Herkes Bilsin - Toplayıcılık hakkında;

ankaralieren

Üye
Toplayıcılık değil ama Meslek kısmı çok zor 25 lwl carpentry yapmışım sıfırlarlarsa oyunu bırakırım net.

Ankylosauria

Üye
senin için demedim zaten "Şimdi peki oyunda mesleklerde sorun oldu deyip herşeyi sıfırlanırsa :D" bu dediğin şeyin yapılması çok zor değil.
15-20 tane ağlak tayfadan adam bul. Forumda algı oluştur, 2-3 yalan yanlış video koy. Hopppp tüm meslek levelleri 1 lvl olur, hammaddelere 1 kere vuran herkes 8 tane hammadde toplar, millet geri kaldı diye mesleklerde 20 levelden aşağısı için exp event yaparlar :D
Bu oyunu hardcore oynamaya gerek yok zaten 2-3 saat oyna, ağlak tayfanı kur istediğin her şeyi yaptırırsın geri kaldığın alanda.

Ankylosauria

Üye
Oyunun başında bir tane soutslayer 250 k exp veriyordu, ilk 2 saat ful exp kasanlar 55-56 oldu. Görev yapanlar sonradan isyan etti ama o fazladan exp kasanlara hiçbir şey olmadı. Ayrıca bu durum daha farklı, konuda bahsedilen şey oyunun herkese günlerce imkan tanıdığı kafasını kullananın ekmeğini yediği bir sistem.
Ben şahsi olarak kapalı betada oynamam sayesinde bu konuda bahsedilen şeyin olacağını oyunun başından beri biliyordum. Geç farkedenler oyuna isyan etmek yerine, yeni sistem geldiğinde birilerini baltalamak yerine alphayı, kapalı betayı oynasalardı bir zahmet.
Kimse alfa beta oynamak zorunda değil. (Oynamış olmama rağmen yazıyorum.) Objektif olmayı beceremiyorsunuz çünkü bu oyunu bir kimlik haline getiriyorsunuz.

Ben burada çözüm bulmaya çalıştıkça yaptığınız şeyi savunuyorsunuz.

Yine diyorum mevcut sistemin değişmesi (lvl sınırı getirilmesi) bana yarar çünkü benim toplayıcılık zaten 35. Death valley'den kaldırılmasını da kaldırıldığı günün ertesinde yorum olarak yazdım bir şey bilmeyip sadece ağzına geleni yazan arkadaşa yazıyorum bunu.

Bugün olan şey böyle kalır, faydasını elde eden öyle kalır. Lakin yeni oyuncu gelmez, oyun büyümezse oyunda küçük bir ghetto gibi kendi yağınızda kavrulursunuz pvp serverlardaki gibi.

Beyni kullanmak çok faydalı bir şey.

morganlefay

Üye
Kimse alfa beta oynamak zorunda değil. (Oynamış olmama rağmen yazıyorum.) Objektif olmayı beceremiyorsunuz çünkü bu oyunu bir kimlik haline getiriyorsunuz.

Ben burada çözüm bulmaya çalıştıkça yaptığınız şeyi savunuyorsunuz.

Yine diyorum mevcut sistemin değişmesi (lvl sınırı getirilmesi) bana yarar çünkü benim toplayıcılık zaten 35. Death valley'den kaldırılmasını da kaldırıldığı günün ertesinde yorum olarak yazdım bir şey bilmeyip sadece ağzına geleni yazan arkadaşa yazıyorum bunu.

Bugün olan şey böyle kalır, faydasını elde eden öyle kalır. Lakin yeni oyuncu gelmez, oyun büyümezse oyunda küçük bir ghetto gibi kendi yağınızda kavrulursunuz pvp serverlardaki gibi.

Beyni kullanmak çok faydalı bir şey.
Ben hem pk atan, hem farm atan, hem de elimden geldiği kadar meslek/craftla ilgilenmeye çalışan bir oyuncuyum.
Kendi açımdan bakacak olursam oyuna sonradan katılıp exp kasıp yetişmeye çalışan kişinin, sonradan başlayıp item yapıp genel ortalamaya yetişmeye çalışan kişinin başımızın üstünde yeri var. Bu tarz kişilere her türlü kolaylık/öncelik sağlanabilir.

Ancak sonradan oyuna başlayıp da craft yapacak/meslek yapacak adamın bana bir katkısı yok. Hatta ks attığı için zararı var.
Yeni sistem açıldığında aa bunlar meslekleri kasmış, toplamada şu level olmuş bu oyun oynanmaz diyen craftçı zaten hiç oynamasın.

Burada siz kendinizi düşünüyorsunuz, böyle olursa yeni oyuncu gelmez algısı oluşturmaya çalışma.

Ogi

Üye
Ben hem pk atan, hem farm atan, hem de elimden geldiği kadar meslek/craftla ilgilenmeye çalışan bir oyuncuyum.
Kendi açımdan bakacak olursam oyuna sonradan katılıp exp kasıp yetişmeye çalışan kişinin, sonradan başlayıp item yapıp genel ortalamaya yetişmeye çalışan kişinin başımızın üstünde yeri var. Bu tarz kişilere her türlü kolaylık/öncelik sağlanabilir.

Ancak sonradan oyuna başlayıp da craft yapacak/meslek yapacak adamın bana bir katkısı yok. Hatta ks attığı için zararı var.
Yeni sistem açıldığında aa bunlar meslekleri kasmış, toplamada şu level olmuş bu oyun oynanmaz diyen craftçı zaten hiç oynamasın.

Burada siz kendinizi düşünüyorsunuz, böyle olursa yeni oyuncu gelmez algısı oluşturmaya çalışma.
Son yazdığın cümleye katılıyorum. Diğer arkadaşın yazdığı son cümleyle arkadaşa yanıt vermek istiyorum

Ogi

Üye
'' Lakin yeni oyuncu gelmez, oyun büyümezse oyunda küçük bir ghetto gibi kendi yağınızda kavrulursunuz pvp serverlardaki gibi. '' Şu yazdığın algıya giriyor bilmem farkında mısın ama.
"Burada siz kendinizi düşünüyorsunuz, böyle olursa yeni oyuncu gelmez algısı oluşturmaya çalışma."

Kardeşim bu türkçeyle nasıl bu yaşta hayatta kaldın merak ediyorum ama bir yandan üzülüyorum. Benim yazdıklarımdan kendimi düşündüğümü çıkarıyorsan bu senin sorunun. Foruma katılmadan önce türkçe seviye tespiti yapılsa muhtemelen burada yazmazdın zaten.

JaxSui

J
Craft kısmı tamamen yeniden yazılıp sıfırlanabilir. O zaman ne yapacaksınız ?

bayc

Üye
Sıfırlanma durumu çok adaletsizce olmaz mı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt