Hesabım soyuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdem71

Üye
09.08.2022 sabah 11.30 saatinde oyundan çıkış yaptım ve 09.08.2022 aksam saat 20.55de oyuna giriş yaptım ve hesabım soyulmus ıd şifremi herhangi bi kişi ile paylaşmadım ve herhangi bir arama motorundan herhangi bir siteye giriş yapmadım ve bu halde benim id şifrem ile birisi giriş yapmış bununla ilgili gereğinin yapılması ve itemlerimin tekrar verilmesini istiyorum

erdem71

Üye
VE BU OYUN YONETIMININ BANA YOLADIGI SACMA SAPAN BİR MESAJ
Öncelikle merhaba.

Oluşturulmuş olan oyun hesabı ile ilgili bütün bilgiler, hesabı oluşturan kullanıcının sorumluluğundadır ve hesapta yapılan işlemlerin tamamı, aksi resmi kanallar (mahkeme, savcılık vb.) aracılığı ile kanıtlanmadığı sürece hesabı oluşturan kullanıcı tarafında olmaya devam edecektir.

Bundan dolayı resmi bir yazı olmaksızın oyun hesabına giriş yapılması, oyun puanlarının harcanması, eşya aktarımı vb. konularda Roko Game Studio bir telafi yapmak zorunda değildir. İş bu maddeden dolayı, resmi kanallar tarafından talep edilmediği sürece hesapta gerçekleşen işlemlerin verileri (IP geçmişi, mağaza geçmişi vb.) tarafımız aracılığı ile kimse ile paylaşılamamaktadır. Roko Game Studios bu verileri saklama ve paylaşmama hakkına resmi olarak sahiptir.

Zewix

Üye
VE BU OYUN YONETIMININ BANA YOLADIGI SACMA SAPAN BİR MESAJ
Öncelikle merhaba.

Oluşturulmuş olan oyun hesabı ile ilgili bütün bilgiler, hesabı oluşturan kullanıcının sorumluluğundadır ve hesapta yapılan işlemlerin tamamı, aksi resmi kanallar (mahkeme, savcılık vb.) aracılığı ile kanıtlanmadığı sürece hesabı oluşturan kullanıcı tarafında olmaya devam edecektir.

Bundan dolayı resmi bir yazı olmaksızın oyun hesabına giriş yapılması, oyun puanlarının harcanması, eşya aktarımı vb. konularda Roko Game Studio bir telafi yapmak zorunda değildir. İş bu maddeden dolayı, resmi kanallar tarafından talep edilmediği sürece hesapta gerçekleşen işlemlerin verileri (IP geçmişi, mağaza geçmişi vb.) tarafımız aracılığı ile kimse ile paylaşılamamaktadır. Roko Game Studios bu verileri saklama ve paylaşmama hakkına resmi olarak sahiptir.
Öncelikle geçmiş olsun dostum fakat oyuna başlarken kullanıcı sözleşmesinde tüm bunları kabul edip oyuna başlamış oluyorsun.Karakterinde değerli itemlerin mevcutsa bir avukat ile görüş derim.Savcılık firmadan gerekli evrakları istediği takdirde vereceklerdir

Bigjest

Üye
Merhaba
Öncelikle yaşamış olduğunuz durum hakkında geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ticket bölümünde aktarıldığı gibi hesap güvenliği tamamen kullanıcıların sorumluluğunda olan bir durumdur. Bu gibi durumlar yaşanmaması adına oyunculara mail ile ya da 2FA gibi 2 aşamalı doğrulama kodu şeklinde güvenlik tedibirlerini daima öneriyoruz ve öneminden bahsediyoruz.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt