İstek Hesabim durup duruken tek bi̇r i̇hlali̇m yokken bann yedi̇!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnightWatch

Üye
Merhabalar; yaklaşık 2.5 3 haftadır Rise Online oynuyorum. Genellikle pazar yaparak vaktimi geçiriyorum. Bugün sabah da oyuna girdim. (09.04.2023). Öğlen işime gittim. Az önce geri geldim. Oyuna girmeye çalıştığımda banned yediğimi gördüm. Neden banned yedim? Şaka gibi hala inanamıyorum. Bu kadar mı kurumsallıktan uzaksınız? Bu nasıl bir iş yanlışlıkla bann mı atıyorsunuz? Sisteminiz mi bozuk? Siz benim emeğimi nasıl haksız yere hiçbir sebep yokken hiç edersiniz? İllegal hiçbir şey kullanmadım. Koxp açmadım, makro kullanmadım. Bırakın tüm bunları oyunda küfür bile etmedim. Tek yaptığım oyuna girip al-sat yapmak ya da priest leather fabric basıp satmak. Pazar yapmak mı bann sebebi? İki üç gündür zaten hesabımdaki karakterlerden çeşitli hatalar alıyordum. Söz gelimi hiçbir şekilde chatı kullanamıyordum. Aynı hesaba farklı charlar açıyordum. 3 char açmıştım. Neden bann yedim şimdi 2.5 3 haftalık emeğim neden gitti? Nasıl olur da beni mağdur edersiniz? Bu bir şaka mı? Durup dururken kullanıcı mı bannlıyorsunuz? İvedi şekilde sizden cevap bekliyorum. Aksi halde bulunduğum konuma en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına gidip şikayette bulunacağım. Yaşattığınız mağduriyete bakın, hala inanmıyorum. Yazıklar olsun size. Derhal cevap bekliyorum. Yoksa sizi, tarafımı hiçbir sebep yokken mağdur etmekten yargıya şikayet edeceğim. Resim ektedir. Bu bannı atan GM arkadaşın ID'sı sanırım burada. Hesabımda üç adet karakterim vardı. Bunların isimleri "Kadin", "ALSATCI", "ErkekYa". Gereğini ivedilikle rica ederim!

Ekli dosyalar

• bann.jpg
    bann.jpg
    106.4 KB · Görüntüleme: 73

Kenshin

Üye
Merhaba,

Konu ile ilgili lütfen site üzerinden hesabınız ile giriş yapıp destek bileti oluşturun. Gerekli inceleme sonrası bilet üzerinden size geri dönüş yapılacaktır. Forum üzerinden hesap/karakter ile ilgili destek verilemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt