Hani nerede? ???acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maraz37

Üye
Merhaba fikirlerime katılan olur katılmayan olur,fakat saygı çerçevesinde yorumda bulursanız sevinirim.
X oyunuda oynamıyorum karalama yapmayada gelmedim.
Sadece kendi şahsi düşüncemdir.
Hani özgün oyun olacaktı nerede?
Hani solo oyuncuyuda memnun edecekti nerede?
Hani parayı veren düdüğü çalamayacaktı nerede?
Yayıncılar bile memnun değil yüzlerinden belli hepsinin zoraki oynuyolar belliki sağlam sözleşmeler ve ücretler döndü?
Herkes gb yüksek olduğu için oynuyor bu aşikar.
Ben her zaman söyledim yine söylüyorum bu oyun büyük balon
X oyun bir çok iyileştirme yaptı tek hamle ya tek hamle daha yapsa( pus indirimi) birazcıkta gerçek oyuncuyu önemseyip illegalliği bir tık daha önlese rise online yüzüne kimse bakmaz ne mekanik var ne görsellik var nede adalet var.
Neyse herkes için herşeyin hayırlısını dilerim.
Saygı çerçevesinde cevap yorum gelirse ve sayın modarötörler konuyu silmezse tabi sevinirim.
Sağlıcakla kalın

MaRaKeSH

Üye
  • solo oyuncu memnun değilse neden 9999 tane bp priest var
  • Parayı veren düdüğü çalıyorsa oyunla alakası ne sitelerimi kapattırsınlar. (trade sistemi kapanması lazım)
  • yayıncılar memnun değilse neden yayın yapıyorlar yada bu bilgiye nereden ulaştın
  • Herkes gb yüksek olduğu için oynuyorsa herkes oynuyor demek olmuyormu ?
  • oyun balonsa neden ilgileniyorsun silip çıkabilirsin
  • X oyunda gerekli hamleler yapılıyorsa burası rise online bizi ne ilgilendiriyor. Genshin de yeni karakter gelmiş oyunu bırakıp orayamı gidelim nedir yani bu oyun karşılaştırması. ki yıllardır hiçbir faaliyetin yapılmadığı oyuncuların sömürüldüğü sürekli şikayet edilen x oyun şimdimi kutsallaştı. ilk 10 yılında oyuncuların kanser olduğu yama üstüne yama olan her güncellemeden önce kosp u çıkan 2 yılda bir toplu olarak hesapların çalındığı yada çarların soyulduğu, gb nin dolara endexli olduğu her pk atanın youtuber olabildiği yayında gençlerin küfürlerini dinliyebildiği vs vs hadi bi kardeşim ya böle topluluk olmaz olsun KO mantığındaki kimsede burda oynamasın zaten kalan sağlar bizimdir.

birol2003

Üye
Eksikler var kimse inkar etmiyor ama oyundan yüksek beklentilerin yok ise güzel bir gurubun var ise çok eğlenceli geçiyor, ve mağazadan alış veriş yaparken zerre aklım kalmıyor artık, fazlada veriyor olsam oda aylık 500-1000 TL ortalama harcıyorsam 100 lirası fazladır oda helal hoş olsun, ülkemin insanına gidiyor param.

Hem para vermeyip hem eğlenceyi max. istemek bencilliktir. X oyunu ile görselliği karşılaştırmanda biraz komik olmuş.

Diğer rahatsızlıklarını haftalardır forumda tartışıyor insanlar zamanla düzeleceğine inanan gurup oyununa devam ediyor diğerleri aramızda değiller zaten. Oyunda da oldukça insan var eğer sende oyunu oynuyorsan biraz dolaşıp bakabilirsin.

FZCB

Üye
Çok garipsiniz gerçekten hergün böyle konular açmaktan bıkmadınız.
Solo oyuncuları önemsemiyolar diyosunuzda bir mmo oynadığınızın farkındamısınız ?
Para konusunda konuşuyorsunuzda farm ile uniqe +5 kalkanım full epic sağlam takım ve full str priestimi ( takılar dahil ) dizdim. Malum oyunda bunu kaç yılda yapardın acaba ?
Herşeye çok kolay erişmeye alışmışsınız erken erişimde olan bir oyunda 2 gün günde 2 saat farm atıp herşeyi halletmeyi düşünüyorsunuz.

MaRaKeSH

Üye
her slottan brawlers alsınlar yemin ederim neden chaos düşmüyor diye ağlarlar :))

HeaveN

Üye
Konu isabetli bence solo tabi hiç tatmin etmiyo farm hergün farm atarım slotlar test ediyorum proteam hiç drop yok 0 dw geçersen iyi ordada hep baskın.

Hedvein

Üye
Merhaba fikirlerime katılan olur katılmayan olur,fakat saygı çerçevesinde yorumda bulursanız sevinirim.
Yayıncılar bile memnun değil yüzlerinden belli hepsinin zoraki oynuyolar belliki sağlam sözleşmeler ve ücretler döndü?
X oyun bir çok iyileştirme yaptı tek hamle ya tek hamle daha yapsa( pus indirimi) birazcıkta gerçek oyuncuyu önemseyip illegalliği bir tık daha önlese rise online yüzüne kimse bakmaz ne mekanik var ne görsellik var nede adalet var.
Saygı çerçevesinde cevap yorum gelirse ve sayın modarötörler konuyu silmezse tabi sevinirim.
Sağlıcakla kalın
Kötülemeye gelmedim diyip tepeden tırnağa fanatizm yapmak, nerden baksan kral hareket^^

Moderatör tarafında düzenlendi:

FANTECH

Üye
Sağlıcakla kalın
Her şeyin en iyisini sen biliyorsun herkes 1 sen 2 sin anlıyoruz ve anlamadığın şey global pazara çıkan bütün oyunlar yıllar sonra çıktığı ülkeden hazır bir şekilde dünyaya sunuluyor, bu nedenle sancılı süreci görmeden oynuyoruz. Böyle hazır gelmiş oyunları görüp bu ülkede başarılmak istenen bir oyuna destek vermek yerine böyle ne idiği belirsiz ve anlamsız şeyler ile forumu hem kirletiyorsun hem de destek olacağın yolda maydanoz oluyorsun. Eleştireceksen bir Atatürk çıkmasını bekleme Atatürk kendin ol madem çok biliyorsun gel bu oyunu düzelt. Dümenden böyle yazılar yazıyorsunuz ya bitiyorum ya.

Witch_King

Üye
Sağlıcakla kalın
Katılıyorum bu söylediklerine fakat x oyunda ilk zamanlarda rezalet durumdaydı. Hatalar buglar,dupeler,laglar, site açığı yüzünden hacklenenler ne ararsan yani. Onunla karşılaştırabilmek şuan dengesizlik olur. X oyuna gelmiş belki bin tane patch. Bu oyuna da o kadar patch geldiğinde görürüz ne alemde olacak. He şu konuda haklısın premium diğer oyunda da 100tl olsun burada oyuncu kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt