Yazıları okumakta zorluk çekiyorum düzeltilirse iyi olur açılışa kadar teşekkürler.
Pitou Üye Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 942 Puanları 93 13 Nis 2021 #1 Yazıları okumakta zorluk çekiyorum düzeltilirse iyi olur açılışa kadar teşekkürler. Ekli dosyalar sda1.png 502.9 KB · Görüntüleme: 39
Vision Senior Moderatör Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 1,265 Puanları 113 13 Nis 2021 #2 Video kalitesinden kaynaklanıyor olabilir, oyun içerisinde bu tarz bir sorun yaşamayacaksınızdır.
Pitou Üye Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 942 Puanları 93 13 Nis 2021 #3 Vision' Alıntı: Video kalitesinden kaynaklanıyor, oyun içerisinde bu tarz bir sorun yaşamayacaksınızdır. Genişletmek için tıkla ... alakası yok alfa 1 dede aynı sorun vardı girip denemiştim okumakta zorluk çekiyorum yazılanları.
Vision' Alıntı: Video kalitesinden kaynaklanıyor, oyun içerisinde bu tarz bir sorun yaşamayacaksınızdır. Genişletmek için tıkla ... alakası yok alfa 1 dede aynı sorun vardı girip denemiştim okumakta zorluk çekiyorum yazılanları.
Uçan Zürafa Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 164 Puanları 43 13 Nis 2021 #4 Pitou' Alıntı: alakası yok alfa 1 dede aynı sorun vardı girip denemiştim okumakta zorluk çekiyorum yazılanları. Genişletmek için tıkla ... Alfa 1 başka Alfa 2 başka. Sorun gayet video kalitesinden kaynaklı. Yazılar 1080p ile gayet okunaklı. Ayrıca ss alınırken kalite daha da düşüyor. Şu resim resmen 480p gibi duruyor.
Pitou' Alıntı: alakası yok alfa 1 dede aynı sorun vardı girip denemiştim okumakta zorluk çekiyorum yazılanları. Genişletmek için tıkla ... Alfa 1 başka Alfa 2 başka. Sorun gayet video kalitesinden kaynaklı. Yazılar 1080p ile gayet okunaklı. Ayrıca ss alınırken kalite daha da düşüyor. Şu resim resmen 480p gibi duruyor.
Black Vortex Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 278 Puanları 43 13 Nis 2021 #5 Pitou' Alıntı: alakası yok alfa 1 dede aynı sorun vardı girip denemiştim okumakta zorluk çekiyorum yazılanları. Genişletmek için tıkla ... 1 de ben sorun yaşamadım. sen ayarlarına bak alfa 2 de dostum. video da da sorunsuz gözüküyor.
Pitou' Alıntı: alakası yok alfa 1 dede aynı sorun vardı girip denemiştim okumakta zorluk çekiyorum yazılanları. Genişletmek için tıkla ... 1 de ben sorun yaşamadım. sen ayarlarına bak alfa 2 de dostum. video da da sorunsuz gözüküyor.