gelmiş oyunu oynamak için gelen insanlara neler diyor.

Ben bu oyuna bizzat yapımcı arkadaşların verdiği sözler için başladım. Oyun çıktığı günden itibaren hiç söz verildiği gibi değil ve düzeltilecek izlenimide vermiyor.

ASiLKaNNN

Üye
2020 yılın da ilk alfa çıktığın da bile 1 ay sonra silineceğini bile bile millet TL ile İtem alıp sattı offical den beklentin tam olarak nedir ? :) ayrıca dua edin oyun yönetimi +7 ve 8 i takanı sattırmıyor o olmazsa asıl o zaman izle sen

Dilefruz

Üye
Rise online P2W bir oyun değildir. Pazardaki upgrade olayı P2W ne bağlanamaz. Oyuncular arasındaki alışveriş sistemine P2W denilemez. Kullanıcılar şansına güvenerek 100 adet +8 eşya upgrade edebilir ve oyun içi istediği fiyata satabilir. İnsanlara yanlış algı yapıldığından dolayı konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt