Herkese iyi forumlar Upgrade oranları hk.

Akroo

Üye
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar iyi forumlar,
1 Haftadır +4e +5e +6a yaktığım itemin haddi hesabı yoktur sormak istiyorum bu sadece benim şansım mı ? yoksa herkes böyle mi item basıyor yaka yaka, vixen hatred earthseker bunları resmen +5 +6 geçiremiyorum bunların % oranları kaç +4 e 10 tane item yakmışımdır sürekli en değerli item +4e yanıyor iyice canım sıkılmaya başladı oyunu bırakmama ramak kaldı.
örnek 6 tane item basmaya çalışıyorum 1 tanesi banko +4e 3 tanesi banko +5e yanıyor kalan 2 tane de +6ya yanıyor yok yani resmen +6 item basamıyorum ki +7 deneyeyim.
Chatten görüyoruz tek seferde +8 basılan itemleri kaç tane denk geldi elbet onlarda çok deniyordur ancak tek atıp +8 alanda baya bir kişi var anladığım kadarıyla bu upgrade oranlarını bir tek ben merak ediyor olamam heralde geçmiyor çünkü geçmiyor en sonunda 6 tane +6 item aldım hepsi +7e yandı yok geçmiyor geçmiyor geçmiyor.

Ries

Yönetici
Game Master

Bu konuda eşyalarınızı yükseltirken her ne kadar başarılı yükseltme yüzdesini tam olarak göremeseniz de yaklaşık bir değeri ifade etmesi açısından başarı şansınızı ifade eden görsel sunulmuştur.

Oyun içerisinde yer alan duyurularda +7'ye geçen eşyaların duyurusu bulunur +6'dan +7'ye yanan eşyaların duyurusu sağlanmaz.

Konuya yazacaklar arkadaşlar ve sizin için ön bilgi olması açısından bu bilgileri paylaştım.

Son düzenleme:

Akroo

Üye
şuanda 2 tane +7 bluewing yakılıp arkasından 1 adet +8 vixen basıldı sanırım ben de bir şanssızlık ( cen.) var.

Akroo

Üye
Belki de +6 dan +7 ye çok item yaktı onları göremiyoruzz.
kanka yukarıda yazdım zaten de mesela yakmalık değil +6 dan +7 ye item yakmak +8 basma şansını mı arttırıyor ? arttırmıyor tabiki çok fazla denk geliyoruz tek seferde 2. veya 3. seferde +8 basıldığını ya ya çok fazla deneniyor yanıyor onu da görüyoruz ancak çok tuhaf bi şekilde çok fazla +8 basıldığını görüyorum ben genelde akşam saatlerinde oyuna giriyorum.

Anthelior

Üye
kanka yukarıda yazdım zaten de mesela yakmalık değil +6 dan +7 ye item yakmak +8 basma şansını mı arttırıyor ? arttırmıyor tabiki çok fazla denk geliyoruz tek seferde 2. veya 3. seferde +8 basıldığını ya ya çok fazla deneniyor yanıyor onu da görüyoruz ancak çok tuhaf bi şekilde çok fazla +8 basıldığını görüyorum ben genelde akşam saatlerinde oyuna giriyorum.
Arkadaşın bahsettiği de o işte. Sen geçenleri görüyorsun ama bak kendin diyorsun bir sürü yaktım diye. Nereden biliyorsun başkasının bir sürü yakmadığını?

Akroo

Üye
Arkadaşın bahsettiği de o işte. Sen geçenleri görüyorsun ama bak kendin diyorsun bir sürü yaktım diye. Nereden biliyorsun başkasının bir sürü yakmadığını?
siz yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba ben yananları da görüyorum +8e yakılanları sizin anlamadığınız +7 yananları kabul etmediğim değil +8e çok fazla tek seferde 2. seferde 3. seferde item geçtiği ben 6 7 10 tane itemden +7 geçiremiyorkan 1. de +8 2.de +8 basılanları gördükçe şaşırıyorum. ben tekde yada 2. seferde +8 basan gördüğüm herkese pm attım adam 2. tekde 3. +8 bastım diyor yani +7e item yakıp sonra +8 denemiyor direkt +8 deniyor

AsilRuzgar

Üye
siz yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba ben yananları da görüyorum +8e yakılanları sizin anlamadığınız +7 yananları kabul etmediğim değil +8e çok fazla tek seferde 2. seferde 3. seferde item geçtiği ben 6 7 10 tane itemden +7 geçiremiyorkan 1. de +8 2.de +8 basılanları gördükçe şaşırıyorum. ben tekde yada 2. seferde +8 basan gördüğüm herkese pm attım adam 2. tekde 3. +8 bastım diyor yani +7e item yakıp sonra +8 denemiyor direkt +8 deniyor
olasılık ve şans faktörü dostum. yaptıkları özel bir şey yok arcana dısında. sadece sanş

Akroo

Üye
olasılık ve şans faktörü dostum. yaptıkları özel bir şey yok arcana dısında. sadece sanş
2 dk önceki 4 adet hatred aldım +1 2 tanesi +4e 2 tanesi +5e yandı bu nasıl şans bu nasıl olasılık ya sağolun arkadaşlar ben oyunu da bırakıyorum karakteride satıyorum yazanlar için teşekkür ederim 15 dk önce tekten +8 vixen basıldı gözümün önünde ben +4e +5e item yakmaya devam ediyorum rng sadece bize şanssız davranıyor sanki gözümüzün önünde dağlar kadar item basılıyor +4 e 2 adet +5 e 2 adet yandı çıldırmamak elde değil ya elde değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt