Hesap Güvenliğimiz İçin Bilgilendirilmek İstiyoruz ROW Oyuncuları Olarak

BySavas

Üye
Merhabalar,

çoğu oyuncunun ilerde başına ne geleceği hiç belli değildir.
1) Şuanki durumda siteyi incelediğimde siteden(oyuna kayıt) olma penceresinde +90 ile başlayan bir numara istiyor bu numara neden isteniliyor ve bu numara üzerinden istediğimiz kadar ilerde hesap açabilicekmiyiz?
2) Karakterimiz ilerleyen süreçlerde ele geçirildi bir takım kişiler tarafından biz hesabımızı nasıl geri alabiliceğiz bunun için misal ben
--kayıt olurken 30.03.2022 tarihinde kayıt olmuştum ve kayıt olma tarihimi not aldım bir yere buna ilave olarak
--ilk hesap açılış mail adresimide bir yere not aldım yine ilave olarak
--ilk hesap açılışım sırasında girmiş olduğum telefon numaramıda bir yere not aldım.
Şuan için güvenlik olarak saklıyabileceğim bilgilerim bunlar gibi gözüküyor. Bu bilgiler ile hesabımı geri kurtarabilirmiyim?
Bunun dışında yazmadığım eksik bir şey var ise yönetim ekibi bizleri bildilendirebilirmi.

utkucanc

U
Telefon numaranın istenme nedeni hesap güvenliği. Telefon numaran üzerinden hesabının sahipliğini (2 factor authentication ile ) üzerine alıyorsun. Daha önceki konuşmalar özelinde (discord soru cevap etkinliği vb.) elde ettiğimiz bilgiler neticesinde hesap satışını desteklemediklerini, hesabın asıl sahibi her kimse sadece hesap sahibi olarak onu tanıdıklarını, para verip almış olmanız yada farklı yollardan elde etmiş olmanızın onları bağlamadığını söylemişlerdi. Dolayısıyla hesabı satın almış olman hesabın sana ait olduğu anlamına gelmiyor. Aynı durum bir şekilde hesabın çalınsa bile hesap sahibi eposta/telefon numarası sana ait olduğu için hesap sana ait o yüzden hesabın sana geri verilebiliyor.

BySavas

Üye
bir yönetici bilgilendirebilirmi bu konuda bizi.

Son düzenleme:

LASTANG

Üye
oyuna girişte telefon onayli kod sistemi gelirse ileride kafamiz rahat eder.Riseonline geleceği olan bi oyun olduğu için bu gerekli olduğunu düşünüyorum bende.Yoksa soyulmalarin önüne geçilmez.

sakarat15

Üye
Bence sebebi güvenlikten ziyade her bir oyuncunun bir hesap açmasını sağlamak, önüne gelen onlarca char açıp oyunda başımıza bela olmasın diye, öte yandan telefon numaranızla başınıza bir şey gelmez merak etmeyin, pvplere bile veriyorduk.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt