Her Resette Expe Yatmak

Balerion

Üye
Merhabalar,

85 cap geldiginden beri oyunda inanilmaz dengesizlik var her yerinden bir sorun fışkırıyor. Bunların düzeltilmesini sabırla bekliyoruzancak bir yandan da artık sıkmaya başladı... Bugün 14.30da serverlar resetleniyor normalde. Ama az önce (13:15'de) herkesi oyundan attı. Çara geri girdim yatmışım. 73 milyon exp gidiyor 80 levelde.

Bu 10. yatışım oyun kaynaklı.

Yahu bunun bir çözümü yok mu, böyle bir şey olacaksa son 30 saniye moblar damage atmasın veya giden expler geri verilsin. 730 milyon exp kaybettim toplamda. Zaten zor kasilıyor, her gün 6 k mana potu gidiyor bide bununla mı ugraşıcaz allah aşkına.

HeaveN

Üye
Reset atarken 30 dakika önceden söylüyolar haliba üst alt yazı geçiyo görüyom ben.

Balerion

Üye
Ee tamam da her saniye onu mu bekleyeceğim, o an çarı yatmaktan kurtarmak için başinda olmam lazım. 13.30da oyundan atacak dense bile 20 dk ve daha fazla gecikebiliyor. Gün içinde 20 dk başinda bekleyecek kadar işsiz değilim. Bence buna bu kadar eziyete sebeo olmayan bir çözüm bulmak zor olmamalı. resetten 1 dk önce tüm oyuncuların (haritaya doğdukları ilk 10 saniye olduğu gibi), yanıp sönmesi ve dokunulmaz olması gayet basit ve makul bir çözüm olabilir. Bu kadar basit. Gerçekten oyundaki bazı hatalar ve ihmal edilen yönler aşırı sıkmaya ve soğutmaya başladı

Otto

Üye
Ben işe gidiyorum sabah expe bırakıyorum, Balerion haklı bu problemin çözülmesi elzemdir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt