Hergün farkılı bir bakım

Rylaicestfall

Üye
Oyun yeni ve yenilikleri açık bir oyun, severekte oynuyoruz. Fakat hergün bakıma alınacağına hergün askıda kalacağımıza 2-3 gün kapatın. Düzeltin tam anlamında öyle gelelim.
Çünkü hafta içi işe gidiyoruz. Geceleri beklemekle geçiyor zamanımız çok sinir bozucu bir olay.

mcleren03

Üye
Evet işten gelip böyle bir şeyle karşılaşmak gerçekten sinir bozucu

zukcu

Üye
Kesinlikle katılıyorum, aslında bakımdan ziyade sunucu yetmemesi gibi bir sorun oluyor çünkü ping de atılmıyor o sırada. Bakım saatlerinin de bence gece yapılması gerekiyor, zaten işten çıkıyoruz geliyor ve akşam saatlerinde oynayabiliyoruz.

mcleren03

Üye
Madem bakım yapacaksın böyle bir oyun açıyorsan diğer oyunlarda olduğu gibi gece 4 ten sonra yapmalısın.

TayKeith

Üye
Bu olumsuzluklara karşı Rise Online yetkililerinin oyunculara küçük hediyeler mutlu edecek etkinlikler vs düzenlemeleri oyun açısından iyi olacaktır.

Feet

Üye
hediye mutluluk istemiyorum dostum adam gibi oyun oynamak istiyoruz beklediğimizden fazla user geldi diye bir açıklama olamaz aylardır insanlar bu oyunu bekliyor bu kadar emek verilmiş böyle basit ve mantıksız bir açıklama kabul edilemez net

Rylaicestfall

Üye
Bu olumsuzluklara karşı Rise Online yetkililerinin oyunculara küçük hediyeler mutlu edecek etkinlikler vs düzenlemeleri oyun açısından iyi olacaktır.
Biz burada yıkıcı eleştiri yapmıyoruz. Oyunun yeni vb bizde biliyoruz fakat hergün 2-3 kere oyunun kapanmasını eleştiriyoruz. Kapat 2-3 gün düzelt öyle oynayalım. Eleştiriye oyun yöneticileri açık olmalı.
Kaldı ki hediye dediğimiz benim aldığım Exp scler 50 levele kadar ayrı 60 levele kadar ayrı exp sc oldum. Hepsi Boşuna boşuna gitti. Dediğim gibi bizim eleştirilerimizi oyun yönetimi yıkıcı olarak değil yapıcı olarak algılamalı.Sonuçta oyunda vakit geçiren bizleriz.

mcleren03

Üye
hediye mutluluk istemiyorum dostum adam gibi oyun oynamak istiyoruz beklediğimizden fazla user geldi diye bir açıklama olamaz aylardır insanlar bu oyunu bekliyor bu kadar emek verilmiş böyle basit ve mantıksız bir açıklama kabul edilemez net
Aynen öyle derdimiz hediye falan değil sadece adam akıllı kopmadan oyun oynamak

zukcu

Üye
Biraz daha anlayışlı olmamız gerekiyor bence, güzel bir yapım, güzel bir çalışma. Tabii ki oynamak istiyoruz evet bu konuda kesinlikle haklısın. Şeffaf açıklamalar lazım bu konuda da kesinlikle haklısın.

Joker

Üye
Bakımların düzensizliğinden ben de şikayetçiyim. Yönetimin oyunculara hediyeler vererek onların gönlünü alması, benim için önemli değil. Oyun deneyimi denilen şey yerlerde.

Darkbjk

Üye
++++++
Valla işten çıkışı yaptım oyuna yetişiyim dedim hızlı hızlı eve geldim . Maalesef hüsran pre boşuna aldım valla hevesim kursağımda kaldı bekliyoruz bakalım 2 saat sonra yatarım zaten .....

Son düzenleme:

Rylaicestfall

Üye
Olayın anlayış ile ilgili değil. Olay Oyunu oynayıcılar artık günde 2-3 bakım olmasından sıkılması. Yinede tekrarlıyorum Hatalar düzelene kadar kapatılması sürekli bakım olacağına
Biraz daha anlayışlı olmamız gerekiyor bence, güzel bir yapım, güzel bir çalışma. Tabii ki oynamak istiyoruz evet bu konuda kesinlikle haklısın. Şeffaf açıklamalar lazım bu konuda da kesinlikle haklısın.

TheHandOfGod

Üye
bence event olayı asıl mesele değil. bilmem kaç gün sonra açılacak olan eventları prime saatte oyun kapatarak aktifleştirmeye çalışmak çok mantıklı değil. saldırı olmuştur. server patlamıştır vs vs. zaten açıklama yazarken yazdı yazdı yazdı yazdı artık yazmaz dedik gene yazdı ama 1 satır yazı yazdı .. benim bildiğim bakım saati belldiri bitiş süresi bellidir. plan program ona göre yapılır. ekipte onca kişi toplanıyoruz haydi oynayalım diyoruz. askıda kalıyor.. düzeliyor haydi diyoruz bu seferde aniden bakım deniliyor. bu tarz şeylerin olması beklenebilir yeni bir oyun rakip bir oyun bir çok kişiyi mutlu ettiği kadar bir çok kişiyide mutsuz etmiş bir oyun. ama en azından bu kadar bekleyenlere saygı adına ne kadar süreceğine dair bilgi verilebilse biraz daha sağlıklı olur sanki

zukcu

Üye
Olayın anlayış ile ilgili değil. Olay Oyunu oynayıcılar artık günde 2-3 bakım olmasından sıkılması. Yinede tekrarlıyorum Hatalar düzelene kadar kapatılması sürekli bakım olacağına
Açıkçası ben bu durumun bakım olmadığını düşünüyorum. "Bakım" için planlanan ve programlanan şekilde ilerlemesi gerekiyor. Benim beklentim sadece şeffaf bir açıklama :D

Enzy

Üye
Şimdi yeniden belki laf edenler olucak 1453 patch geldiğinde oyuna günlük 50 defa ress geliyordu malum oyunda her resten sonra millet cz kosturuyordu boss peşine Bunlar olabilcek seyler 1 ay boyunca chosa giremedik telefi bile edilmedi yöneticiler ne güzel söylüyor telefi edicez diye arkadaşlar. Sonuçta türk oyunu desteklememiz lazım az sabır

Rylaicestfall

Üye
Şimdi yeniden belki laf edenler olucak 1453 patch geldiğinde oyuna günlük 50 defa ress geliyordu malum oyunda her resten sonra millet cz kosturuyordu boss peşine Bunlar olabilcek seyler 1 ay boyunca chosa giremedik telefi bile edilmedi yöneticiler ne güzel söylüyor telefi edicez diye arkadaşlar. Sonuçta türk oyunu desteklememiz lazım az sabır
Malum oyundan ve yöneticilerin bıktığımız için Rise online oynuyoruz. Yöneticileride biz oyunu oynayan kişiler olarakta eleştiri yapıyoruz. Burada kimse kötü bir şey demiyor. Günde 2-3 bakım adı altında oyun kapanmaz. Dün gece 12de oyun gitti 1 de gelecek dendi. 2ye aldık dendi sonra. 2:35 de oyun geldi. Sonra giriş yaptım karakter askıda kalmış. sabah 4de düzeltilmiş. Burada çoğu kişi oyun için vakit harcıyor. İşe gidiyor uykusundan bölüyor. En azından sorunları böyle hergün bakım bakım kapatılacağına tam kapatsınlar düzeltsinler biz öyle gelelim. Bunda da kötü bir yorum göremiyorum.

okancanx

Üye
Kesinlile haklısın bu oyun çok daha anlayışlı olup sabırlı olmamız lazım oyun mukemmel

Enzy

Üye
Malum oyundan ve yöneticilerin bıktığımız için Rise online oynuyoruz. Yöneticileride biz oyunu oynayan kişiler olarakta eleştiri yapıyoruz. Burada kimse kötü bir şey demiyor. Günde 2-3 bakım adı altında oyun kapanmaz. Dün gece 12de oyun gitti 1 de gelecek dendi. 2ye aldık dendi sonra. 2:35 de oyun geldi. Sonra giriş yaptım karakter askıda kalmış. sabah 4de düzeltilmiş. Burada çoğu kişi oyun için vakit harcıyor. İşe gidiyor uykusundan bölüyor. En azından sorunları böyle hergün bakım bakım kapatılacağına tam kapatsınlar düzeltsinler biz öyle gelelim. Bunda da kötü bir yorum göremiyorum.
Kendi adına güzel yorum yapmış olman ne güzel. Ama ben çoğul olarak konuştum. Evet dediklerinde haklısın emin ol bende 3 gündür işe gidip uykusuz kalıp oynuyorum ama en azından düzene gireceğinide biliyorum. Saygılar sevgiler.

olembe

Üye
Oyunun 2-3 gün kapalı kalması biraz zor. Hatalar, buglar oynanırken ortaya çıkıyor ve düzeltiliyor. Ama bakımların 20/01 arası olması çok büyük hata. 3. gününü bitirdi oyun online user sayısı ile ilgili veri vardır ellerinde en çok görünen saat aralığında yapın bakımları onun dışında iyisi ve kötüsü ile biz oyunu oynamak istiyoruz şuan...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt