Her şey daha kötü olmuş

Roche

Üye
alpha 1 den sonra alpha 2 de gerçekten çok mutlu olup çok heycanlanmıştık ancak alpha 2 den sonra kapalı betaya da gercekten cok zaman geçti ve çok geliştiğini değiştini düşündük ancak kapalı beta resmen bir hüsran oldu benim için sadece 5 dk sabredebildim nasıl böyle oldu nasıl geriye gittiniiz ileri gitmeniz gerekirken anlamış degilim umarım daha fazla oyuncu kaybetmeden düzeltirsiniz ancak çok gec kaldınız sanırım benim gibi düşünen bir çok oyuncu olduguna eminim o kadar ümitle o kadar zaman bekledik ama gerçekten boşa beklemişiz görseller oyunun kıyafetleri itemler özellikle kanatlar kısacası her şey berbat olmuş renkler olsun o olsun görüntü olsun berbat berbat tam bir çocuk oyunu olmuş kusura bakmayın bu oyun oynanmaz

Jackass

Üye
Kanatlar bildiğin mobile oyunlardan alınmış ve o kadar kalitesiz ve vizyonsuz duruyor ki bu kanatlar şirketin onayından nasıl geçti hiç bilmiyorum. Hissiyat olarak alfa'da ki hazzı alamadım bilemiyorum. Oyun mobile oyun gibi olmuş.

Raxable

Üye
son uygulanan patch'den sonra optimizasyon ciddi anlamda düzelmiş,teşekkürler

Son düzenleme:

Lolgamelol2

Üye
abi resmen hayal kırıklığı bu grafikler ne böyle cidden alpha 2 deki grafikler çok daha iyiydi

Rivera

Üye
Kesinlikle grafik konusuna katılıyorum.Daha da kötüye gitmiş.Gerçeklikten bi okadar uzaklaşıp derinlik hissi kaybolmuş.En yüksek ayarlarda kamerayı çok az uzaklaştırınca karakterin gear silah detayları nerdeyse belli olmuyor. Çok acil üstüne düşülmesi gerekiyor.

DeadRose

Üye
Tüm cevapların altına imzamı atıyorum, aklın yolu bir, bu kadar insan bunları görebiliyorken nasıl görücüye çıkar bu halde? Normal şartlarda en son aşamada bir toplantı yapılıp ortalığın toz duman olması gerekirdi bunu gösterince.

Lolgamelol2

Üye
Oyundan ticket atın bu sorunla ilgili grafikler eski haline dönmesini istiyoruz

DeadRose

Üye
Ufo gören masum köylüler tadında oyunculara artık yaptırım yapmak lazım. 1. Kanat kapatılabilir bir özellik yani kozmetik oldugu için görmek istemiyorsan kapat. Hatta sadece sendekini gör. 2. Dv haritası yeniden yapılacak denildi , saçma sapan şekilde grafik goygoyu yapmayalım o haritada pk atacaksınız çayır çimen şuan için sizi ilgilendirmiyor.Degişecek harita için neden mesai harcansın. 3.Grafikleri Epik yapanlar @Aziz 'in ayarlarına baksın çunku bazı oyuncular pk atmak için oyuna girip bir harita ile oyunu yargılıyor. CS de oyunu lowa çekip oynayanlar buna neden takıldı ? Eski kafalı oyuncular zindalara diger haritalara bakıp farkı görsün. Dinazor sistemler ile oyun oynamaya calısan tipler ayrıca oyundan uzak dursun.
Saçma oynanış hissiyatı, vuruş hissiyatı, arayüz gibi şeylere ne yapıcaz? PK atacaksak çayır çimen bizi ilgilendirmiyorsa koyarsın bi Unreal Template ı uğraşmazsın oyunu yarın cıkarırsın PK atılcak şekilde. Böyle yapılmıyorsa neymiş benim ekran kartımı kullanıyorsan karşılığını verecekmişsin.

Pitou

Üye
O kadar zaman geçti oyunla ilgili birçok şey hala aynı her şeyi çok basit bir şekilde yapıyorlar. O kadar çocuksu kanat , binek , kostümle uğraşacağınıza ilk önce şu karakterlerle ilgilenin yapıştırma karakter gibi canlılık yok karakterlerde , effectlerde adamı kesiyorum death valleyde öldüğünü 5 sn sonra anlıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt