Öneri HESABIM İLE Z YAPAMIYORUM. BU SAÇMALIK NEDİR BÖYLE?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lord

Üye
Sabah akşam oyundayım kralı gelse makro fakro kullandın diyemeyeceği kadar temiz bir hesabım var. Oyun içi nickim Buffianz priestim ya expteyim yada geceleri pazara koyuyorum. Ya birileri reportluyor durduk yere pazar çarları yada bir sorun var getirmeye çalıştığınız sistemde!! hani iyiki şuanda int priestim z ile fazla işim olmuyor e ya BP priest olsaydım ben legal oynadığım için nasıl engelleniyor benim oyun oynama hakkım? nasıl saçma sapan bir olay bu?
Birebir düzgün şekilde düzeltilmesini istiyorum ben bu kadar saçma bir durum görmedim.

Lord

Üye
Mobları seçiyorum düzelmiyor, makro ile işim olmaz makro ile beni yanyana bulamazsınız ben nasıl block yedim birisi anlatsın gerçekten ne bu saçmalık ya abuk sabuk birşey oldu hesaba.

rucukutu76

Üye
bende elle mısır falan topluyordum denemek amaçlı ekranın sağ tarafına makro için doğrulama kodu geldi ama sadece pencerenin ucu görünüyordu . Kenara bile çekilmiyor orda bekledi süresi bitince uyarı verdi. Galiba bende z seçemeyeceğim.

Wesson

Üye
Dün gece pazardayken aynı saçmalık benımde başıma geldi. 1 saat kadar önce pazardayken yine aynı şey oldu. Z ile mob seçemiyorum.

Owner

Üye
Sabah akşam oyundayım kralı gelse makro fakro kullandın diyemeyeceği kadar temiz bir hesabım var. Oyun içi nickim Buffianz priestim ya expteyim yada geceleri pazara koyuyorum. Ya birileri reportluyor durduk yere pazar çarları yada bir sorun var getirmeye çalıştığınız sistemde!! hani iyiki şuanda int priestim z ile fazla işim olmuyor e ya BP priest olsaydım ben legal oynadığım için nasıl engelleniyor benim oyun oynama hakkım? nasıl saçma sapan bir olay bu?
Birebir düzgün şekilde düzeltilmesini istiyorum ben bu kadar saçma bir durum görmedim.
yeni makro sistemi düzgün çalışmıyor afk duranl çarlara bile makro uyarısı çıkıyor yakında düzelir. mobları tekrar Z ile seçebilmek relog atman gerecek

Şarapçıoğlu

Üye
yeni makro sistemi düzgün çalışmıyor afk duranl çarlara bile makro uyarısı çıkıyor yakında düzelir. mobları tekrar Z ile seçebilmek relog atman gerecek
Bazen relog da işe yaramıyor. Bugün küçük bir güncellemeyle düzeltirler diye düşündüm ama yok. Kızgınım, agresifim.

Paris

Üye
Merhaba,

Makro sisteminde geçici problemler oluşabiliyor. Yetkili ekibin bu problemden haberi var. Oyunu kapatıp tekrar açarsanız probleminiz düzelecektir.

BySavas

Üye
vallahi billahi elle kasıyorum mob çıkmadan artık korkuyorum z yapmaya mob çıktığından emin olduktan sonra 1 kere z basıyoruz artık.
bir kaç kere zzz yaptım boş alanda uyarı verdi bu sistem niye bu kadar katı kurallı yazılmışki.
kaç saniyede kaç kere z yapınca uyarı geliyorki

Paris

Üye
Relog'dan sonra problemi düzelmeyen arkadaşlar oyun içerisinden destek bileti oluşturarak problemlerini iletebilir. Makro sistemi yeni ve geliştirilmekte bu problemden yetkili ekibin haberi var. Konuya yeterli cevabı burada verdiğim için konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt