Her Karakterin Özel Olarak Daha Fazla Damage Atacağı Yaratıklar Olamaz Mı ?

AthenSlayeR

Üye
Bence her karakterin daha fazla damage atacağı yaratıklar olmalı. Böylece farm slotlarını sadece okçu ve battle priestler domine etmemiş olur.
Oyunda warrior ve mage karakterlerine ADALET istiyorum.

Son düzenleme:

robben34

Üye
Konudan bağımsız olarak bende multilerden şikayetçiyim okçu ve soloyum günlük dv görevleri haricinde klandan ayrı oynuyorum ve hiçbiryerde farm atamıyoruz afk farm atmak istesek boş slot bulsak 5dk sonra aynı klandan isimleri birbirinin neredeyse aynısı karakterler gelip slota çöküyor

AthenSlayeR

Üye
Konuyla ilgili mage ve warrior arkadaşların katılımını beklerdim. Çok garip demekki memnunlar..
Neyseki insanlar memnun veya cahilde olabilir fakat ortada bir sorun olduğuna göre oyun yöneticilerinden konuyla ilgili açıklama ve destek bekliyorum.

Saygılarımla

Reverentia

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu yönlü bir çalışma mevcut değil. Öneri ya da talebinizi oyun içi destek bileti sisteminden iletebilirsiniz.

Ek olarak buna dayalı oyun içerisinde belirli silahlar mevcut, tabii ki her sınıf ya da her mob için geçerli olmasa da kullanım takdiri oyuncularımızın olmaktadır.

İyi forumlar.

robben34

Üye
Mage karakter farm atmaz.
Ben atıyordum oto toplaman olsun en ucuz itemlerle döne döne ice fire alan skili atarak tek karakter ile farm atabilirsin tek masraf mana olur full manuel dönersin rowa bıraktıgın an cogu slottan tek yersin

AthenSlayeR

Üye
Ben atıyordum oto toplaman olsun en ucuz itemlerle döne döne ice fire alan skili atarak tek karakter ile farm atabilirsin tek masraf mana olur full manuel dönersin rowa bıraktıgın an cogu slottan tek yersin
Olay farm atabilir atamaz değil. Sorun tek başına farm atarken senden çok daha az itemli bp veya okçu gelip senden slotu alamamalı. Bazı yaratıklara bazı karakterler özel olarak daha yüksek damage vurursa bu sorun ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.

*Ek olarak dvde rowun komple kalkması gerektiğini düşünüyorum. Oyunun Dv haritasında elle oynayan oyuncuya ihtiyacı var. Robotlara değil.

robben34

Üye
Olay farm atabilir atamaz değil. Sorun tek başına farm atarken senden çok daha az itemli bp veya okçu gelip senden slotu alamamalı. Bazı yaratıklara bazı karakterler özel olarak daha yüksek damage vurursa bu sorun ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.

*Ek olarak dvde rowun komple kalkması gerektiğini düşünüyorum. Oyunun Dv haritasında elle oynayan oyuncuya ihtiyacı var. Robotlara değil.
Farm atmaz demiş yanıt verdiğim kişi ona istinaden yazdım en üstlerde yazdığım yoruma dikkat ettinmi bilmiyorum ama ben multilerden ve rowdan dert yanmışım bana kalırsa sadece deathvalley haritasında değil bütün oyundan row "farm" için kaldırılmalı insanlar emek vererek para kasmalı ve item dizebilmeli row dediğin şeyi sadece exp için kullandırmaları lazım senin bahsettiğin öteki konuya ek olarak şöyle birşey deneyebilirler sınıfların bazı slotlara karşı defansı olur oyun başından itibaren diğer sınıflardan kimseler gelip slotunu basamaz çünkü daha fazla pot masrafına neden olur belki sc bile gerektirebilir. Bu sayede her job'un(sınıfın) farm atıp para yapabilceği item dizebilceği yerler olur oyunda gereksiz çok fazla slot var bunlar üzerinde değişiklikler yapılarak denemeye alınabilir

robben34

Üye
Mesela okçu asas joblarının rock sınıfı yaratıklara mage magicial sınıfı yaratıklara gibi defansı olduğunu düşünecek olursan oyunun başından hem farm açısından gereksiz bir slot bırakmamış olursun ezik moblardan başlayarak itemlerini güçlendirdikçe hasarını arttırdıkçada aynı sınıf başka moblara geçerek farm atabilirsin bu bana daha mantıklı geliyor

AthenSlayeR

Üye
Mesela okçu asas joblarının rock sınıfı yaratıklara mage magicial sınıfı yaratıklara gibi defansı olduğunu düşünecek olursan oyunun başından hem farm açısından gereksiz bir slot bırakmamış olursun ezik moblardan başlayarak itemlerini güçlendirdikçe hasarını arttırdıkçada aynı sınıf başka moblara geçerek farm atabilirsin bu bana daha mantıklı geliyor
Oyunu her açıdan her karakterin gözünden değerlendirerek düşünseler iyi olurdu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt