Hata Raporlama

elves27

Üye
Oyun içi ticket sisteminde PNG yükleyemiyoruz. Malum sorunu açıkça belirtmek için görsel şartımız var. Burada belirtmek istiyorum

1- Kayanın ismi objeden ayrı duruyor.
1.png

2- Boşluk tuşu atın 4 ayagını havaya zıplatıyor. Şaha kalkmasını beklerdim dogal olarak diğer bineklerde aynı mantık kükremeli
1635534499803.png

3- canım %50 altında diyerek twom cekmıyor onu anlarımda otuyor bir vaziyette iken twom çekemeden neden ayaga kalkıyor.

SepTheR1a

Üye
4- Pk dayken Parti veya Klan chat e geçtiğimizde kill isimler gözükmüyor.
5- Parti veya klandan çıkış yapsak bile klan veya parti de konuşulanları görmeye devam ediyorum.
6- Her map değiştirdiğimde chat ve sağ alttaki damage ekranını tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum, kilitlememe rağmen değişiyor.
7- C ye basıp oturduktan sonra ayağa kalkınca char kilitleniyor kıpırdamıyorum tekrar otur kalk yapıp mouse ile hareket ettirince düzeliyor.
8- Her mount a in bin yapıldığında sw sc sıfırlanıyor tekrar basmak gerekiyor.

Fischer

Üye
Merhaba,

Oyun-içi bulduğunuz hataları, oyun içi bilet sistemini kullanarak bildirirseniz ilgili ekip daha hızlı aksiyon alacaktır.

elves27

Üye
Merhaba,

Oyun-içi bulduğunuz hataları, oyun içi bilet sistemini kullanarak bildirirseniz ilgili ekip daha hızlı aksiyon alacaktır.
Oyun içi ticket sisteminde PNG yükleyemiyoruz. Malum sorunu açıkça belirtmek için görsel şartımız var. Burada belirtmek istiyorum
diye en başta yazdım siz bir deneyin isterseniz

Vision

Senior Moderatör
diye en başta yazdım siz bir deneyin isterseniz
Merhaba, resim yükleme sitelerini kullanabilirsiniz. Onun haricinde web site üzerinden destek bileti oluşturmayı denerseniz direkt olarak resim ekleyebilirsiniz. Oyun içinde yaşanan sorunu geliştirici ekibe ilettik.

Cape_Mage

Üye
Destek talebi olustururken en fazla 5 adet yukleyebilirsiniz diyor, ancak 1 tane resimden fazla secmeye izin vermiyor. Haberiniz olsun.

starboy61

Üye
Foto atarken alt tab yapın dosya direk önünüze gelmiyor yan seceneklerden acacaksınız dosyayı 2 3 kere alt tab yapmak gerek anca öyle atıyor dosyayı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt