herşeye tamamda neden bu kadar dayanıksız yaptınız karakterleri ?

Burtto

Üye
oyunu severek duyurulduğundan beri takip ediyoruz her aşamasında oynadık destek verdik fakat birşey takılıyo aklıma karakteri neden bu kadar dayanıksız başından beri şikayetci oyuncular bu durumdan ama bi gelişme yok tamam sevdiğimiz oyunlardan bi karışım yapıp güzel bir iş yapılıyor ama sevdiğimiz oyunların iyi yanlarıda eklense güzel olur örneğin
warrior tek nowada düşmemeli 2 asas tek atmamalı warriora hp def ap herşey lazım şuan .
bp priest bu kadar çok vurmamalı ama canıda bu kadar az olmamalı
mage tekli skilleri nerdeyse towndan towna vuruyo ayrıca duvar arkasından görmediği rakiplere bile atabiliyo tekli skilleri . zehir hasarları çok düşük magelerin
roguelerin canları yükselmeli

doğrusu bütün karakterlerin hp leri yükselmeli alıştığımız diğer oyunlarda magelerde bile scrollu 6 7 k hp oluyor ve gerçekten dayanıklılık artınca oynanabilirlik strateji ve alınan keyif çok çok yüksek oluyor inşallah artık dikkate alınır .

N3v3N

Üye
Testler 70lvle göre yapıldı. Turnuva bile 70lvl olarak yapılacak:)
65lvl de anca bu kadar oluyor...

MaRaKeSH

Üye
bütün hepsi artınca su anki halinden ne farkı kalıyor. hangi wariora tek atılıyomuş onuda çok merak ediyorum. herkesin üzerinde fp setler tek yememen anormal bir durum zaten. Zaten temel sorun 70 ile birlikte gelmesi muhtemel şeylerin oyunda olmaması. elite setler aktif olsa o teki yemezsin set bonusları olmadan o canı yükseltemezsin.

Archantos

Üye
70 level gelse bile yine aynı sorunlar devam edecek maksimum 25 HP puanı vereceksin oda en fazla 350 HP oynayacak burda sıkıntı itemlerin set bonusu vermemesi, knighttaki gibi stat dağılımı yapılmış ama kaçırdıkları nokta knight ta en son level 83 burda 65 ve knightta set bonusları oldukça yüksek.
25 Stat vereceksin ama level aldıkça can - mana oranında artacak. Setlerdeki bonuslar , ekstra skiller ve büyük ihtimal ile 2k ve 350 sc'ler markete gelir

Üstünkısa

Üye
25 Stat vereceksin ama level aldıkça can - mana oranında artacak. Setlerdeki bonuslar , ekstra skiller ve büyük ihtimal ile 2k ve 350 sc'ler markete gelir
Tamam işte şuan 8 hp 90 cana denk 25 hp de 300 can olur level den gelen buff falan 350 400 arası maksimumu diyorum

MaRaKeSH

Üye
dayanıklılığın olamması herkesin +8 paper setle gezmesi olabilirmi ?

mbaritci

Üye
Karakter dengesini tutturmak çok zor ancak ben şuanda piyasada itemler tam oturmamışken karakter dengesinin tam olarak analiz edilemeyeceğini düşünüyorum.

KhanConqueroR

Üye
Kisinlikle her joba can + defans takviyesi lazım. Oyunda pk da zevk yok zaten ya karşı ırk olarak okçu ya da oynadığın ırk komple okçu ya da mage olmuş durumda. Kendimi okçu mage pvp serverde sanıyorum :D

Witch_King

Üye
Ya istersen 80 lvl olsun kardeş. Lvl ile ne alakası var. İtemler rezalet çünkü. Epic takı yapıyorum 5 magic bonus 5 hp filan diyor. Ne faydası olacak ki. Görev itemleri çoğu epic takı ve armordan daha iyi şuan. Sen düşün yani itemler ne kadar kötü. Acilen buff gelmesi lazım çoğu iteme. Epic armor ve takı set yapıyorsun bir bakıyorsun hp aynı atak aynı. Def hiç bahsetmiyorum bile zaten yerlerde.

tekpak

Üye
hem lvl 65 hem de itemlar şu an çöp. sözde epic takı setleri aşırı pahalı(kolyelerden bahsediyorum) onların bile bonusları direk çöp. e malum unique takı dizicek daha 5 kişi yoktur oyunda toplam.

ilerde daha iyi olacaktır dicem ama bu gidişle ilerde oyuncu kalmayacak sıkıntı o

Westkhan

Üye
oyunu severek duyurulduğundan beri takip ediyoruz her aşamasında oynadık destek verdik fakat birşey takılıyo aklıma karakteri neden bu kadar dayanıksız başından beri şikayetci oyuncular bu durumdan ama bi gelişme yok tamam sevdiğimiz oyunlardan bi karışım yapıp güzel bir iş yapılıyor ama sevdiğimiz oyunların iyi yanlarıda eklense güzel olur örneğin
warrior tek nowada düşmemeli 2 asas tek atmamalı warriora hp def ap herşey lazım şuan .
bp priest bu kadar çok vurmamalı ama canıda bu kadar az olmamalı
mage tekli skilleri nerdeyse towndan towna vuruyo ayrıca duvar arkasından görmediği rakiplere bile atabiliyo tekli skilleri . zehir hasarları çok düşük magelerin
roguelerin canları yükselmeli

doğrusu bütün karakterlerin hp leri yükselmeli alıştığımız diğer oyunlarda magelerde bile scrollu 6 7 k hp oluyor ve gerçekten dayanıklılık artınca oynanabilirlik strateji ve alınan keyif çok çok yüksek oluyor inşallah artık dikkate alınır .
Sen mağazadan pot çek diye

Hedvein

Üye
65 Lvlde ölümsüz çarlar olsaydı 80 capte ne olurdu bir düşünmemiz lazım :D

_ZamazinGO

Üye
Beyler Aynı lvl aynı item grubu düşünerek Bp ve Warriorde Bpler hep ön planda Warrior kasıyorum yaratığa 500 600 damage atarken aynı durumda olan bp pre 900, 1 k vuruyo hem hasar hem heal hem db hem +++ 1 karakter 2 karakter gibi oluyo. Oyunda karakterleri Bir arabanın parçaları olarak düşünürsek Warriorun rolü sadece bagaja tampona yapıştırılan saçma salak bi sticker gibi olur. Warriorler adı üstünde savaşçı adına yakışır bi hale getirin. Lütfen ama lütfen. Şu karakterin hakkını verecek dokunuşlar yapın Oyunun %40 ı Bp %30 Asas %25 mage %5 i Warrior. oyuna denge lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt