İstek Hani Verilen Sözler

SeryQ

Üye
Şimdi discord toplantısında yönetici şöyle bir şey demişti. Oyuna girmeye zamanı olmayanlar geri kalmayacak. Oyunda ki sistem sizi diğerleri ile eş tutacak. Sen işine gidip akşam gelip zaman ayirabilirken tüm gün oynayandan fazla geri kalmayacaksın. Ama gel gör ki henüz böyle bir şey olmadı. Üstüne üstlük solo playerlar için oyun çok zor oldu. Bir an önce oyuna giriş ödülleri getirilmesini talep ediyorum.

Biriken exp uygulaması istiyorum. Ben günde 3 saat ayirabiliyorsam bana biraz daha exp takviyesi yapılmalı. Geri kalmam engellenmeli,zaman ayiramiyoruz diye oyundan sogutulmamaliyiz.

Paris

Üye
Merhaba,

Oyun erken erişim sürecinde olduğu için güncellemeler zaman içerisinde oyuna eklenmektedir. Bu tarz önerilerinizi belirterek oyuna destek olmaya devam edebilirsiniz.

Pitou

Üye
Şimdi discord toplantısında yönetici şöyle bir şey demişti. Oyuna girmeye zamanı olmayanlar geri kalmayacak. Oyunda ki sistem sizi diğerleri ile eş tutacak. Sen işine gidip akşam gelip zaman ayirabilirken tüm gün oynayandan fazla geri kalmayacaksın. Ama gel gör ki henüz böyle bir şey olmadı. Üstüne üstlük solo playerlar için oyun çok zor oldu. Bir an önce oyuna giriş ödülleri getirilmesini talep ediyorum.

Biriken exp uygulaması istiyorum. Ben günde 3 saat ayirabiliyorsam bana biraz daha exp takviyesi yapılmalı. Geri kalmam engellenmeli,zaman ayiramiyoruz diye oyundan sogutulmamaliyiz.
Dostum oyun daha yeni açıldı ve her geçen saat geliştirilmeye devam ediyor. Etkinlikler başlıyor artık sabretmemiz lazım.

Alkoer

Üye
Merhaba,

Oyun erken erişim sürecinde olduğu için güncellemeler zaman içerisinde oyuna eklenmektedir. Bu tarz önerilerinizi belirterek oyuna destek olmaya devam edebilirsiniz.
Öneri değilki bu bizzat yapımcı ve iletişim sorumlusu arkadaşların defalarca yayınlarda belirttiği olay bu. Grupla oynayan tabiki bir adım önde olacak ama günde 3-4 saat oynayan adam çok geride kalmayacak, item sistemimizdeki soulbound özelliği sayesinde az oynayan adamda kendini geliştirip pvp de yer bulacak denildi. Ama malesef solo oynayan şuan yok sayılıyor . Verilen vaatlerin tam tersi bir durumdayız şuan.

Paris

Üye
Öneri değilki bu bizzat yapımcı ve iletişim sorumlusu arkadaşların defalarca yayınlarda belirttiği olay bu. Grupla oynayan tabiki bir adım önde olacak ama günde 3-4 saat oynayan adam çok geride kalmayacak, item sistemimizdeki soulbound özelliği sayesinde az oynayan adamda kendini geliştirip pvp de yer bulacak denildi. Ama malesef solo oynayan şuan yok sayılıyor . Verilen vaatlerin tam tersi bir durumdayız şuan.
Merak etmeyin yetkili ekip sürekli olarak topluluğun öneri, istek ve şikayetlerini takip etmektedir.

SeryQ

Üye
Teşekkürler moderatör,yenilikleri bekliyoruz.

unqual

Üye
Eşit olacak değilde, fark az olacak denilmişti. Günlük görev ve zindanlar gelince bu konu çözülebilir.

Marceline

Üye
Sen 5 saat 10 saat pc başında kasıyorsan tabi ki 3-4 saat oynayandan biraz önde olacaksın bu 3-4 saat oynayan adamlar diyor ki arada uçurum olmasın.

Genelde 3-4-5 saat giren adamlar solo oluyor oyunda arkadaş ortamı buluyor sabit clanları yada tanıdıkları yok hal böyle olunca bazı zamanlar solo kasmak istiyor ama bu şuan aşırı zor ee adam seninle eşit olayım demiyor işte bende bir şeyler yapabileyim diyor bunu anlamayıp hala tabi senden önde olacağım şu bu önde ol kardeşim ilk sıralarda hep siz olun bu solo oyuncular oyundan zevk almak istiyor işten vs gelince oyunun tadını çıkarmak istiyor.

yvangquay

Üye
Kusura bakma günde 5 saat oturuyorsam bir zahmet senden daha önde olayım. Yok öyle parasını verip de kasılmak. Çok istiyorsanız taksi yapanlara gidin ya da nft karakter alın 65 lvlde
kanki sen yine günde 5 saat farmını yapıp önde olacaksın zaten neyin peşindesin. adam 65 olup günde 2 saat farm atacak

Witch_King

Üye
Unutmayalım ki oyun açılalı daha 1 ay olmadı. Malum oyunun oturması 15 yıl sürdü. Ona gösterilen sabrın yüzde 1'i bu oyuna gösterilmiyor şu an. Çok daha kısa zamanda iyi yerlere geleceğini umut ediyorum. Tabii ki de çok oynayan 1 adım önde olacaktır bu kaçınılmaz. Ama bunu en aza indirgemek, dengesizlik oluşmaması adına ivedilikle düzeltilmesi gereken bir konudur.

Rimes

Üye
Unutmayalım ki oyun açılalı daha 1 ay olmadı. Malum oyunun oturması 15 yıl sürdü. Ona gösterilen sabrın yüzde 1'i bu oyuna gösterilmiyor şu an. Çok daha kısa zamanda iyi yerlere geleceğini umut ediyorum. Tabii ki de çok oynayan 1 adım önde olacaktır bu kaçınılmaz. Ama bunu en aza indirgemek, dengesizlik oluşmaması adına ivedilikle düzeltilmesi gereken bir konudur.
Çünkü malum oyun diye bahsini ettiğin oyun geliştirilir iken sene 1999 ve kaynaklar limitliydi. Şuanda oynadığın bu oyunun yapıldığı yıl ise 2022 bilgi sınırın YOK. (Hadi 4 yıl da oyunu geliştirmek için harcadılar desen 2018 yapar. O yıllarda da bilgiye ulaşmak oldukça kolaydı.) Bu kadar bilginin yaygın olduğu ve ELLERİNİN ALTINDA olmasına rağmen böyle bir sonuç çıkınca ortaya insanlar tabi ki sabır göstermek istemiyor. Çünkü 2022 yılında çıkan diğer oyunlarla kıyaslandığı zaman gerçekten vasatın üstü. He düzelirmi dersen her şey düzelebilir fakat beklenti bunun üzerindeydi.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt