hay pazar limitine kanser oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KOROW

Üye
dorion 1de 30 dakkadır pazar kurmaya calısıyorum limit dolu diyor dorion 2 geciyorum 20 dakka orda ddeniyorum limit dolu diyor ya heba olduk heba bu sistem ne boyle artık düzenleme gelmesi icin ne bekliyorsunuz bari önceden limit dolu desin ki kanser olmadan yavas yavas denıyelım limit acılmasını bekliyelim 1 saatim heba oldu ustune ustluk pazar doldur hata al pazar doldur hata al bu ne be kardeşim insafınız yok mu hic sizin

KOROW

Üye
şimdi birde aynı konu bir sürü var diye konu silinir şu soruma cevap istiyorum sadece madem pazar limiti sistemi var bu sistem neden sadece bakım sonrası devreye giriyo ve neden aradan 1 gün gecince limit ortadan kalkıyor bunun sebebi nedir ?

KOROW

Üye
dorion 3de limit full dedi teşekkürler türkiye ben bu itemleri artık ceyizime saklarım geri kalan dorionlarda adamlar pazar bakmıyor zaten :D

Lonarad

Üye
Limitin olması çok güzel bir şey nedenini şöyle açıklayayım;

Dorion 1 sunucusuna girme limiti 300 oyuncu atıyorum. 301. oyuncu girmeye çalıştığında Zone Full hatası alıyor ve sunucuya giremiyor. Dorion 1 sunucusunu 290 tane pazarcı dolduruyor, geri kalan 10 kişi pazarı gezenler. Tüm sunucuyu sadece pazar kuranlar doldurursa kim alacak bu kadar itemi? Zone Full hatasından kimse giremeyecek Dorion 1'e haliyle itemlar satılmayacak ve siz şikayet edeceksiniz piyasa ölü itemlar satılmıyor diye.

Şuanki Auction House sistemi biraz daha geliştiğinde ve bir item arattığında sadece bulunduğun sunucuda değil de, tüm sunuculardaki itemları gösterecek. Böylelikle Dorion 8'e bile pazar kurmuş olsan gelip senden o itemı alabilecek.

KOROW

Üye

Dorion 1 sunucusuna girme limiti 300 oyuncu atıyorum. 301. oyuncu girmeye çalıştığında Zone Full hatası alıyor ve sunucuya giremiyor. Dorion 1 sunucusunu 290 tane pazarcı dolduruyor, geri kalan 10 kişi pazarı gezenler. Tüm sunucuyu sadece pazar kuranlar doldurursa kim alacak bu kadar itemi? Zone Full hatasından kimse giremeyecek Dorion 1'e haliyle itemlar satılmayacak ve siz şikayet edeceksiniz piyasa ölü itemlar satılmıyor diye.

Şuanki Auction House sistemi biraz daha geliştiğinde ve bir item arattığında sadece bulunduğun sunucuda değil de, tüm sunuculardaki itemları gösterecek. Böylelikle Dorion 8'e bile pazar kurmuş olsan gelip senden o itemı alabilecek.
ya ben limite mi bir şey diyorum kanka limit varsa bana adam akıllı pazar kurma sekmesine tıkladıgımda full desin ben neden amele gibi sürekli pazarı doldurup bu hatayı alıyorum hem bütün insanlar dorion 1 2 de dolasırken suan ben neden d4 d5 d6 a pazar kurayım incil topluyor suanda senin dedigin sistemi ah gelince görürüz ama bizi şuan ilgilendiriyor gelecek degil

JaxSui

J
Yönetime sesleniyorum. Limit uyarısını pazar kurmadan hemen önce vermeniz çok mu zordu yazılımsal olarak ? Herşeyi hazırlayıp kabul et diyoruz limit hatası alıyoruz ya hani, bu çooook can sıkıcı biliyonuz mu ? ...

Hafuj

Üye

AH sistemi sadece item aratma ile sınırlı bir sistem değil, betadaki gibi entegre ederlerse item satışı ve alımını istediğin yerde yapabiliyorsun. Pazarın tamamen AH ye geçtiği Self ve offline pazarın olmadığı günlere inşallah :)

ARTYOM

Üye
her bakım sonrası limiti kaldırmıyorlar aradan 1 gün sonra dorion1 de limiti kaldırıyorlar 1-2 gün sonra dorion2 ve 3 te limiti kaldırıyorlar 1 aydır böyle :) amaçları ne çözemedim yoğunluk olmasın diyorlar sadece dorion1 de limit kaldırıyorlar bu sefer herkes dorion1 de yoğunlaşıyor dorion2 ve 3 te limit oluyor gerçekten amaçları ney :) bir aydır bunun cevabını veren bir yetkili bulamadım artık sormayıda bıraktım :)

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Pazar kurma limitleri her güncellemede artıyor, ilerleyen zamanlarda daha stabil hale gelecektir.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt