StoneBreaker
Üye

Ne alakası var anlayamadım. Adamın işi içerik üretmek emin ol ROW Asistant sistemi belittiğim gibi olmuş olsa o slotlarda emek verilerek elle farmını yapsa insanlar o youtuber lara teşekkür edersin slot gösterdiği için ve kimse mafyalaşmaz en fazla klanlar birbiri arasında anlaşma yapar o slot senin bu slot benim diye ama kimse 24 saat pc basında hayatsız gibi sabaha kadar z1 z1 yapamayacağı için o anlaşmalarda bi yere kadar gider kaldı ki herkes elle oynayacağı için çarına yatırım yapan ekibi güzel olan herkes slotu birbirinden alabilir ve rekabet ortamı hem PVP de hem PVE de sağlanmış olur.Yönetime ağlayacağınıza slot reklamı yapan çakma youtuberlara ağlayın. Şu slotta partide tek adama günlük 50m 100m geliyor diye reklam yapan sivri zekalılar 8 pc li mafyaları doldurur buraya. Hem de malum oyundan buraya akın ederler. Atın her videolarına dislike , şikayet bıraksınlar şu saçma sapan slot reklamlarını siz de boş slotlarda keyfinizce oyun deneyimi yaşayın.
Şimdide sözüm moderatörlere ve oyun yapımcılarına siz oyun yapmamışsınız biz sizi çok yanlış anladık siz aynı kripto madenciliği yapar gibi para kazanan insanlara bir program üretmişsiniz. Modların verdiği cevaplardan bu sistemi destekledikleri hatta belkide ( kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama düşüncem bu yönde) kendileri bu sistemden faydalanıyorlar kuvvetle muhtemel...