Hepimiz Lunaskar Geçelim

McAddict

Üye
Proteanda bir avuç oyuncu kaldık, hepimiz Lunaskara geçelim PK olayını bitirelim birbirimizle ksleşelim. Zaten bu şekilde de pk falan atılmıyor Protean olarak etkinliklerde ve Death Valleyde lunaskar ırkında oynayan oyuncuları eğlendirmekle mükellefiz.

jobulani

Üye
Öyle deme kardo. Oyunun en iyi klanları Protean'da imiş. Crystall etkinliğinde quit çekmekten başka bi şey yapmayan en iyi klanlar... Gözünüzde çok büyütmeyin kimseyi. 500 kişi toplanıp Bp kasmayla kalifiye oyuncu olunmuyor.

McAddict

Üye
Benim de Bp karakterim var. Dün blood valleye onunla girdim ve girmeden önce statlarımı sıfırladım debuffer döndüm full sc bastım. Etkinlik boyunca ptye alınmama rağmen yandan db oynayarak partilere destek verdim. Kaybım yarım saat ve 200 k sc parası. Sorun job değil sorun Lunaskar ırkının sayıca çoğunluğu ve protean ırkında oynayanların bilinçsizce oyun oynaması ve 200-300k sc masrafından kaçması.

Shrimp

Üye
Arkadaşlar bu konulara engel olamayız server saati o an kalabalık durumuna göre değişen faktörler bu konuda bence yönetimin yapabileceği birşey yok. Dün gece Lunaskar tarafında 3 party civarında oyuncu vardı Protean bildiğiniz 10 katı kalabalık şekilde kapı önünden çıkarmıyordu oyundaki anlık değişkenliklere göre şekilleniyor.

mrhit

Üye
Arkadaşlar bu konulara engel olamayız server saati o an kalabalık durumuna göre değişen faktörler bu konuda bence yönetimin yapabileceği birşey yok. Dün gece Lunaskar tarafında 3 party civarında oyuncu vardı Protean bildiğiniz 10 katı kalabalık şekilde kapı önünden çıkarmıyordu oyundaki anlık değişkenliklere göre şekilleniyor.
Bizimkiler oyunda Lunaskar olmadığını görünce meydanı boş bulmuş olmasın? Ben de Protean oynuyorum ve ne zaman bir etkinliğe girsem sonuç aynı. Bence burdaki temel sorun Lunaskar ırkının oyunun görsel kalitesine daha çok uyması. Proteanlar oyun grafiklerine yakışık almıyor. Oyunun görsel konsepti Lunaskar üzerinde çok iyi ve cazip dururken Protean’da zayıf kalıyor. Bu yüzden çoğunluk Lunaskar’ı oynuyor.

karizmatik137

Üye
Proteanlar ne sc yer ne pot harcar her etkinliğe girer yatar müstehak az bile size.

theTitan

Üye
Proteanda bir avuç oyuncu kaldık, hepimiz Lunaskara geçelim PK olayını bitirelim birbirimizle ksleşelim. Zaten bu şekilde de pk falan atılmıyor Protean olarak etkinliklerde ve Death Valleyde lunaskar ırkında oynayan oyuncuları eğlendirmekle mükellefiz.çoğu kişi rahat faem atmak için protean güçlü diye protean açtı :) bu adamlar protenada ırk basmaya para bile harcamazlar. Şuan bilindik bir kaç clan dışında geri kalan ekran klavyesiyle oynuyor gibi oynayan pasif oyuncular :) kafle geç çalışıyor. Lunskar zayıf diyr birbirinden habersiz 3,4 iyi clan geçti birde çakallarda geçti denge bozuldu şuan humanın yarısı boş itemi geçtim playwrlıkta yok. Blood etkinliğinde townda party kuracaklarda gidecekler. Lunaskar çoktan gitmiş bile oluyor sonra aaa lunaskarlar izin vermiyor e o zman çıkalım biz diyip çıkıyor. Şuan proteanın yarısı sıkıntılı diğer yarısına lafım yok lunaskara geçenlerin yarısına lafım yok denge için gitti diğer yarısı çakal ona lafım var :)

theTitan

Üye
Not:) bir etkinlik getirsinler. Ama içeride artık iki takım olsun ama ırklar arası değil. O zaman ırksal değişim olmazdı şuan para gözlü adamlar clanını arkadaşını satıp çoktan geçti diğer ırka :)

Barljix1912

Üye
2 aydır oyunu bıraktım, arada bir uğruyorum, hala aynı olaylar :/ neyse ki ateş ve su daha eğlenceli

MaRaKeSH

Üye
Ben bir protean oyuncusu ve tüm etkinliklere katılan bir oyuncu olarak maalesef söylediklerinize üzülerek katılıyorum. Ama şunuda unutmayalım tüm lunaskarın okçu olduğunu ve bu yüzden proteanda kimsenin etkinliklere katılmadığını katılanlarında lanet olsun diyerek quit attığını da biliyorum. Burda suçlu aramamak lazım Sonuçta okçu diye bir sınıf var ve insanlar bunu kullanmak isterler. Burda adaleti sağlamak önemli lunaskardan proteana geçip okçular yüzünden tekrar lunaskara geçenleride gördük. Sorun mekanik acilen düzeltilmesi gereken şeylerin başında okçu sorunu geliyor.

Archantos

Üye
Ben bir protean oyuncusu ve tüm etkinliklere katılan bir oyuncu olarak maalesef söylediklerinize üzülerek katılıyorum. Ama şunuda unutmayalım tüm lunaskarın okçu olduğunu ve bu yüzden proteanda kimsenin etkinliklere katılmadığını katılanlarında lanet olsun diyerek quit attığını da biliyorum. Burda suçlu aramamak lazım Sonuçta okçu diye bir sınıf var ve insanlar bunu kullanmak isterler. Burda adaleti sağlamak önemli lunaskardan proteana geçip okçular yüzünden tekrar lunaskara geçenleride gördük. Sorun mekanik acilen düzeltilmesi gereken şeylerin başında okçu sorunu geliyor.
Okçular da mekanik olarak düzeltilmesi gereken şey nedir acaba?

Jacques

Üye
3 party okçu sana vuruyoruz ölmüyorsun reis daha okçuya napıcan

MaRaKeSH

Üye
3 party okçu sana vuruyoruz ölmüyorsun reis daha okçuya napıcan

kankacım ben nerflensin demiyorum zaten. Ki bütün server bundan rahatsız zaten zaten az vuruyor okçular haklısınız. Ama bide şu açıdan bak kovalıyosun yakalama şansın 0 zaten yakalanan okçu oyunu gram bilmediğinden yakalanıyor. daha ben dibime girip 3-5 ok vurak okçuya rastlamadım. 50 metreden yapıştır bide ırk karşındaki el insaf proteanlar dv ye çıkmak istemiyor bu yüzden. Etkinliklerde de aynı girdiğim her cf de nasıl denk geliyosa sürekli okçu parti. Exit yapıp çıkıyoruz hepimiz keyif vermiyor. gelsin kessin server üzerimizden geçsin önemli değil ama hepimiz 2 keyif yapmaya geliyoruz

Jacques

Üye
kankacım ben nerflensin demiyorum zaten. Ki bütün server bundan rahatsız zaten zaten az vuruyor okçular haklısınız. Ama bide şu açıdan bak kovalıyosun yakalama şansın 0 zaten yakalanan okçu oyunu gram bilmediğinden yakalanıyor. daha ben dibime girip 3-5 ok vurak okçuya rastlamadım. 50 metreden yapıştır bide ırk karşındaki el insaf proteanlar dv ye çıkmak istemiyor bu yüzden. Etkinliklerde de aynı girdiğim her cf de nasıl denk geliyosa sürekli okçu parti. Exit yapıp çıkıyoruz hepimiz keyif vermiyor. gelsin kessin server üzerimizden geçsin önemli değil ama hepimiz 2 keyif yapmaya geliyoruz
Haklısın bende okçu mage pksından gram zevk almıyorum mele pksı tadından yenmiyor onun içinde 75 bekleyeceğiz sanırım başka nasıl bi çözüm olabilir benim aklıma gelmiyor okçu 300-350 vurduğu için biz 2 party olmadan pk çıkmıyoruz çünkü adam düşüremiyoruz 2 party gezincede melee darlanıyor haklı olarak valla bilmiyorum ne olacak.

MaRaKeSH

Üye
Haklısın bende okçu mage pksından gram zevk almıyorum mele pksı tadından yenmiyor onun içinde 75 bekleyeceğiz sanırım başka nasıl bi çözüm olabilir benim aklıma gelmiyor okçu 300-350 vurduğu için biz 2 party olmadan pk çıkmıyoruz çünkü adam düşüremiyoruz 2 party gezincede melee darlanıyor haklı olarak valla bilmiyorum ne olacak.

herkes açısından bir memnuniyetsizlik var sende farkındasın. bir sürü asas biliyorum adam asas oynamak istiyor ama meta izin vermiyor. mageler bir taraftan okçular bir taraftan wariorlar dv ye çıkmak istemiyor. Wariorun olmadığı bir ortamda nasıl savaş dönecek. Geriye tek bir seçenek kalıyor wariora yere vurma skili gelecek yoksa bu dengesizlik devam edecek

Archantos

Üye
herkes açısından bir memnuniyetsizlik var sende farkındasın. bir sürü asas biliyorum adam asas oynamak istiyor ama meta izin vermiyor. mageler bir taraftan okçular bir taraftan wariorlar dv ye çıkmak istemiyor. Wariorun olmadığı bir ortamda nasıl savaş dönecek. Geriye tek bir seçenek kalıyor wariora yere vurma skili gelecek yoksa bu dengesizlik devam edecek
Warriorlara neden yere vurma skili geliyor ki? , Aslında temel sorun okçuların hatta okçuları geçtim harita küçüklüğünden dolayı tüm serverın yanyana gezmesi. 75 geldi diyelim , yere vurma skili de geldi o zaman da buradaki konuları tahmin edebiliyorsun dimi? Şuan bile 3 parti Melee ekip çıksa iç içe oynasa mageler harici kimse kesemez bu adamları

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt