Hergün farkılı bir bakım

Feet

Üye
admin konuyu kapatmadan yazayım bizim zaman mağduriyetimizi nasıl gidereceksiniz ben premium yada sc istemiyorum dostum zamanımı verebilecekmisiniz 3 gündür aynı şeyler bunu nasıl gidereceksiniz burda ki kitle evli yada yaşını almış belli saatler içerisinde zaten geriden gelen oyuncular bunun bana nasıl telafisi olabilir bir açıklarmısın konuyu kitlemeden ???

JVS

Üye
kopma bug askıda kalma sorunları çözüldümüde sıra eventlere geldi?
Kopma vs olaylar muhtemelen sizin tarafınızda olan bir sorun.Evet dediğinizde haklısınız eventler için erken olabilir ama discord tarafından destek alarak kopma vs. olaylar için yardım talep edebilirsiniz hocam.

TheJimmyQ

Üye
Oyun yeni ve yenilikleri açık bir oyun, severekte oynuyoruz. Fakat hergün bakıma alınacağına hergün askıda kalacağımıza 2-3 gün kapatın. Düzeltin tam anlamında öyle gelelim.
Çünkü hafta içi işe gidiyoruz. Geceleri beklemekle geçiyor zamanımız çok sinir bozucu bir olay.
doğru ama şuan 2-3 gün bakım yapılsa ve açılsa sonra yine aynı problemler yaşansa daha büyük problem bence bırakalım halletsinler

• Beğen
Tepkiler: JVS

JVS

Üye
doğru ama şuan 2-3 gün bakım yapılsa ve açılsa sonra yine aynı problemler yaşansa daha büyük problem bence bırakalım halletsinler
+ Şu açıdan bakmamız lazım bir çok oyunda ilk 1-2 hafta böyle aksilikler oldu.Olan oyun firmalarıda çoook daha büyük oyun firmaları idi.Umarım en yakın zamanda bu aksiliklerin önüne geçip oyun zevkimizi katlayabilirler.^^

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt