Hesabı nasıl silebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhrrm

Üye
oyunu sildim fekat hesabı silemiyorum yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba

mhrrm

Üye
beklemeyi sevmiyorum.zaten oynadığım oyun var yenilik olabilir mi diye rise online oynabilirliğimi test edecektim. oda nasip değilmiş hesabı silmekteki amacım e mail almamak için yoksa oyunu zaten sildim.

Truedll

Üye
Bence bu tarz tepkiler göstermeye gerek yok sürekli mail vsde gelmiyor. Sonuçta alfayı ertelemeleri onlar içinde üzücü bir durum. Anlayış göstermeli ve destek olmalıyız.

AsiTR

Üye
Forum'un altında bize ulaşın kısmı var. Oradan hesap bilgilerini yazarak (şifre hariç) hesabının silinmesi yönünde talebini ilet. Ya da Discroddan iletişime geç. Sitede hesabını silmek için bir seçenek eklenmemiş çünkü.

Frostowl01

Üye
Beklemekten sıkılmanız sizi sıkı bir takipçi yapar. Zaten halihazırda bir oyununuz varken ve sadece test amaçlı girmeyi düşünüyorsanız davranışınız bu şekilde olmazdı. beklemek hadi çıksın sabırsızlığına dönüşür onunda son hattesi sizin yaşadığınız durum olur. Benimde beklediğim oyunlar var biride cyberpunk 2077 discordda ekli bir köşede duruyor oynadığım main bir oyunum var onu oynuyorum cyberpunk çıktı mı çıkacak mı bir gelişme var mı diye dert etmiyorum çünkü bildirim geliyor neymiş diye tıklıyorum okuyorum kapatıyorum bu kadar yani ÖYLESİNE TEST EDECEĞİM BİR OYUNU beklemekten sıkılmak... Sizin bu yaptığınız afedersiniz densizlik biraz.

Sis

Üye
Olm cidden yönetime trip atmak için başlık mı açtın :D

MuratYILDIZ

Üye
Klasik Türk tehtidi açacaksanız açın yoksa silerim haaaaa

abaydar

Üye
DELETE FROM [tablo adı] WHERE [şartlar]

Not: Loglardan yine tutulur ama haberin olsun.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Hayatınızı ciddiye alın arklar
Hayal ürünü olan şeyler ciddiye alınmaz Herşey olabilir bunu göze alarak düşünelim
Heycan umut beklenti inanmak gereksiz
Kimin ne dediğine değil ne durumda olduğunu düşünelim
Son olarak İnsanlara İnsan olduğunu bilerek güvenin

Nazzy

Üye
beklemeyi sevmiyorum.zaten oynadığım oyun var yenilik olabilir mi diye rise online oynabilirliğimi test edecektim. oda nasip değilmiş hesabı silmekteki amacım e mail almamak için yoksa oyunu zaten sildim.
Çok Saçma Bir Paylaşım Tepki Çekmek İçin Yapılmış Oynamak İstemeyen Direk Çıkar Gider Tantana Yaratmaz Şimdi Gidebilirsin Konuşmadan Sessizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt