Hesap Banlandıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alcndmr1

Üye
oyuna gelen güncellemeden sonra oyuna tekrar girdiğimde ekranda hesabımın banlandığına dair bi uyarı mesajı geliyor. Exp kasarken günncelleme yüzünden oyundan düştüm. Şuan hesabıma giremiyorum. Alfa sunucusunda oyunu test etmeye çalışırken neden durduk yere exp kasarken hesabım banlanıyor. Lütfen yardımcı olun

Vision

Senior Moderatör
oyuna gelen güncellemeden sonra oyuna tekrar girdiğimde ekranda hesabımın banlandığına dair bi uyarı mesajı geliyor. Exp kasarken günncelleme yüzünden oyundan düştüm. Şuan hesabıma giremiyorum. Alfa sunucusunda oyunu test etmeye çalışırken neden durduk yere exp kasarken hesabım banlanıyor. Lütfen yardımcı olun
Merhaba,

Oyun içi nickinizi yazar mısınız?

alcndmr1

Üye
Sonuç nedir. Ne bug ne hile ne düpe kurallara aykırı hiç bir hareket yok.

alcndmr1

Üye
Sonuç rise online defteri buraya kadarmış. Millet exp bug yapıp canlı yayında 2 günde 70 olsun. Slotları buglayarak macroya bırakıp farm atsın. Düpe yapıp oyuna illegal item soksun. Bizde paramızla rezil olalım. Alt tarafı alfadayız ya . Düzeltilecek o kadar çok şey varken tek derdimiz insanları banlamak.

BrainyAniL

Üye
Sonuç rise online defteri buraya kadarmış. Millet exp bug yapıp canlı yayında 2 günde 70 olsun. Slotları buglayarak macroya bırakıp farm atsın. Düpe yapıp oyuna illegal item soksun. Bizde paramızla rezil olalım. Alt tarafı alfadayız ya . Düzeltilecek o kadar çok şey varken tek derdimiz insanları banlamak.
tanıdıgın yoksa veya yayıncı falan değilsen banın açılmaz alfada başladılar ayrımcılığa :)

alcndmr1

Üye
yayıncıların %90 ı da el altından tl ile item alıyolar . ben hiç birini 7/24 farm atarken görmedim ama hepsinde +7 elit itemler var yani. Neyse tartışma yaratıcak konulara girmeyelim. Oyun zaten 70 lvl den sonra monotoma bağlıyor . %40 user kaybetmiş. herkes lvl 70 olup başka oyunlara geçiyor. Saolsun yetkili arkadaşların tek derdi ban atmak. Neden ban yediğimizide bilsek gam yemiycez.

BrainyAniL

Üye
Herkes sanıyorki her ban yiyen düpe yaptı düpe yapan birinden scroll aldıysan bile ban yiyorsun. Türk mantıgı başına gelmeden anlamazlar elbet bir gün farkına varırlar

Vision

Senior Moderatör
Burada elinizde herhangi bir kanıt olmadan firmayı karalayacak ithamlarda bulunmayın lütfen. Elinizde söylemlerinizi destekleyecek herhangi bir kanıt varsa, buyurun konu açın. Açtığınız konu silinmez, herkes aydınlanmış olur. Tekrarı olmasın lütfen. Konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt