heryer warrior silahi kardeşim bune

Adv3NN

Üye
Heryer okcu bowu mage staffı warrior spearları axeleriyle dolu oyunda bp icin daha 1 tane epik item düşmedi dogru düzgün pazara bu drop oranlarını düzenlicek misiniz yoksa biz güclenene kadar adamlar fullenmiş olarak karşımıza cıkmalarını mı beklıceksiniz silah yok lan para var silah alamıyoz

Obsessed1

Üye
çok basit şekilde itemlerin şeklini +1 de olan atağını kullanmak için istenilen statları gösteren bir rehber olsa ne iyi olurdu.
Oyundaki drop list'i oyuncular belirler, çoğu oyunda da bu şekilde gerçekleşmiştir bu olay. Yönetim buna el atarsa çok saçma olur diye düşünüyorum.

Alkoer

Üye
Oyundaki drop list'i oyuncular belirler, çoğu oyunda da bu şekilde gerçekleşmiştir bu olay. Yönetim buna el atarsa çok saçma olur diye düşünüyorum.
drop list değil biz oyunda ne item olduğunu bilmek istiyoruz. bu itemler hangi lv hangi statta kullanılır onu öğrenelim.

JohnPlane

Üye
Çok ciddi bi item update lazım bu oyuna aşırı az item var item çeşitliliği namına hiçbirşey yok acil gelmesi gerekiyor ayrıca burayada yeri gelmişken yazayım POT ALAMIYORUZ POT KOCA OYUNDA POT PARASI YETİŞMİYOR BETADA DA SÖYLEMİŞTİK !

SREMM

Üye
daha oyunda seri kesilemeyen o kadar yaratık varken item oranlarından bahsetmek biraz abzürt geldi. evet belki BP arkadaşların silahlar sıkıntılı durumda olabilir ama oyunun da bir dengesi mevcut.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt