Tranquillity
Üye

-
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
Kendime Lunaskar ırkında olan semi-hardcore bir clan arayışındayım. End game'de healer priest olarak devam edeceğim, yan rol olarak archer oynayacağım(vakit kalacağını hiç zannetmiyorum). 28 yaşındayım çocukluğumdan yetişkinliğime kadar birçoğunuzun aşina olduğu MMORPG oyunlarını oynamış bulunmaktayım. Silkroad Online, Knight Online, Runes of Magic, Blade and Soul, Elder Scrolls Online, Final Fantasy, World of Warcraft ve Guild Wars 2 gibi gibi..
Kişisel gelişimini tamamlamış üyelerden oluşan, eşitlikçi, deli divane bir egoya sahip olmayan, birbirine samimiyet adı altında küfür etmeyen, gelebilecek olan kale, clan, faction savaşlarında rol alabilecek, server açıldığında max level rush yapabilecek, gerek PvE contentinde, gerekse PvP gibi alanlarda kendine güvenen ve en önemlisi aktif üyeler içeren bir clan arayışındayım. Oyunun en ateşli olduğu dönemde clana bakıp online adam görememek gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Sadece mage ve archer takımları olan çekirdek clanlar malesef ilgimi çekmiyor, bence bir clanda her telden enstrüman olmalı. Baktığım clanlarda kimse savaş vb. büyük çaplı PvP'lere dair bir amaç yazmamıştı bundan ötürü belirtme gereği duydum.
Kendim hakkında söyleyebileceklerim:15'inde herkese bol şans ve güzel bir oyun diliyorum. Lunaskar ırkı için konuşacak olursam yolda karşılaştığınızda birbirine selam veren, yardımsever ve eğlenmesini bilen sağlam bir community olmamız dileğiyle. #bpyehayatver
- İlk ay için günlük 12-18 saat online sürem olacaktır. İlerleyen dönemlerde akşamları 3-6 saat arası değişkenlik gösterecektir.
- Araştırmacıyımdır, class'ıma dair her türlü bilgiyi kendimden iyi playerlardan öğrenmeye çalışırım. Bilmediğim şeyler var ise öğrenmeye açığımdır, sorar-soruşturur ve çabuk kavrarım. Öğrenmeye kapalı, sadece PC'nin power tuşuna basıp 1 2 3 z r w r basan insanlardan da bir o kadar hoşlanmam.
- Clan içi sorumluluk alabilirim.
- Achievement/kolleksiyon vb. sistemleri olan oyunlarda bu tarz şeyleri toplamaya bayılırım.
- Yerli/yabancı arkadaşlara & oyuna aşina olmayanlara gereken bütün oyun içi bilgi desteğini verebilirim.
- Discord vb. ses/mic kullanımımda sorun yoktur.
- i5-6600K 3.50GHz & Gtx1070 kullanıyorum.
- Emek vermeye ve emek veren insana herşeyden daha çok önem veririm.
- Yerine göre sağlam makara goygoy yaparım.
- Premium vb. bir şey almada bir sıkıntım yoktur.
Şimdilik ekip buldum teşekkürler soran arkadaşlara <3