Hazır Değil

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Gerçekten anlamakta zorlanıyorum Hazır Değil kelimesi bir insan için ne ifade ediyor bu oyun kullanıma hazır değil arklar hazır olduğunda girip bakıcaz hazır mı diye
bu belki yarın belki 1 ay sonra belkide baska bir zamanda ama

Şuanda oyun test için hazır değil

guney

Üye
Butun hayatlari bu oyuna bagliymis gibi sitem ediyorlar bi de :D Gidin rutin islerinizi halledin acilinca haberiniz olacak zaten oynarsiniz. Sanki yapimci sirket cok merakli zaman ve para kaybetmeye.

TheNullHero

Üye
insanlar tarih verilip, bu tarihlerin tutmamasına karşı sitem ediyorlar. Bunun bir şeylere bağlı olması ile ilgili bir durum yok.

guney

Üye
insanlar tarih verilip, bu tarihlerin tutmamasına karşı sitem ediyorlar. Bunun bir şeylere bağlı olması ile ilgili bir durum yok.
Oyun sektorunde bu cok normal bise? Su an zaten oyunu oynayalim diye acmayacaklar, test edelim diye acacaklar. Simdiden oyuna gircess ucucass kacicass diye hayaller kurmayin.

TheNullHero

Üye
Oyun sektorunde bu cok normal bise? Su an zaten oyunu oynayalim diye acmayacaklar, test edelim diye acacaklar. Simdiden oyuna gircess ucucass kacicass diye hayaller kurmayin.
Bilişim sektöründeyim, az çok nasıl ilerlediklerini de biliyorum. Uçup, kaçmak gibi bir hayalimde yok, son denediğimiz gösterimden sonrası ne değişiklik var durum ne olacak bir an önce bunları görmek ve değerlendirmek istiyoruz.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
O Tarihde hazır olmasını ön görmekteyiz dediler bizde gördük hatta daha umut vari bir sözlerde söylendi ama belliki hazır olmadığı görülmüş sen istermisin devamli dc yediğin bir oyunu oynamak

guney

Üye
Bilişim sektöründeyim, az çok nasıl ilerlediklerini de biliyorum. Uçup, kaçmak gibi bir hayalimde yok, son denediğimiz gösterimden sonrası ne değişiklik var durum ne olacak bir an önce bunları görmek ve değerlendirmek istiyoruz.
Aceleci olmayin cocuk oyuncagi degil bu. Bizim icin bir oyun olsa da onlar icin bir yatirim. Yayinlamadiklari her gun para kaybediyolar sence isterler mi boyle olmasini? Ayrica gerekli bilgilendirmeleri yapiyorlar daha ne yapsinlar ofise kamera yerlestirip sabah aksam dikizleyelim mi

Muti

Üye
+1 , Ayrıca insanları tanımadan etmeden yargılıyorsunuz ya bir de ben bunu anlamıyorum. Bizim gibi düşünmüyor diye kimseyi şeytanlaştırmayalım veya aşağılamayalım lütfen.

guney

Üye
Bu oyuna hicbirimizin bi katkisi olmadi su ana kadar para yatirdiniz da hizmet mi alamadiniz hesap soruyorsunuz. Birakin rahat rahat calissinlar paragoz olsalardi coktan cikarirlardi zaten, biraz anlayisli olun. Sanki herkes kendi hayatinda cok dadik cok mukemmel de oyuna laf ediyosunuz.

anil

Üye
Yönetimin en büyük hatası bence tarih vermekti. Böyle bir kitleye tarih verilir mi? Alfa için işimden izin aldım diyen var yahu....

BARBARR0SSA

Üye
Ne verilen tarihlerdeki tutarsızlık ne açılmamış olması bana bu kadar bekleyiş sonunda optmizasyonsuz lag bug dolu bir oyun görücez diye korkuyorum sonuçta 1 saat üst seviye makinalarda oynanmış bir oyun gördük bizim milletimiz tüm ekibin ve şeytanın aklına gelmicek sorunlar buglar bulucak daha clientte sorun çıkanlar var üstesinden gelirler İnşallah.

TheNullHero

Üye
Aceleci olmayin cocuk oyuncagi degil bu. Bizim icin bir oyun olsa da onlar icin bir yatirim. Yayinlamadiklari her gun para kaybediyolar sence isterler mi boyle olmasini? Ayrica gerekli bilgilendirmeleri yapiyorlar daha ne yapsinlar ofise kamera yerlestirip sabah aksam dikizleyelim mi
Emrin olur, acele etmeyiz. Biz de kendimizce duruma ne olduğuna dair fikir belirtiyoruz. Bu kadar savunma meraklısı olmayınız bir şeyleri, artık kamera mı takarsın log takip cihazımı bilemem.
Bu oyuna hicbirimizin bi katkisi olmadi su ana kadar para yatirdiniz da hizmet mi alamadiniz hesap soruyorsunuz. Birakin rahat rahat calissinlar paragoz olsalardi coktan cikarirlardi zaten, biraz anlayisli olun. Sanki herkes kendi hayatinda cok dadik cok mukemmel de oyuna laf ediyosunuz.
Hesap sormak değil bu, sürecin gidişatında oluşan sorundan bahsetmek. At gözlüğü mü takıp bakalım her şeye? Hiç bir şeyi eleştirmeyelim o zaman bu kafa yapısı ile, yarın öbür gün bu tutarsızlıklar başka sorunlar ile karşınıza çıkınca hay hay der geçersiniz.

guney

Üye
Emrin olur, acele etmeyiz. Biz de kendimizce duruma ne olduğuna dair fikir belirtiyoruz. Bu kadar savunma meraklısı olmayınız bir şeyleri, artık kamera mı takarsın log takip cihazımı bilemem.

Hesap sormak değil bu, sürecin gidişatında oluşan sorundan bahsetmek. At gözlüğü mü takıp bakalım her şeye? Hiç bir şeyi eleştirmeyelim o zaman bu kafa yapısı ile, yarın öbür gün bu tutarsızlıklar başka sorunlar ile karşınıza çıkınca hay hay der geçersiniz.
Her gun senin gibi gelip ayni seyleri yazip duruyorlar forum copluge donuyor. Anladik gecikti uzerine konu ustune konu acmaya gerek yok. Senin yapman gereken sadece oyunu oynamak, gidisat uzerine kafa patlatacak kisi sen degilsin. Sanki ofisin faturalarini kendiniz oduyormussununuz gibi elestiriler getiriyosunuz oyuncu gibi davranin ben de bu konusmayi yapma ihtiyaci hissetmeyeyim.

QueenElizabeth

Üye
Herkesin kendine göre haklı olduğu ve altını çizdiği hususlar var. Bazıları oyuncu olduğunu ifade etmiş bazıları ise bilişim sektöründe olduğunu. Bunlar süreç ile ilgili hiç bir şeyi değiştirmez. Biraz daha mantıklı ve makul yorumlar olmasını beklerdim. Evet, tarih verilebilir veya öngörülebilir. Bunlar hiç bir zaman kesinlik belirten söylemler olmaz. Cyberpunk 2077 bile kaç kez ertelendi. Bana kalırsa daha da ertelenmeliydi. Neden? Şu an hali hazırda bir sürü hataları var. Belli ki sony firması da konsolu çok iyi optimize edememiş. Dolayısıyla örnekleri sentezleyip iyi bir çalışma, iyi bir çıkış grafiği yakalamak ana tema olmalıdır. Salgından dolayı sokağa çıkma yasaklarının başladığı ve tekrardan gündemde olduğu bir süreçte herkes oyununu biran önce çıkarmak ister. Düşünün ulaşabileceğiniz muntazam bir kitle olacak ve siz buna ulaşmamak için çaba göstereceksiniz. Bu akıl karı olur mu?

TheNullHero

Üye
Her gun senin gibi gelip ayni seyleri yazip duruyorlar forum copluge donuyor. Anladik gecikti uzerine konu ustune konu acmaya gerek yok. Senin yapman gereken sadece oyunu oynamak, gidisat uzerine kafa patlatacak kisi sen degilsin. Sanki ofisin faturalarini kendiniz oduyormussununuz gibi elestiriler getiriyosunuz oyuncu gibi davranin ben de bu konusmayi yapma ihtiyaci hissetmeyeyim.

1. si benimle senli benli konuşmayın, aramızda bir tanışma veya samimiyet yok.
2.si sizden akıl, cevap ve yorum bekleyende yok.
3.sü mesajıma cevap vermezseniz sevinirim, gereksiz bildirim geliyor.

May Payne

Üye
Bir gün iki karınca oturup konuşuyorlarmış. Biri diğerine kalk ta futbol sahası yapalım demiş. Diğer karınca da nereden çıktı şimdi bu demiş. Oynarız canımız sıkılmaz işte demiş. Öteki de iyi ama bizim o sahayı tamamlamaya ömrümüz yetmez ki demiş. Fikir sahibi karınca da olsun biz tamamlayamaz isek torunlarımız devam eder demiş. Yönetim oyunu bitiremez ise de torunları bitirir inşallah. Sabırlı olmalıyız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt