Her Geçen Gün Denge Dahada Bozuluyor

Detour

Üye
Bence bu konu ile alakalı iki sorun var birincisi okçunun az vurması ikincisi pkda 30-40 parti okçu olması. Ben de okçu oynuyorum şu anda pkdayken asas farmda okçu oynamak istiyorum ama etkinliklerden gelen para ile charını dizen birisi için pkda asas oynamak imkansız. 2-3 komutcu arkadaşla tanıştım scsiz pussuz adamlarla pk atmıyorlar infernoya kadar görevleri bitirip işimize bakıyoruz. Pkdaki saçma okçu fazlalığı çözülürse okçu hasarlarının da çözüleceği kanaatindeyim.

AsQuA

Üye
Asaslar kalmıyor soyları tükenme aşamasına geldi warriorlar soyları tükenme aşamasına geldi son sırada mageler var onlarında soyu tükenecek okculara acilen bir çare bulun artık. Kill görevlerini kaldırın doğru düzgün okcu kalmaz. Okcu oynayanların yüzde 80 ni kill yap kutuları al kırdır veya sat mantıkları bu kadar basit...
WARRİORLAR TÜKENME AŞAMASINA MI GELDİ ? sen dalga mı geçiyorsun? yoksa oyunu oynamadan mı yorum yapıyosun? daha ne verilmesi gerekiyor warriora mesela ? efektsiz yere vuruyor, nowadan geniş alana yere vuruyor,+1 tabarise ile bile 1.5k vuruyor yere vurduğunda mageye , torlu 3 warrior des attığında 30 tane iç içe okçuyu yıkabiliyor mesela ? ama 30 okçu aynı z tuttuğunda eriyor diye hala ağlıyorlarmı utanmadan ? 8 kişilik okçu ptnin ne hükmü var mesela oyunda ? okçular için tek isyan ediebilecek şey çok fazla kitliyorlar başka birşeyleri yok . oyunun metasını bozan şey warriorun bu denli seri ve efektsiz yere vurması yanında absürt damageleridir. kimse mpsin tek yiceksin demesin imperial ile de denedik oynayan damage nerdeyse farksız. o yüzden yönetim bu boş zerzenişleri değil artık adil job dengesini getirmeli oyuna. adam blinke des atıp daha içimize düşmeden damagesi geliyor. böyle bir el hızı hangi jobda var? healdan hızlı ccden zaten hızlı meteor sprey vs efekti başlatana kadar damageyi ağzının ortasına yemiş oluyorsun. sw başından bu yana taş arkası mage damagesi şu bu ağlayan tayfa ya bizim elimizde fazla hızlı demedi mesela hiç ? niye işlerine gelmiyor. sana yemin ederim 7 war sclı warrior koşarak içimize gelmeye uğraşıyor öyle bir özgüven var niye peki ? sebebi basit tora 3 vurus yaparsam düşen olur diyor. bu adil bir durum mu ? ben magemi bozsam onun gibi 10 warrior yaparım. ama gel gelelim biz 5 tllik çarız onlar milyonluk çar oyunu malum oyuna cevirmek için ne gerekiyorsa yapan sayın yönetim artık bu konuda bişeyler düşünürse çok daha memnun olacağız.

Son düzenleme:

AsQuA

Üye
Novadan geniş alana vuruyor dedikten sonra gerisini okumadım. Bilmediğin konu hakkında yorum yapmaman lazım.
okumazsın çünkü işine öyle geliyor . okumazsın çünkü 2 warrioruna des attırabildiğinde oyunu oynadığını sanıyorsun.

Detour

Üye
WARRİORLAR TÜKENME AŞAMASINA MI GELDİ ? sen dalga mı geçiyorsun? yoksa oyunu oynamadan mı yorum yapıyosun? daha ne verilmesi gerekiyor warriora mesela ? efektsiz yere vuruyor, nowadan geniş alana yere vuruyor,+1 tabarise ile bile 1.5k vuruyor yere vurduğunda mageye , torlu 3 warrior des attığında 30 tane iç içe okçuyu yıkabiliyor mesela ? ama 30 okçu aynı z tuttuğunda eriyor diye hala ağlıyorlarmı utanmadan ? 8 kişilik okçu ptnin ne hükmü var mesela oyunda ? okçular için tek isyan ediebilecek şey çok fazla kitliyorlar başka birşeyleri yok . oyunun metasını bozan şey warriorun bu denli seri ve efektsiz yere vurması yanında absürt damageleridir. kimse mpsin tek yiceksin demesin imperial ile de denedik oynayan damage nerdeyse farksız. o yüzden yönetim bu boş zerzenişleri değil artık adil job dengesini getirmeli oyuna. adam blinke des atıp daha içimize düşmeden damagesi geliyor. böyle bir el hızı hangi jobda var? healdan hızlı ccden zaten hızlı meteor sprey vs efekti başlatana kadar damageyi ağzının ortasına yemiş oluyorsun. sw başından bu yana taş arkası mage damagesi şu bu ağlayan tayfa ya bizim elimizde fazla hızlı demedi mesela hiç ? niye işlerine gelmiyor. sana yemin ederim 7 war sclı warrior koşarak içimize gelmeye uğraşıyor öyle bir özgüven var niye peki ? sebebi basit tora 3 vurus yaparsam düşen olur diyor. bu adil bir durum mu ? ben magemi bozsam onun gibi 10 warrior yaparım. ama gel gelelim biz 5 tllik çarız onlar milyonluk çar oyunu malum oyuna cevirmek için ne gerekiyorsa yapan sayın yönetim artık bu konuda bişeyler düşünürse çok daha memnun olacağız.
Warrior damageleri
Özellikle 19:00-2:00 arası okçu fazlalığı
Magelerin dağ taş arkasından vurması
Warriorların yere vurma skill animasyonu
Sc yenilerken bazı sclerin olduğundan geç basılması
Epik itemlerin diğer itemlere göre daha çok rağbet görmesi
Unique itemlerin 5mlik çarkta olması
Dorionda bile değerli item atan bossların olması
Solo zindanların item atmaması atsa bile değersiz olması
Tonla sorun var. Herkes işine geldiği gibi konuşuyor.

AsQuA

Üye
Warrior damageleri
Özellikle 19:00-2:00 arası okçu fazlalığı
Magelerin dağ taş arkasından vurması
Warriorların yere vurma skill animasyonu
Sc yenilerken bazı sclerin olduğundan geç basılması
Epik itemlerin diğer itemlere göre daha çok rağbet görmesi
Unique itemlerin 5mlik çarkta olması
Dorionda bile değerli item atan bossların olması
Solo zindanların item atmaması atsa bile değersiz olması
Tonla sorun var. Herkes işine geldiği gibi konuşuyor.
bak bir sorun daha yazayım skill ile alakalı sw başından buyana hatta aavardda da varmış vur çiftle yapıyoruz o sebeple çiftleme skill bugu. çok basit birşey daha parti bar. bak daha bunlar oyunun içerisinde en basit hatalar.

Detour

Üye
bak bir sorun daha yazayım skill ile alakalı sw başından buyana hatta aavardda da varmış vur çiftle yapıyoruz o sebeple çiftleme skill bugu. çok basit birşey daha parti bar. bak daha bunlar oyunun içerisinde en basit hatalar.
Böyle söyleyince pkda isimlerden adamlar görünmüyor o geldi aklıma. Hele 180 fps aldığım pcde efektlerden dolayı 10 fpslere düşmemi saymıyorum bile. Bu yorumları okuyorlar mıdır acaba diye merak ediyorum. Amacımız kötülemek değil ama çözüm bulunması gereken şeyler.

AsQuA

Üye
Böyle söyleyince pkda isimlerden adamlar görünmüyor o geldi aklıma. Hele 180 fps aldığım pcde efektlerden dolayı 10 fpslere düşmemi saymıyorum bile. Bu yorumları okuyorlar mıdır acaba diye merak ediyorum. Amacımız kötülemek değil ama çözüm bulunması gereken şeyler.
Aynen oyle kotulemek degil ama oyun mekanigine etki eden o kadar sinir bozucu ve cozumu basit olaylar var ki malesef ek olarak mouse a takilan pmler kalabalikta sag tiklama sorunu. Offical aciyoruz deniyorsa ve biz suan offical oynuyorsak bu problemlerde uzun zamandir varsa bu oyun yonetimine yazar ve biz bunu dile getirip cozum bekleme hakkina sahibiz.

AsQuA

Üye
Okcu icin oneri olacaksa eger oyun yonetimi okcunun vurdugu damage koydugu itemin karisiligi gercekten degil. Ama suda bir gercek cok uzaktan vuruyor. Range nerf gelip damage buff vermeniz sanki obek halinde pk atan okculara daha gercekci cozum olabilir. En azindan pkyi zskill 50 okcu metasindwn cevirebilir. Ben gercekten okcuya yatirim yapmış birinin su pk modundan keyif aldigina inanmiyorum.tabi bu bir oneridir. Ben mage oynuyorum. Bugun okcular dvden ciktiginda benim vuracagim kimse yok. Melee zaten keyfe keder oynuyor. Vurulsada dusmuyor. İste biraz oynama ozurluleri denk getirirsen birseyler oluyor onlarda zaten mage coggg gujlu diye aglayip oyunu bu hale getirenler

Detour

Üye
Okcu icin oneri olacaksa eger oyun yonetimi okcunun vurdugu damage koydugu itemin karisiligi gercekten degil. Ama suda bir gercek cok uzaktan vuruyor. Range nerf gelip damage buff vermeniz sanki obek halinde pk atan okculara daha gercekci cozum olabilir. En azindan pkyi zskill 50 okcu metasindwn cevirebilir. Ben gercekten okcuya yatirim yapmış birinin su pk modundan keyif aldigina inanmiyorum.tabi bu bir oneridir. Ben mage oynuyorum. Bugun okcular dvden ciktiginda benim vuracagim kimse yok. Melee zaten keyfe keder oynuyor. Vurulsada dusmuyor. İste biraz oynama ozurluleri denk getirirsen birseyler oluyor onlarda zaten mage coggg gujlu diye aglayip oyunu bu hale getirenler
Ben de okçu oynamak zorundayım akşamları. Asasla adım atamıyorum. Magelere pusu atıcaz arkadan okçular indiriyor savaşçılarla gir çık gir çık kapışcaz okçular kesiyor. Kesmesin demiyorum ama çok fazlalar. Gündüz pklarını seviyorum o yüzden

GorrTheGodButcher

Üye
okçu hak ettiği damageyi vurmalı
ınsanları 4 sat zaman dılımınde el kadar alana hapsedıpte örgütlenmeye sebep olan yönetimi sorgulayın okcuyu nerfletipte kalan 19 saaatte naptıracaksınız bu playerlere sizin joblarınız el ustun de mı tutulacak ? silin o zaman okcuyu bu defada mageler uzaktan vurdugu ıcın herkes mage olacak herkes bırbırıne nova atacak uzaktan tekleyecek bu defa ne yapacaksınmageler sürü halinde geziyor towndan cıkarmıyor mu dıye aglayacaksın ?

senı goruyorum oyunda 2 bazen 3 parti okcuyu tnklıyorsun utanmadan hala okcu nerflensın sılınsın tarzı okculara karsı yazılar yazıyorsun 2 parti warıoru tankla sonra gel konus herkes sızın ekmegınıze yag surmek zorunda degıl magelerın cogu 2 gb bıle etmeyen charlar ama ırk kaldırıyorlar
Kardeşim jobuna (int priest, warrior, okçu vs.) göre 600 ile 1200 arasında değişiyor okçu damageleri. İtemini koyan okçular rogue sınıfına 900 vuruyor 1200 vuruyor. Sen hak ettiği damage vursun diyosun nedir mesela hak ettiği damage okçunun? Sence 500 metre uzaktan hiçbir tehlikeye girmeden vurabilen bir job hangi joba kaç vurmalı? Bak bir taslak da oluşturayım sana, şunları bir doldursana:

(skiller) 85 skilli (cdsiz) 1 crit skilli (astral shot) 3-5 (tek ok şeklinde atıyorum 300 300) (

İnt priest (anti kalkanlı 1200+ defanslı):
İnt priest (debufflı):

Warrior (düz):
Warrior (kalkanlı):
Warrior (rampageli):
Warrior (rampage + debufflı):

Rogue (düz)
Rogue (debufflı):

Mage (paper):
Mage (paper + debufflı):
Mage (tp):
Mage (tp + debufflı):

HKN.01

Üye
güzel kardesım bende dıyorumkı sana 30k lık okcuyum ama 600 vuruyorum aglaya aglaya dusurduler damageyı saat 19:00 02:00 arası pk dan zerre zevk almıyorum cunku haklısın z skıl sadece ama bunun sebebı okcular degıl okcuların toplanmasına sebep olan yonetım ve su an konustugumuz job un okcu olmasının sebebıde uzaktan vurdugu ıcın eger okcu dıye bır karakter hıc var olmamıs olsaydı magelerı konusuyor olacaktık cunku herkes uzaktan vurdugu ıcın pk ya ıtem dızmemek yatırım yapmamak ıcın kolay yolu secıp kutu alıp satma derdınde olacaktı okcuuuuuuuuu diye bagırmak yerıne saatlerı degıstırın tüm güne yayııııın mahvoluyor oyun mahvoluyor pk diye bagırın
Yönetimin en büyük hatası kutu görevleri bowlda yapılıyor olması ve belirli saatler aralığına sıkıştırması rogue ye karşı birisi değilim hangi job olursa olsun ama bir job un aşırı fazla olması dengeleri alt üst ediyor demek istediğim rogue yi sevenler oynamıyor kutu görevlerini yapabilmek için çoğu kişi rogue kasmış bu arada rogue ye gönül verenler zararı görüyor Aarvad da rogue durumu job dengesi çok iyiydi burda aşırı rogue kalabalığı var inan kafa çıkartamıyorsun bile bıktık playerlar olarak 12m lik kutu alacaz diye her kes rogue açmış birde yayıncıların arkasına düşmüş yönetim gidiyor yakayı tutturmaya gör yayıncılara istedikleri gibi yönlendirirler sonrasında bir an önce bu yayıncı muhabbetine yönetimin son vermesi gerek düşüncesindeyim...

sbh

Üye
Melee ekipler olarak karar alın 19.00-02.00 arasında dv1 e girmeyin diğerlerine geçin. Karınca sürüsünün yanına ekmek koymuşsunuz gibi olacak, okçular doğal seçilimle dv1e geçecek, siz bunu bi deneyin

AsQuA

Üye
Melee ekipler olarak karar alın 19.00-02.00 arasında dv1 e girmeyin diğerlerine geçin. Karınca sürüsünün yanına ekmek koymuşsunuz gibi olacak, okçular doğal seçilimle dv1e geçecek, siz bunu bi deneyin
VALLA KEŞKE melee ile dvyi ayıracak bir formül olsa hiç mele olmasa mesela dv2de veya 1de girsek orda oynasak bizde

NetworkPeace

Üye
Kardeşim yine basit bir matematikle çözebilirsin oyunu, seri seri atılan 7200 damage'i tanklayabilecek herhangi bir karakter, arkasında priest olsa da, yok. Daha önce de "7 golden snakeli assas full itemli okçuyu kesiyo .s.s.s" gibi yalanların da mevcut. Yalan diyorum çünkü bunlarla ilgili kanıt olarak paylaştığın hiçbir video yok. O yüzden söylediklerinin ciddiye alınacak bir tarafı da yok, üzgünüm masanın üzerine çıkıp tepinebilirsin istersen. 400'ü ben hak görmüyorum 600-700 vuruyor desem ağlayacaksın o yüzden swift shooter 7yle vurulan damageden falan hesapladım sen ağlama diye. Seri serii 500 metreden sc basmadan vuruyorsun bu damage'i, kaç vuracaktı okçu kardeşim 1500 mü? Kaça kaça 500 metreden istediğini kessin. Ayrıca critiği 2000-3000 damage vuruyor, 3 tane farklı kritik damage'in var 85 skillinden fazla vuran. Okçu ağacındaki skillerin sayısı tavan yapmış, ice lr atıyosun mantar atıyosun kör ediyosun step backle kaçıyosun, item koyduğunda da (Rionli yayınını izleyebilirsin) 900-1200 arasında damage vuruyosun. Burada utanmadan gelip ağlıyorsun. İtemini koyup damage'den şikayet eden okçu görmedim ben. Hepsi damage gayet iyi ama şunlar şunlar düzeltilebilir diyor, bir sen ağlıyorsun burada.

P.S. Forum moderatörlerinin bu gibi hiçbir kanıt olmadan alenen uydurma bilgilere neden izin verdiğini de anlamış değilim. Birisi x karakter y karakteri kalkanla kesiyo, x job bana 1829371987 damage vurdu, y job 3000 kişiyi tankladı gibi manipülatif bilgileri foruma salabiliyor. Bu kitlenin zaten okuduğunu anlama ve argümanını temellendirme sorunu var. Bir de bunlar insanların kötü niyetiyle birleşince böyle safsatalar ortaya çıkıyor. Aslında olması gereken böyle bir argümanın videoyla kanıtlanması, eğer böyle bir kanıt yoksa da söyleyen kişinin entrysinin silinmesi. Diğer türlü okuma yazması olan geliyor foruma bir şeyler anlatıyor gibi oluyor.
Yine matematik yanlış. Senin mantığınla 3 parti ve 18 tane okçu 1 warriora atak yapıyorsa onu da 3 partinin priestleri korusun. Zira 400 hasarı 18 okçu ile çarptın 7200 hasar çıkarttın. Oysa 1 partide 6-7 okçu var.
Okçu 3'lü 5'li vurmadan hasar veremez, onu yaparkende ampül gibi sabit kalmalı. Oysa diğer joblar slide yaparak okçuyu kesiyor.
Kabul edin, okçunun ederi bu. Ben de bunu bilerek okçu oynuyorum ama hala neyinden şikayet ediyorsunuz anlamıyorum :)

GorrTheGodButcher

Üye
Yine matematik yanlış. Senin mantığınla 3 parti ve 18 tane okçu 1 warriora atak yapıyorsa onu da 3 partinin priestleri korusun. Zira 400 hasarı 18 okçu ile çarptın 7200 hasar çıkarttın. Oysa 1 partide 6-7 okçu var.
Okçu 3'lü 5'li vurmadan hasar veremez, onu yaparkende ampül gibi sabit kalmalı. Oysa diğer joblar slide yaparak okçuyu kesiyor.
Kabul edin, okçunun ederi bu. Ben de bunu bilerek okçu oynuyorum ama hala neyinden şikayet ediyorsunuz anlamıyorum :)
Ne anlatıyosun kanka? 3 parti 6 okçudan 18 okçu yapıyor, 400 vursa (ki daha fazla vuruyor) 18*400'den 7200 yapıyor? Neyi yanlış burada tam olarak? :D +7 vixenli yan charım 750 vuruyor, eline +1 heartseeker aldım 500 damage vuruyor. Gerçekten sizin bu şımarıklığınız ne olacak ya? Ampül gibi sabit kalmalı diyosun olduğunuz yerde iç içe girip makro açıyorsunuz, mantarınız var, attığınız 3 ice lr'den biri kesin tutuyor. Mantarınız kesin yavaşlatıyor, körünüz var, 3 tane critic vuran skilliniz var, alanla vuran kilitleyen 2 skilliniz var. Slide atacakmışsınız bir de bunun üzerine. Aç okçunun skill ağacında kaç skill var say bakalım, bu kadar fazla CC skilli olan bir job var mı oyunda başka? Artık kusura bakmayın da bu yüzsüzlüğe giriyor, okçunun base skill damagelerine kesinlikle nerf gelmeli. İtem koyan okçu vursun onda sorun yok. Ama artık şu ucubelerden pk'yı kurtarması gerek yönetimin.

chukyluck

Üye
kill görevlerinden ötürü okçu çoğunluğu var onun dısında okçu gayet güçsüz kill görevinin saat aralıgnı baya artırıp her yerde yapıcaksın ki her job istedigi gibi olsun bu şekilde asaslar okcuya donmek zorunda kalmaz
2. Warrior sınıfı oyunun her zaman en guclu sınıfı olmustur knightada böyle hiç bir mmo da hem en yuksek damageye en yuksek cana en yuksek defansa sahip ölümsüz bir karakter olamaz hadi buda oldu warriorun toplu kesmesi kadar saçma bir şey yok bu benım gorusum
3. Mageler çer çöp itemlerle cok yuksek hasar cıkarabılıyorlar denge olması lazım mageler en yuksek hasarı vurmak zorunda zaten ama itemine göre taşların arkası ağacların arkasından vurması ayrıyetten dv gırışleri cıkısları genel map sankı mageler ıcın yapılmış düzenlenmesı lazım
4. priest sınıfının dbleri cok seri gelıyor atak kırmadır cc alıyosn hemen bırdaha gelıyor ve alanı aşırı geniş ve cok uzaktan atabılıyorlar buda bana kalırsa bir sorun

Pitou

Üye
4. priest sınıfının dbleri cok seri gelıyor atak kırmadır cc alıyosn hemen bırdaha gelıyor ve alanı aşırı geniş ve cok uzaktan atabılıyorlar buda bana kalırsa bir sorun
DB skilleri çok seri geliyor demişsinde senin Miracle cc yeteneğinin bekleme süresi yok farkındamısn 0cd skilin var onuda alamıyorsan oynama kardeşim.

Mephisto17

Üye
Pk yı 19:00 - 02:00 aralığına ve belli bir alana sıkıştırmak okcu popülasyonunu arttırıyor. Karman çorman bi pk dönüyor kimsenin çok memnun olduğunu düşünmüyorum.

matrax_16

Üye
İnfernoda Cristalde partinize okcu geldiğinde suratın bka bakar gibi bakıyorsunuz of genemı okcu geldı yenıldık dıyorsunuz ama buraya dc ye gelince okcu kapatılsın nerflensın dıye anırıyorsunuz yakında herkes warrior olacak adam 2k vurabılırmı yere vurmayla 3 tane yere vurması var bide

2 parti okcu 1 tane priesti cogu zaman kesemiyor bile 1 warrior 3 4 parti okcuyu nasıl tanklayabilir akıl almıyor

3 4 parti warrioru tanklayabilirmyidi * asası? bp priesti ? mageyi?

sırf 3 4 saat gorev ıcın okcuyu mahvettiniz geri kalan 18 20 saatte full item okcular bile 7 ws li 7 gs li 7 archlı adamlara meze oluyor 500 vurmaktan klavye kırıyorlar asıl okcu kalmayacak 7-02 saatlerı arası dısında pk atan kactane okcu goruyorsunuz ? 1 ? 2 ?
32'si bir araya gelip çıkmadığı için bekliyorlar townda. Ondan Okçu gündüz pk çıkmıyo. 31 tane daha arıyor yanına

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt