Kardeşim yine basit bir matematikle çözebilirsin oyunu, seri seri atılan 7200 damage'i tanklayabilecek herhangi bir karakter, arkasında priest olsa da, yok. Daha önce de "7 golden snakeli assas full itemli okçuyu kesiyo .s.s.s" gibi yalanların da mevcut. Yalan diyorum çünkü bunlarla ilgili kanıt olarak paylaştığın hiçbir video yok. O yüzden söylediklerinin ciddiye alınacak bir tarafı da yok, üzgünüm masanın üzerine çıkıp tepinebilirsin istersen. 400'ü ben hak görmüyorum 600-700 vuruyor desem ağlayacaksın o yüzden swift shooter 7yle vurulan damageden falan hesapladım sen ağlama diye. Seri serii 500 metreden sc basmadan vuruyorsun bu damage'i, kaç vuracaktı okçu kardeşim 1500 mü? Kaça kaça 500 metreden istediğini kessin. Ayrıca critiği 2000-3000 damage vuruyor, 3 tane farklı kritik damage'in var 85 skillinden fazla vuran. Okçu ağacındaki skillerin sayısı tavan yapmış, ice lr atıyosun mantar atıyosun kör ediyosun step backle kaçıyosun, item koyduğunda da (Rionli yayınını izleyebilirsin) 900-1200 arasında damage vuruyosun. Burada utanmadan gelip ağlıyorsun. İtemini koyup damage'den şikayet eden okçu görmedim ben. Hepsi damage gayet iyi ama şunlar şunlar düzeltilebilir diyor, bir sen ağlıyorsun burada.
P.S. Forum moderatörlerinin bu gibi hiçbir kanıt olmadan alenen uydurma bilgilere neden izin verdiğini de anlamış değilim. Birisi x karakter y karakteri kalkanla kesiyo, x job bana 1829371987 damage vurdu, y job 3000 kişiyi tankladı gibi manipülatif bilgileri foruma salabiliyor. Bu kitlenin zaten okuduğunu anlama ve argümanını temellendirme sorunu var. Bir de bunlar insanların kötü niyetiyle birleşince böyle safsatalar ortaya çıkıyor. Aslında olması gereken böyle bir argümanın videoyla kanıtlanması, eğer böyle bir kanıt yoksa da söyleyen kişinin entrysinin silinmesi. Diğer türlü okuma yazması olan geliyor foruma bir şeyler anlatıyor gibi oluyor.