Hatayı Çözünce Haber Verirsiniz Bir Online Oyun Böyle Olmaz

VOLFRAM

Üye
Sn. Vision,

"10-15 dakika da bir ''Select karakter'' ekranına dönüp, tekrar oyuna girerseniz levelınız sabit kalır düşmez. Şu anlık çözüm bu, yaşanılan sorunun farkındayız en kısa sürede düzeltilecek."

Bunu yazmak bir cevap değil dostum, müşteri ilişkilerini öğrenin biraz. Online oyunda 10-15dk'da bir çık gir diye cevap mı olur? Bütün günüm gitti diyorum sana biliyoruz, gir çık yap diyon sen. Sonra oyunu yerden yere vurunca bizde hata oluyor. Düzeltelim falan der insan yada düzeltilmesi yok kusura bakmayın falan der. Direk kendinden atmışsın konuyu birde kapatmışsın, ben orada fikirlerimi paylaşmak istiyorum belki. Açtığım konuyu hangi kurala dayanarak kapattın?

Yok olmıcak bu oyun maalesef.

TOKOYO

Üye
Benim tahminim ilk patch de düzeltilecektir. Bir oyuncu olarak alfa 2.0 olduğunun bilincinde olarak oynamaliyiz.

VOLFRAM

Üye
Benim tahminim ilk patch de düzeltilecektir. Bir oyuncu olarak alfa 2.0 olduğunun bilincinde olarak oynamaliyiz.
Dostum bu kadar da değil ama, save yapmayan bir oyundan bahsediyoruz. 10 saat üzeri emek çöpe gitti tekrar nasıl gireyim ben şimdi?

MrLeO

Üye
Sizin gibi şikayetçi arkadaşlar yüzünden alfa bu kadar gecikti. Bak ne yazıyorum adı üstünde ALFA. Bu tarz problemlerin olması gayet doğal.

TOKOYO

Üye
Kesinlikle haklısın
Dostum bu kadar da değil ama, save yapmayan bir oyundan bahsediyoruz. 10 saat üzeri emek çöpe gitti tekrar nasıl gireyim ben şimdi?
Dostum bizi öyle kötü bir hale getirdilerki x oyun veya oyunlar ilk defa böyle anında cevap adam yerine katılma dediklerimizi kaale alan bir yönetim olunca seve seve eyvallah diyorum. Yinede haklısın ama acımasızca eleştirmek yapıcı olmak çokta zor olmamalı. Tekrar ediyorum alfa alfa alfa sayın dostum.

M E T E

Üye
Ben gerçekten anlamıyorum sizi neyin emeği çöpe gitti ? Alfa 2 bitince yaklaşık 1 ay içinde zaten her şey silinmeyecek mi? Tutorial olarak düşünün bunu haritaları öğrenin npcleri öğrenin arada görev yapıp 15 dkda Alt+f4 select karaktere tıkla esc le 10 sn sürmüyo işte abartmayın bu kadar

shady19071907

Üye
Bu rollback bazılarında oluyor sanırım, son patch den sonra hiç yaşamadım bir daha. Fakat bunu bu şekilde paylaşmak sana hiçbir şey kazandırmayacaktır. ALFA aşamasındaki bir oyunda bir ton hata olacaktır ne yazık ki bazılarımız ALFA nedir, mantığını nedir bunları bilmiyoruz. Yaşadığın sorun çoğunda düzelmiş ve bazılarında bu şekilde oluyor yeni bir patch gelene kadar bir yolunu sunmuşlar. Ortalama 1 aylık ALFA süreci yaşanacak ve karakterler silincek daha anlayışlı karşılanmalı diye düşünüyorum. Yaşadığın durum can sıkıcı orası ayrı tabi

Vision

Senior Moderatör
Sn. Vision,

"10-15 dakika da bir ''Select karakter'' ekranına dönüp, tekrar oyuna girerseniz levelınız sabit kalır düşmez. Şu anlık çözüm bu, yaşanılan sorunun farkındayız en kısa sürede düzeltilecek."

Bunu yazmak bir cevap değil dostum, müşteri ilişkilerini öğrenin biraz. Online oyunda 10-15dk'da bir çık gir diye cevap mı olur? Bütün günüm gitti diyorum sana biliyoruz, gir çık yap diyon sen. Sonra oyunu yerden yere vurunca bizde hata oluyor. Düzeltelim falan der insan yada düzeltilmesi yok kusura bakmayın falan der. Direk kendinden atmışsın konuyu birde kapatmışsın, ben orada fikirlerimi paylaşmak istiyorum belki. Açtığım konuyu hangi kurala dayanarak kapattın?

Merhaba,

Öncelikle yaşanılan sorunun farkında olduğumuzu ve kısa süre içerisinde düzeltileceğini belirtmiştim. Oyun ile ilgili her türlü yapıcı eleştirinizi, önerinizi paylaşabilirsiniz. Forum kuralları çerçevesinde açtığınız hiçbir konu kilitlenmez veya silinmez. Ek olarak alfa sürecinde bir takım aksaklıkların yaşanması gayet doğal. İlk gelen hatalar ile ilgili analizleri yapmaya devam ediyoruz. Lütfen oyunumuzun Alfa testinde olduğunun bilincinde olalım. Yaşadığınız aksaklıklar en kısa sürede çözümlenecektir. Rollback sorunu çözülünce discord üzerinden genel bir bilgilendirme yapılır.

Konunuzun hangi kurala dayanarak kapatıldığını sormuşsunuz.

Forum kuralları:
• Yeni bir konu açmadan önce ARAMA kısmından kontrol edip aynı konuyu tekrar açmayın.

iyi forumlar.

Uçan Zürafa

Üye
Sn. Vision,

Alfa sonunda zaten yaptığın her şey silinecek. O zamanda bir aylık emeğim gitti diye mi konu açacaksın. Oyunun test sürümü olduğunu anladığınızda tekrar konu açmayı deneyin. Tabii önce arama butonunu kullanarak.

İyi forumlar.

hzrckmk

Üye
Bu sıfırlama sorunu çözülene kadar alfa kapalı olsa daha iyi şuan sırf bu yüzden girip oynamıyoruz arkadaşlarla

Vision

Senior Moderatör
Bu sıfırlama sorunu çözülene kadar alfa kapalı olsa daha iyi şuan sırf bu yüzden girip oynamıyoruz arkadaşlarla
Sorunu düzeltmek için ekip arka planda hali hazırda zaten çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreç içerisinde oyunu kapatmak yerine, oyunu deneyimlemeniz için açık oyun. Sorunun kaynağı tespit edilip, düzeltildiği an yeni güncelleme verilir.

Zogguko

Üye
katılıyorum. save problemi bir oyunun en büyük sorunlarından biridir. ben 1 saat uğraştığım karakteri kaydetmedi diye alt f4 çektim, yemediğim laf kalmadı. 10 saat verdiğim emek gitse tekrar girmem. kimse görsel buglara, eksik açıklamalara yada mapin, görevlerdeki yönlendirmelerin eksikliğine, pratiklik kazandıran bazı şeylerin eksikliğine bir şey demiyor. bu tarz buglar-eksikler normal ama bu normal bir şey değil ve cevabı alphadayız değil.

Son düzenleme:

VOLFRAM

Üye
Evet duyar kasan arkadaşlar, boşa kasmayın size bir şey vermezler. 1 gün emek vermek bile 1 gündür ben devam edip yüksek leveller de neler oluyor onu görmek için emek veriyorum. Bende server kapanınca hepsinin silineceğinin zaten farkındayım. Şimdi 1 gün daha işin yoksa uğraş aynı şeyleri tekrar yap, var mı içinizde ben senin yerine karakterini 1 gün kasarım diyen? Duyarcılar size sesleniyorum. Online bir oyunda kesinlikle olmaması gereken bir hata bu...

Merhaba,

Öncelikle yaşanılan sorunun farkında olduğumuzu ve kısa süre içerisinde düzeltileceğini belirtmiştim. Oyun ile ilgili her türlü yapıcı eleştirinizi, önerinizi paylaşabilirsiniz. Forum kuralları çerçevesinde açtığınız hiçbir konu kilitlenmez veya silinmez. Ek olarak alfa sürecinde bir takım aksaklıkların yaşanması gayet doğal. İlk gelen hatalar ile ilgili analizleri yapmaya devam ediyoruz. Lütfen oyunumuzun Alfa testinde olduğunun bilincinde olalım. Yaşadığınız aksaklıklar en kısa sürede çözümlenecektir. Rollback sorunu çözülünce discord üzerinden genel bir bilgilendirme yapılır.

Konunuzun hangi kurala dayanarak kapatıldığını sormuşsunuz.

Forum kuralları:
• Yeni bir konu açmadan önce ARAMA kısmından kontrol edip aynı konuyu tekrar açmayın.

iyi forumlar.

Diğer konularda kapalı forum bir paylaşım yeridir, tartışma yeridir, soru ve cevap yeridir ben kapalı olan konulardan paylaşım yapamayacağıma göre kendi konumu açıyorum. Yanlış mı yapıyorum?

Kesinlikle haklısın

Dostum bizi öyle kötü bir hale getirdilerki x oyun veya oyunlar ilk defa böyle anında cevap adam yerine katılma dediklerimizi kaale alan bir yönetim olunca seve seve eyvallah diyorum. Yinede haklısın ama acımasızca eleştirmek yapıcı olmak çokta zor olmamalı. Tekrar ediyorum alfa alfa alfa sayın dostum.

O iş öyle değil dostum artık, bir sürü alternatif var. Ben açıldığında para vericem bu oyuna. İnsan karşılığında hizmet ister istemez bekliyor. Artık oyun yardımlarına telefonla ulaşabilir hale getiricekler yakında. Bu hizmet 15 ve fazla yıl önce WOW'da vardı. 5dk içinde oyuncu temsilcisi yardım ediyordu sana. Büyütmeyelim, ama büyütelim çünkü bizim Rise Online'dan zaten beklentimiz bu. Şu anki mağlum oyundakiler gibi ulaşım olacaksa zaten bir yere varamayız. Biz hakkaten başarılı, geri dönüş alabildiğin, tam bir TÜRK YAPIMI oyun olarak harala gürele girmek istiyoruz bu oyuna, hata kaldırmıyor o yüzden delirtiyor bizi. LÜTFEN diyorum bakın Rise Online yetkilileri LÜTFEN bu oyunu süper yapın biz keyfimize sizde kazandığınız paralara bakın.

Bright Lord

Üye
Sn. Vision,

Oyunun gelişimi ile eş zamanlı modlarda gelişicek inşallah, geçmiştede bahsettiğiniz durumlar yaşandı konuyu kitleyip cevap yazma, konuyu açan kişinin cevap hakkı kayboluyor. :)

Freeware

Üye
Harbi çocuk felansınız siz belli ki ALFA sürümde zaten yaptığınız hiç bişey kayıt olarak kalmayacak ki neyin kafasındasınız anlamadım ki :D Sadece kendi açından bakıyorsun olaylara bencillik bu kadar ileri safhada olunca gözünüz görmez oluyor. Sanırsın zorla oyuna soktular seni paranı aldılar :D

Bright Lord

Üye
Harbi çocuk felansınız siz belli ki ALFA sürümde zaten yaptığınız hiç bişey kayıt olarak kalmayacak ki neyin kafasındasınız anlamadım ki :D Sadece kendi açından bakıyorsun olaylara bencillik bu kadar ileri safhada olunca gözünüz görmez oluyor. Sanırsın zorla oyuna soktular seni paranı aldılar :D
Bence bencillik olmayabilirde, mesela alpha sürecinde kendine bir yol çizmiştir hataları not alıp ilerliyordur oyun içinde bir anda böylesine inanılmaz bir hata ile karşılaşınca ortalık karışmış olabilir çünkü herşey sıfırlanıyor doğal olarak bütün planlar, yol haritası vs. suya düştü, şimdi o çizgiye tekrar gel sonra rapora devam et.Demoralize hat safalarda olabilir.

wedo

Üye
oyun daha alfa adı üzerinde bir betadan alfadan ne beklentiniz varmış arkadaş oynamayın gidin beğenmeyen gelmesin net.

VOLFRAM

Üye
Duyarcı arkadaşlar yine yazmışsınız bir sürü şey fakat benim soruma cesaret edipte cevap veren hala çıkmamış. 1 gün var mı benim karakterimi bedava kasıcak duyar kasan arkadaş burada? Bırakın bu funboyluğu. Alfa falan filan bende biliyorum bunları, siz bir günde 60 level kasın hepsi iptal olsun ondan sonra görücem ben sizi. Gelip ağlarsınız burada. Profesyonel oynamaya çalışıyoruz burada, ileri ve bütün mapleri görmeye çalışıyoruz. Sizin gibi de çok fazla vaktimiz yok çalışıyoruz işten kalan zamanımı gelip burada harcıyorum bir değeri olmalı. En azından dinlenmeli tartışılmalı, oldu bittiye getirilmemeli. Birde sizin gibi funboylar çıkınca harbiden insan deliriyor. Evet sonuç olarak var mı 1 gün kasıcak adam? Ona ses verin siz.

VOLFRAM

Üye
Oyunun gelişimi ile eş zamanlı modlarda gelişicek inşallah, geçmiştede bahsettiğiniz durumlar yaşandı konuyu kitleyip cevap yazma, konuyu açan kişinin cevap hakkı kayboluyor. :)

Bence bencillik olmayabilirde, mesela alpha sürecinde kendine bir yol çizmiştir hataları not alıp ilerliyordur oyun içinde bir anda böylesine inanılmaz bir hata ile karşılaşınca ortalık karışmış olabilir çünkü herşey sıfırlanıyor doğal olarak bütün planlar, yol haritası vs. suya düştü, şimdi o çizgiye tekrar gel sonra rapora devam et.Demoralize hat safalarda olabilir.

İki cevabında beni tam anlatan şeyler, ilgine teşekkür ederim. Keşke herkes sizin gibi empati yapabilse. Herkes düşmüş bir nereden ne koparırız sevdasına. Arkadaşlar alfa denilen şey eleştrirerek geliştirmedir, funboyluk yapıcaksanız zaten oyun böyle kalsın adamlarıda bu kadar düzeltme kod v.s. boş yere uğraştırmayalım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt