çok sağol dostum. eve gidince discorda da katılırım.Discord sunucusunu takip et dostum, orada bol bol bu sorulara daha anlık cevap bulabileceksin.
Merhabalar ben discorda girdiğim de ne mesajları görebiliyorum nede mesaj atabiliyorum anlamadım sorunu bilginiz var mı acaba ?https://discord.gg/gDGa4vAm
Linki üzerinden Discord kanalımıza katılabilirsin.
Alpha-1 sorun ile alakalı olarak :
Şubat ayı içerisi'nde Alpha-1 'e kayıt için bir başvuru ekranı oluşturulmuş ve yeterli talep toplandıktan sonra başvuru ekranı kapatılmıştı.
Planlanan tarihe göre bu gün yine Alpha-1' e kayıt ekranı açılması planlanmakta. Yine yukarı da belirtmiş olduğum ve Şubat ayı içersi'nde kayıt olmuş arkadaşlar yine aynı e-mail adresleri ile kayıt olması durumunda öncelik bu adaylara tanınacak ve 20 Kasım dan önce https://www.riseonlineworld.com/ sitemiz üzerinden indirme linki aktif edilecek. İlk etap da 1500 kullanıcı ile başlayacak olan Alpha-1 testi üst sınır bulunmamakla birlikte artarak devam edecek. Yetkililerin amacı tüm kullanıcı ve oyuncuların Alpha-1 testini deneyimleyebilmesi yönünde olduğu için oyuna erişim sağlayacak kullanıcı sayısını arttırma niyetindeler.
Merhabalar. Discord sunucumuza giriş yaptıktan sonra #choose-language kanalından Türk Bayrağı'nı işaretlerseniz, türkçe içerikli sohbet ve duyuru kanallarına ulaşabilirsiniz.Merhabalar ben discorda girdiğim de ne mesajları görebiliyorum nede mesaj atabiliyorum anlamadım sorunu bilginiz var mı acaba ?
Merhaba. Öncelikle #choose-language kısmından Türk bayrağını işaretleyip dil tercihi yapmanıza müteakip görebilirsiniz.Merhabalar ben discorda girdiğim de ne mesajları görebiliyorum nede mesaj atabiliyorum anlamadım sorunu bilginiz var mı acaba ?
ya katılamazsaaaaaHerkes katılır ya dert etmeyin
nereden biliyorsunuz musti bey?Herkes katılır ya dert etmeyin
o herşeyi bilir onereden biliyorsunuz musti bey?
mergen bey konuya girmişken tatmin edici bir cevap yazsaydınız keşke. discord var diye buradan cevap vermeyeceksiniz burayı kapatalım gitsin o zaman.Merhabalar. Discord sunucumuza giriş yaptıktan sonra #choose-language kanalından Türk Bayrağı'nı işaretlerseniz, türkçe içerikli sohbet ve duyuru kanallarına ulaşabilirsiniz.
teşekkür ederim. ben henüz kaydolmadım ben çok mu geç oynayacağım el altından beni kayıt yapar mısınız?Tabii verelim. İlk 24 saat içerisinde 1500 kullanıcı oyuna alınacak ve bu kullanıcılar Şubat'ta alfaya kaydolmuş ve etkinlik çekilişinde alfa key kazanmış kullanıcılar arasından seçilecek. 24 saat sonunda kademe kademe kayıt oluşturmuş kullanıcılara oyun açılacak. Herhangi bir üst sınır bulunmadığı için birkaç gün içerisinde tüm kullanıcıları oyuna dahil etmiş olmayı planlıyoruz.