Herkes adalet ister, herkes sesinin duyulmasını ister

Taun

Üye
herkes adeleti gücünün yettiğ, şekilde arar bu mücadeleyi verenlerin anısına Saygılarımızla...

100 tane magenin keyfi bozulacak diye 10000tane mele nin huzuru bozuluyor mageye sikil atıyorum okçuyla 300 yiyor 1k atağım var mage tek novası 800 vuruyor bu adamlarda veya hiç kimsede anti olmadığı belli okçu 300 vururken 1 parti mage 600 ile 800arası nova atarsa bunu nasıl izah edersiniz bu işlemi karakterleri bu işe ( ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN YÖNETİM. bu bir VEHAMETTİR
Rise online iyi ilerliyor inanıyorum bu işi düzelteceklerdir.

gold2123

Üye
Mage teamler hem kolay kasiyor hem pvpde çok vuruyor mageye nerf istiyoruz

Lemans

Üye
Mele ile magenin vs atma şansı 0 bi mage 800 vuruyor zaten hplerimiz 3000 civarı direk yat aşa oluyor heal tutulması imkansız ayrıca magelerin fire skilleri kitliyor buda ayrı bir saçmalık.

CarperPeynir

Üye
Magelerde başlasın asaslar bize tek atıyor diye atackları düşürülsün diye :) çok yaygara çıkarmanın bir anlamı yok bence. Malum oyun başladığı zaman okçular filan mage skili atıyordu. :D zaman sabır herşeyi rayına oturtur.

Toxic

Üye
:D Ya arkadaş attığın tekli ok 600 vuracaksa 3x600 5x600 deli hasar yapar 3 lü 5 li ok combon ya git bi elini yüzünü yıka sakinleşince tekrardan DÜŞÜNEREK yaz yada lütfen hiç yazmayın çünkü ne mantık var ne bilgi . İstediğniğiz gibi oynayın iyi forumlar

CarperPeynir

Üye
:D Ya arkadaş attığın tekli ok 600 vuracaksa 3x600 5x600 deli hasar yapar 3 lü 5 li ok combon ya git bi elini yüzünü yıka sakinleşince tekrardan DÜŞÜNEREK yaz yada lütfen hiç yazmayın çünkü ne mantık var ne bilgi . İstediğniğiz gibi oynayın iyi forumlar
Olurmu abi tek okla 2 3 kere öldürücek ki zevk alsın :D olmadı oku tüm cz dolaşsın tek okla herkesi alsın utanmasa bunu isticek :D

DragneL

Üye
Magelere bu kadar çok yüklenmeyin adamlar sinirli Lure yapamıyorlar slotlar da :D

chukyluck

Üye
Mage tekli skille vuruyor 800 okcu tabikide ustunde cop olan magelere +500 vurcak vurmasi da lazim master okcu paper mage ye vuramiyorsa okcuyu kapatsinlar gitsinler agaa

Eren77

Üye
Dostum siz cidden trollemeye geçtiniz sanırım. Bu dedikleriniz hiç ciddiye alınacak şeyler değil de.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt