Haritada toplanacak hiçbirşey bulamıyorum

Unbeatable

Üye
yarım saattir geziyorum toplanacak birşey bulamıyorum etrafımda öyle sağ sola koşan userlerde yok heryer bomboş ama yok bulamıyorum

zukcu

Üye
Ben de archaeology bulamadım kazı için, yine erken kasanlar kazandı :D Ne materyal kasılır ne bir şey yapılır bu kadar zorken

kromx96

Üye
Sanırım zorlaştırıcaz derken bunu kastememişlerdi hatadır ya lütfen öle olsun. bi saçmalığı daha kaldırmıcam öle değildir ya. gb eriticez diyip row getirip çoklu pc kullanıcılarına gb kasmanın önünü açtılar. sürekli oyunun hatalarının kahrını biz çekiyoz. başta lvl bugu sonra potdan dolayı para bugı valla yıldım ya.

Unbeatable

Üye
Sanırım zorlaştırıcaz derken bunu kastememişlerdi hatadır ya lütfen öle olsun. bi saçmalığı daha kaldırmıcam öle değildir ya. gb eriticez diyip row getirip çoklu pc kullanıcılarına gb kasmanın önünü açtılar. sürekli oyunun hatalarının kahrını biz çekiyoz. başta lvl bugu sonra potdan dolayı para bugı valla yıldım ya.
Hiç sorma dostum bi oyun iyiye gideceğine dahada kötüye gidermi silmeme ramak kaldı

anil1991anil

Üye
Oto atağı yüzde 80 kesim istemiyordu getirdiler, üstelik drop toplayabiliyorsun. Yazık ki ne yazık... Para neler yaptırıyor şirketlere... Bir etkinliklere giriyordum onu da zor yaparım artık...

REZZOR

Üye
kardeşler arkadaşlar siz şakamısınız yapmayın allah aşkına.... craft itemlerinin bilerek fazla droplanmaması normal herkez yükleneceği için bu şekilde olabilir...zamanla arttıracaklarını söylemişler pazar piyasasına bir anda büyük etki etmesin diye düşünmüş olabilirler bu da normal .. bunları bu şekillerde lütfen düşünmeyin Row Asistan hakkındaysa bence bu olay çok iyi oldu illegali legal olarak süreli şekilde süre alımı yaparak güzel bir şey yaptılar ayrıca sınırlamalar var ve insanlar emin olun daha iyi güvenli ve keyifli sohbetlerle etkileşimlerle bu oyunu oynayacaklar siz farklı düşünüyorsunuz bu sizin tercihiniz saygı duyarım ama bu da benim düşüncem ve bir cok kişi de bana katılabilir sanırım..

O %80 kesim istemiyordu dedikleriniz muhtemelen gizliden bile olsa kullanıyordu 3.parti yazılımları %20 , %10 luk bölümü belki kullanmıyordu oyunda bence craft ile beraber row asistanı da getirmeleri iyi oldu saygılar arkadaslar.

Son düzenleme:

kromx96

Üye
kardeşler arkadaşlar siz şakamısınız oyunun neredeyse %90 bölümü 3.parti yazılımlarla exp farm drop yapıyordu resmen yapmayın allah aşkına.... ayrıca craft itemlerinin bilerek fazla droplanmaması normal herkez yükleneceği için bu şekilde olabilir...zamanla arttıracaklarını söylemişler pazar piyasasına bir anda büyük etki etmesin diye düşünmüş olabilirler bu da normal .. bunları bu şekillerde lütfen düşünmeyin Row Asistan hakkındaysa bence bu olay çok iyi oldu illegali legal olarak süreli şekilde süre alımı yaparak güzel bir şey yaptılar ayrıca sınırlamalar var ve insanlar emin olun daha iyi güvenli ve keyifli sohbetlerle etkileşimlerle bu oyunu oynayacaklar siz farklı düşünüyorsunuz bu sizin tercihiniz saygı duyarım ama bu da benim düşüncem ve bir cok kişi de bana katılabilir sanırım o %80 kesim istemiyordu dedikleriniz zaten gizliden bile olsa kullanıyordu 3.parti yazılımları emin olun %20 , %10 luk bölümü belki kullanmıyordu oyunda bence craft ile beraber row asistanı da getirmeleri iyi oldu saygılar arkadaslar.
o parti yazılımlarında code soruyordu z blok gelıyordu tamam gene vardı ama ugrastırdıgı için çok fazla tercih edilmiyordu çünkü başında durmak gerekiyordu yarım saatte 1 satte 1 bakman gerekıyordu. şimdi geceleri çık dışarı net cafelerı gez bakalım full pclerde rise açık bırakmış sothslayera yada herhangı bir moba 3lü ile 1 satte 1m(soothslayerda 800k ila 1 m kasılıyordu). 10 satte 10 m 8 charla 10 saate 80 m sonra 2 pt kursa 160m gunde ? nasıl ericek bu gb kardeşim anlat hadi. yada 3 pc 4 pc olan oyuncular var tanıyorum uyurken bile para kasıcak adamlar gör bakalım oto atackdan sonra piyasayı nasıl gb girişi oluyor. craft itemleri az demiyoruz bu arada yok vurup çıkarcak 1 tane itemler karşılaşmadan dorionda. kingdomda ise sayılı yani mantık bu mu olmadı craftı zor yapalım nasıl zor yapalım ? ha carft malzemelerini çıkarmazsak kazamazlar böylelıkle craft yapamazlar bölelikle zor olur. bu mu gercekten mantık.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Merhabalar.
Agac, maden gibi toplama nesnelerinin adetleri performans nedeniyle oncekine gore dusuk. Bu hafta yapilacak analizlerle adetleri duzenlenecek. Tavuklar su an icin sadece Dorion'da var. Ilk yamada tum haritalarda bulunabilecek. Nadir taslarin drop duzenlemesi en yakın zamanda yapilarak duyurulacak. Warlord, Chaos ve Divine setlerde bulunan mp leech, hp leech veya mana burn gibi ozellikler setlerde aktif ve calisiyor. Sadece tooltipte gorunmuyor. Duzenlenecek. Divine setteki Strength bonusu bir sonraki yama ile eklenecek. Bazi yemek ve balik aciklamalari guncel degil sanirim ama islevlerinde sorun olmamasi lazım. Tespit ettiklerinizi lütfen bildirin. Tum hata ve bildirimleri oyun ici bilet yoluyla bize iletin lütfen

Notorious

Üye
Merhabalar.
Agac, maden gibi toplama nesnelerinin adetleri performans nedeniyle oncekine gore dusuk. Bu hafta yapilacak analizlerle adetleri duzenlenecek. Tavuklar su an icin sadece Dorion'da var. Ilk yamada tum haritalarda bulunabilecek. Nadir taslarin drop duzenlemesi en yakın zamanda yapilarak duyurulacak. Warlord, Chaos ve Divine setlerde bulunan mp leech, hp leech veya mana burn gibi ozellikler setlerde aktif ve calisiyor. Sadece tooltipte gorunmuyor. Duzenlenecek. Divine setteki Strength bonusu bir sonraki yama ile eklenecek. Bazi yemek ve balik aciklamalari guncel degil sanirim ama islevlerinde sorun olmamasi lazım. Tespit ettiklerinizi lütfen bildirin. Tum hata ve bildirimleri oyun ici bilet yoluyla bize iletin lütfen
Ek olarak her nesne kendi habitatına uygun yerleştirilmeye çalışıldı. Bir önceki sistemde haritanın her yerine dağıtım yapılmamıştı o sisteme göre daha dengeli bir dağıtım yapıldı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt