Hesabım Askıda Kaldı - Oyuncunun Bağlantısı Kesilsin mi? BUG

1Sabah

Üye
Merhaba, Yakşalık bir saattir login ekranında "Oyuncunun bağlantısı kesilsin mi?" sorusuna evet dememe rağmen, tekrar tekrar aynı soruyu soruyor giriş yapamıyorum.

Bu gibi hatalar zaman zaman oluyor, server tarafında oyuncunun "online" veya "ofline" durumları çok daha sık güncellenmeli.

kb7

Üye
Server 1 saate açılacak kardeşim

HeaveN

Üye
@KARLIGAN evet karlıgan hanım server bakımda :) o yüzden öyle diyo düzelcek merak etmeyin :)

1Sabah

Üye
Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar. Gelişim ve ilerleme hiç bitmez. O zamana bu konuyla ilgili şöyle bir öneri sunayım.

Server bakımda iken Launcher'de "START" butonu deaktif durumda olmalı. Veya "READY" gibi yeşil ışık, "IN MAINTENENCE" Kırmızı ışık olursa oyuncular en baştan bu durumları rahatlıkla takip edebilir. (Not: Acil birşey değil ama ilerleyen süreçlerde eklenebilir. )

HeaveN

Üye
@Dvorah yatırabilir item yapıyo kendisine :) ben topladım 2 kasa ama + bascam fb 7 e :)

Dvorah

Üye
@Dvorah yatırabilir item yapıyo kendisine :) ben topladım 2 kasa ama + bascam fb 7 e :)
ben fp lerin o paraya değer olduğunu pek düşünmüyorum, normalde bu tip durumlarda silah takı ve son zırhlara abanılır. Gerçi kendi kararı ama pek o kadar yatırımın ciddi bir güçlendirme getirmediğini düşünüyorum.

KARLIGAN

Üye
ben fp lerin o paraya değer olduğunu pek düşünmüyorum, normalde bu tip durumlarda silah takı ve son zırhlara abanılır. Gerçi kendi kararı ama pek o kadar yatırımın ciddi bir güçlendirme getirmediğini düşünüyorum.
sıra takılarda :) sıralama değişti diyelim sebebi ise takıları almak uzun surecekti. once daha kolayları aradan çıkartayım istedim malum işin içine video olayı girince item yapmak görsele hitap etmek gerekiyor bir an önce

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt