Herkese event yapılmalı.

Palaboss

Üye
Herkes event istiyor. Exp event , bp event . Peki bunlar yapılırken toplayıcılık yapan insanlar neden hiç yokmuş gibi davranılıyor?

Ben ve benim gibi toplayıcılık yapan arkadaşlarında isticekleri bir event düşünülmeli. Exp'mi fazla verir yada düşen drop sayısı artar ona göre bir şey yapılmalı . Ama bunu yaparak herkesin toplayıcılık yaparak bir kazma başında 10 kişinin olmaması için exp event varken toplayıcılık eventte eş zamanda olması daha mantıklı olur .

Saygılar .

JamesParker

Üye
pkcılar farmcılar eventciler vardı şimdi yeni moda craftciler de geliyor gibi

MaRaKeSH

Üye
event oluncu bu sefer herkes saldıracak daha kötü olucak emin ol exp eventlerden anlayacağımız gibi. bunun yerine günlük görevler getirilmeli şunu toplayıcılıkla ilgili şu kadar getir şu kadar al tarzında. bu daha bir hareket getirir diye düşünüyorum.

Palaboss

Üye
event oluncu bu sefer herkes saldıracak daha kötü olucak emin ol exp eventlerden anlayacağımız gibi. bunun yerine günlük görevler getirilmeli şunu toplayıcılıkla ilgili şu kadar getir şu kadar al tarzında. bu daha bir hareket getirir diye düşünüyorum.
Aynen haklısın dediğinde herkes bu sefer toplayıcılık yapar diyorum bende bunun için exp event la birlikte olması lazım demiştim.

JamesParker

Üye
bunun yerine, eventlerden gelen kutuların yanına, toplayıcılıkta toplanan eşyalar random olarak gelebilir. Bu sayede protean ırkının eventlere katılımı arttırılabilir ve bi nebze de olsa elimize ara sıra da olsa 1-2 ödül gelebilir.

Aziz

Üye
Şimdi crafting bir işleyiş, bir süreçtir. Böyle bir şey yapılması bu işin sürekli ve devamlılığını isteyecek bir duruma dönüştürür. Crafting bir temel taşıdır. Experience ise sadece sizi belirli hedeflere ulaşmanızda yardımcı olmak içindir. Yani oyun size buyurun exp event diyerek seviyenizi hızlı kasmanızı yardımcı olur. Daha sonra siz o vaktinizi crafting yaparak harcayabilirsiniz.

Palaboss

Üye
Şimdi crafting bir işleyiş, bir süreçtir. Böyle bir şey yapılması bu işin sürekli ve devamlılığını isteyecek bir duruma dönüştürür. Crafting bir temel taşıdır. Experience ise sadece sizi belirli hedeflere ulaşmanızda yardımcı olmak içindir. Yani oyun size buyurun exp event diyerek seviyenizi hızlı kasmanızı yardımcı olur. Daha sonra siz o vaktinizi crafting yaparak harcayabilirsiniz.
Bu çok mantıklı gelmedi craft yapan insanda tam tersi teoriyi dğşğnebilir. buyrun craft seri yapın daha sonra exp kasabilirsiniz diyebilir. Bu bakış açısı . Craft ile Exp arasında çok fark görmüyorum . Tabi sonuçta ne yapmak istediğine bağlı.

Palaboss

Üye
bunun yerine, eventlerden gelen kutuların yanına, toplayıcılıkta toplanan eşyalar random olarak gelebilir. Bu sayede protean ırkının eventlere katılımı arttırılabilir ve bi nebze de olsa elimize ara sıra da olsa 1-2 ödül gelebilir.
toplayıcılık değil asıl mesele exp.

Aziz

Üye
Bu çok mantıklı gelmedi craft yapan insanda tam tersi teoriyi dğşğnebilir. buyrun craft seri yapın daha sonra exp kasabilirsiniz diyebilir. Bu bakış açısı . Craft ile Exp arasında çok fark görmüyorum . Tabi sonuçta ne yapmak istediğine bağlı.
Teorinizde haklı olabilirsiniz ancak crafting = item(jewelcrafting, weapon, leather vb.) ancak experience yani seviye tecrübesi sadece seviye kasmak için. Ayrıca craft yapmak için zaten haggard haritalarına geçmeniz gerekiyor. Yani yine 60ı görmeniz lazım.

Palaboss

Üye
Teorinizde haklı olabilirsiniz ancak crafting = item(jewelcrafting, weapon, leather vb.) ancak experience yani seviye tecrübesi sadece seviye kasmak için. Ayrıca craft yapmak için zaten haggard haritalarına geçmeniz gerekiyor. Yani yine 60ı görmeniz lazım.
Sonuç olarak hepsi aynı yere çıkıyor . Exp kasan adamda zamanını buna ayırmak zorunda Craf yapan adamda zamanını buna ayırmak zorunda kalıyor . Event dediğimiz 65 lvl cap varken ayda en az 2 defa yapılıyorsa craft yapan insanda bundan yararlanmak isteyebilir. Ama sizin dediğinize göre craft yapan birisi bunu göze almalı ve event olmamalı diyorsunuz. 65 olabilmek için günde 10 saat oynayan biri 10 günde 65 olabilirken neden hem exp hem craft yapan insan bunu aylarını belki yıllarını vermek zorunda kalıyor . Evet zorluğu olmalı ama zaten bu craftı yaparken parasıdır toplamada çıkıcak materyal zaten zorken exp kasmasıda zor olmamalı bence . yada event ile insanları azda olsa mutlu etmeleri gerekli . tabi düşünceler farklılık gösterebilir saygı gösteriyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt