Öneri Hem reklam hem yayıncı desteği önerisi

CiSK

Üye
Merhabalar herkese hayırlı forumlar.

Aklımdaki önerinin yayıncılara ve oyun reklamında da etkili olacağını düşünüyorum. Valorantta yapılan twitch yada farklı bir platformdan yayın yapan kişilerin izleyicileri içinden random bir izleyiciye oyuna giriş hakkı tanınsa veya yayıncılar key çekilişi yapsa ?

Sizce hem reklam hemde yayıncı desteği yapılmış olmaz mı ? Aynı zamanda yayınlardan klip alıp paylaşım yapılır ve oyun daha fazla kişiye ulaşır.

mzlmkrktta

Üye
Ben buna katılıyorum. Daha önce de şahit olduk '' Valorant '' için uygulandığında oyun baya bir hyplanmıştı , güzel bir reklam olacağını düşünüyorum

May Payne

Üye
Yayıncılar işin cılkını çıkarırlar. En iyisi TV reklamları yoluyla tanıtmak oyunu.

X A

Üye
Yayıncılar bu oyun sayesinde yükselir o zaman gerek yok.

emreayd

Üye
zamanın koşullarını değerlendırmek gerekır. önceden ınternet kafeden abılerımızı ızlerdık sımdıkı nesıl ıse twitchden ızlıyor görüyor.

yayıncıların desteklenıp oyuncu cekmesı gerekıyor. eskı knıghtcılar emınım severek destek verıcektır.

mzlmkrktta

Üye
Arkadaşlar bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok geçmişte yaşadığınız birkaç yayıncıya daha doğrusu hakkını kötü kullanmış yayıncılara yaptırmazlar. Türkiyede birçok yayıncı var ve işlni bazıları çok güzel yapıyor onlarda bunu yapabilir.

MrLeO

Üye
Pqueen diye bayan bir yayıncı arkadaş var. İyi düzeyde izleyici kalitesi de var mesela ona alfa üyeliği gönderilebilir

Cruz

Üye
Gayet mantıklı şuan online yayın platformlarında 20k 40k izlenen Türk yayıncılar var Bu oyunlar onlar sayesinde hypelanabilir.

May Payne

Üye
Yanlış hatırlamıyor isem World of Tanks TV'de reklam yapıyordu. Şimdi yapıyor mu bilmiyorum ama illa etkisi olmuştur. Online Soccer Manager (OSM) 'a da reklam verilirse çoğu kişi görür. Reklam izleyip token kasılıyor çünkü.

Blackleke

Üye
Arkadaşlar bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok geçmişte yaşadığınız birkaç yayıncıya daha doğrusu hakkını kötü kullanmış yayıncılara yaptırmazlar. Türkiyede birçok yayıncı var ve işlni bazıları çok güzel yapıyor onlarda bunu yapabilir.
sana katılıyorum yani benim kücük bi kitlem var ama ben yayıncılık yapmayı seven biriyim ben oynarken birierinin beni izlemesi muhabbet etmek elimdekileri paylaşmak hosuma gidiyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt