Hard dungeon dropları

lacilove

Üye
Arkadaşlar selamlar,

Öncelikle konuyu dungeon drop atmıyor diye serzenişte bulunmak için açmıyorum.

Şimdiye kadar toplamda 6 defa easy 12-13 defa da hard dungeon girdim.

Easy solo dungeonlardan bir battle shield ve bir bluewing alırken hard modda hiç drop alamadım.

Benim düşünceme göre solo boss en fazla EPİK item atarken hard dungeondan %10-15 uniqe item alma şansınız var. Tabi bu benim düşüncem.

Sizden ricam hard modda drop alan varsa yazabilir mi? Çünkü ciddi ciddi hard yerine solo girmeyi düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler

TheJimmyQ

Üye
Arkadaşlar selamlar,

Easy solo dungeonlardan bir battle shield ve bir bluewing alırken hard modda hiç drop alamadım.

Benim düşünceme göre solo boss en fazla EPİK item atarken hard dungeondan %10-15 uniqe item alma şansınız var. Tabi bu benim düşüncem.

Sizden ricam hard modda drop alan varsa yazabilir mi? Çünkü ciddi ciddi hard yerine solo girmeyi düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler
bugun 7 kişi olduğumuz için dışarıdan bir arkadaş aldık partimize arkadaşa son bosstan epic takı ondan önceki boss olan blood'dan ise arc sword düştü sanırım şans faktörü biraz değişik :) ben ise hard ve easy olarak 0 gidiyorum :D

KhanConqueroR

Üye
Arkadaşlar selamlar,

Şimdiden teşekkürler
Tecrübe edicez

gurktiger

Üye
RNG yani rastgele sayı üretimi nedir ? Lütfen bu konu hakkında araştırmalar yapınız.

Chipotle

Üye
yaklaşık 12-16 arası dungeon girmişimdir. Bunların 2 tanesi easy geri kalanı hard moddaydı. Hiç drop alamadım

morganlefay

Üye
RNG yani rastgele sayı üretimi nedir ? Lütfen bu konu hakkında araştırmalar yapınız.
böyle ezbere bilmiş gibi konuşanlara tav oluyorum. Kardeşim kodu mu açıp inceledin, nereden biliyorsun RNG olduğunu belki adam haklıysa. Oyunun yazılımcısı girip koda easy dungeon ın drobu daha iyi olsun diye kontrol eklediyse ne yapacaksın?
Bilmediğiniz her şeye bilmişlik taslayıp atlamayın.

Ogi

Üye
Açıkçası ben girmeyi bıraktım.

gurktiger

Üye
böyle ezbere bilmiş gibi konuşanlara tav oluyorum. Kardeşim kodu mu açıp inceledin, nereden biliyorsun RNG olduğunu belki adam haklıysa. Oyunun yazılımcısı girip koda easy dungeon ın drobu daha iyi olsun diye kontrol eklediyse ne yapacaksın?
Bilmediğiniz her şeye bilmişlik taslayıp atlamayın.
Evet clanımdaki oyuncuların hepsi ve ben yan charım ile easy mode girip 1 tane bile drop almadık. Hard modda giripte bir tane bile drop almadık. Yayınlarda izlediğim ve chatlere gelip yazanlarıda gördüğümde çok nadir drop attığını gördüm. Party dungeon dropları biraz daha iyi çünkü daha çok mob ve boss var. Ayrıca ben RNG sisteminin nasıl çalıştığını bilmeyen insanlar gelip burada easy dungeon çok drop attı hardda hiç birşey atmadı diye yazması çok komiğime gidiyor. Belki oranlarda hiç bir değişiklik yok ancak hard modda çıkabilecek eşyalar daha değerli bunu bilmiyoruz. Siz istiyorsunuz ki hangi dungeondan hangi eşya hangi oran ile çıkacak herkes bunu bilsin hayır çok yanlış düşüncedesiniz Easy modda bir çok kişinin drop aldığını söylemesinin bir diğer sebebi levelleri düşük veya kolayca bitirmek istedikleri için easy mode giriyorlar ve sizde easy modda daha çok drop atıyormuş gibi bir yanılgıya kapılıyorsunuz. Biraz mantıklı düşünürseniz zorluk arttı diye drop oranı artmaz çıkabilecek eşyanın kalitesi artar.

lacilove

Üye
Bİzde sizin gibi olayın mantığını çözmeye çalışıyoruz. İstatistik toplamadan da bunu yapmak imkansız. Dolayısıyla soruyoruz. Benim şahsi istatistiklerimde solo dungeonda üç defa drop alırken hardda hiç alamadım. Bunu paylaştım

gurktiger

Üye
Bİzde sizin gibi olayın mantığını çözmeye çalışıyoruz. İstatistik toplamadan da bunu yapmak imkansız. Dolayısıyla soruyoruz. Benim şahsi istatistiklerimde solo dungeonda üç defa drop alırken hardda hiç alamadım. Bunu paylaştım
Tamam işte buna RNG deniyor.

GodBlessYouAMEN

Üye
Arkadaşlar selamlar,

Şimdiden teşekkürler
Merhaba,

Ben şahsen her gün düzenli +65 grup dungeona giriyorum ve bir drop alamadım fakat bir arkadaşım 3 tane epic takı aldı. Oranlar düşük fakat anladığım kadarıyla 0'da değil. Biraz şans meselesi.

İyi günler, iyi forumlar.

Nihâvend

Üye
%10 drop rate'i olsa ortalık itemden geçilmezdi, malesef %1 bile değildir..

Bruce_Lee

Üye
Easy modda bir çok kişinin drop aldığını söylemesinin bir diğer sebebi levelleri düşük veya kolayca bitirmek istedikleri için easy mode giriyorlar ve sizde easy modda daha çok drop atıyormuş gibi bir yanılgıya kapılıyorsunuz.

İyide bu sadece bi tahmin, %100 netlikle konuşman gereksiz.

Bende bir tahminde bulanayım. Hard modu zor olduğu için zor item düşüyor. (Sadece tahmin savunmuyorum bunu)

Easy için %2 Hard için %1 drop oranı vermişlerdir belki. Kimse bilmiyor.

gurktiger

Üye
İyide bu sadece bi tahmin, %100 netlikle konuşman gereksiz.

Bende bir tahminde bulanayım. Hard modu zor olduğu için zor item düşüyor. (Sadece tahmin savunmuyorum bunu)

Easy için %2 Hard için %1 drop oranı vermişlerdir belki. Kimse bilmiyor.
%100 bir durum belirtmedim. Easy girenler daha çok dedim. Mantıken drop oranı değişmez çıkacak item kalitesi artar ama tabi ki bilmiyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt