Dex 55 basliyor priestler.Bu item yakmalık diye mi düşüncez o zaman, dexx 55 mi başlıyo priler niye dex dedin ki? İnşallah öyle değildir yasayın moderatorlerim bu itemin mantığı nedir, shard almak için kötü item da yapalım diye mi düşündünüz veya farkında değildiniz de istediği str inte rework mu gelir? Hiç kestiremiyorum ki. War schyte'a dönerse bu iş cidden üzer beni
Arkadasim str prieste alternatif olarak birde int priest var , oyunda beklenen silah bu zaten priest oyunculari icin, str priest bildiginiz gibi def ve hp si az olamasina ragmen atagi warriora yakin bir char. ama str prieste atak oranini artiricam derken def ve hp den odun veriyoruz, int prieste durum farkli , inte verdiginiz zaman mana seviyeniz artarken ayni zamanda def ve hp veren zirhlari giyebilirsiniz , ve elinize int isteyen bir silah aldiginizda atak puaniniz str priest kadar olmasada artar ve bu sekilde hem farm yaparken hemde pk atarken soz sahibi olursunuz. Oyunun priest oynayicilari icin vaz gecilmez silahi int silahi dir bilen bilir .Bu item yakmalık diye mi düşüncez o zaman, dexx 55 mi başlıyo priler niye dex dedin ki? İnşallah öyle değildir yasayın moderatorlerim bu itemin mantığı nedir, shard almak için kötü item da yapalım diye mi düşündünüz veya farkında değildiniz de istediği str inte rework mu gelir? Hiç kestiremiyorum ki. War schyte'a dönerse bu iş cidden üzer beni
Reisim bu cevabınla oyundan pek anlamadığını hissettim ben haberin olsun. unique silah çıkarıcak seviyedeki yerlerde geziyorsam int priden haberdarim herhalde değil miArkadasim str prieste alternatif olarak birde int priest var , oyunda beklenen silah bu zaten priest oyunculari icin, str priest bildiginiz gibi def ve hp si az olamasina ragmen atagi warriora yakin bir char. ama str prieste atak oranini artiricam derken def ve hp den odun veriyoruz, int prieste durum farkli , inte verdiginiz zaman mana seviyeniz artarken ayni zamanda def ve hp veren zirhlari giyebilirsiniz , ve elinize int isteyen bir silah aldiginizda atak puaniniz str priest kadar olmasada artar ve bu sekilde hem farm yaparken hemde pk atarken soz sahibi olursunuz. Oyunun priest oynayicilari icin vaz gecilmez silahi int silahi dir bilen bilir .
int atacker priestten bahsetmiş.Reisim bu cevabınla oyundan pek anlamadığını hissettim ben haberin olsun. unique silah çıkarıcak seviyedeki yerlerde geziyorsam int priden haberdarim herhalde değil miBu silahta hem fazla int hem str hem dex vermen gerekiyor. Sen bana int pri str pri falan anlatıyorsun
![]()