Öneri Haritada Yer İmleci Problemi (Eksiği) Önerisi !

Th3Warlock

Üye
Merhaba Forum,

Rise Online'ın harita tasarımı tamam güzel ama zaman zaman gram nerede olduğumu görmek gerçekten bazen dakikalarımı alıyor, resmen ekrana gömülüp ben şuan neredeyim diye dikkatle haritaya bakıyorum. Haritaya baktığım saniyede nerede olduğumu çok basit olarak görmem lazım ama renkler ve iconlar kötü seçildiği için haritanın o renkli atmosferinde bulmak aşırı zor.

Önerim ; Aşağıya Örnek teşkil etmesi için başka bir MMORPG oyunundan harita örneği koydum, mesela onlarda Pin iğnesi olan sembol'e basınca haritayı size direk ortalıyor bu şekilde ben X bir şehire bakıyor olsamda direk o an ki olduğum noktaya geliyor harita, ve harityayı küçük bir kare haline getirme olayıda çok güzel "M " Harfi malum tüm ekranı kaplıyor bunu 1/5 veya 1/10 boyutlarında küçülterek o an ki hedefimize giderken haritaya çok rahat bir şekilde bakabiliriz Mini Map'den ayrı olarak.

Aşağıya Fotoğrafları ekledim Rise Online ve X bir oyunun harita örneklerini.

Ekli dosyalar

• Örnek Harita.jpg
    Örnek Harita.jpg
    395.3 KB · Görüntüleme: 35
  • ROW Harita.jpg
    ROW Harita.jpg
    381.9 KB · Görüntüleme: 34

Th3Warlock

Üye
Gerçekten kaç saat oynadım bilmiyorum ama hala haritayı gram çözemedim "M" Map'i açınca ben neredeyim NPC!'ler nerede hangi yeşil nokta hangi NPC vs vs gram bilgi yok ve aşırı kullanışsız bir harita, harita sadece güzel çizilmiş ama UI sistemi diye birşey yok, Şehirde hangi yeşil nokta hangi NPC'yi temsil ediyor ? yeşil nokta yerine potçu için pot silahçı için silah sembolü falan koyun yahu ! yıllardır onlarca MMORPG oynadım,denedim en saçma map şuan Rise online'da umarım düzeltilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt