İstek Hesaptan hesaba item goldbar aktarımı

pine

Üye
İyi akşamlar. bir hesabımda ki itemleri ve gb leri diğer hesabıma nasıl aktaracağımı bilmiyorum aynı pc de 2 client açılmıyor bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa sevinirim :) Daha önce malum oyunu oynamadığım rise online ve bunun gibi oyunları ilk defa oynadığım için bilmiyorum. Sorumu mazur görün arkadaşlar.

Quadrat

Üye
I would like to know how to transfer items from one account to another, because there is no possibility to delete character or to make more characters than 4 and had to create new account.

JohnPlane

Üye
harbiden ya çok mantıklı bir istek ve çok gerekli bir istek

Turkmen

Üye
Yasak olması çok saçma değil mi karekter silinmiyor hesabım dolu farklı karekter oynamak istiyorum ee nasıl yapacağım ?

JaxSui

J
Bir gm yardım etsin ne diyelim :) ya da samimi bir arkadaş yap kendine

Quadrat

Üye
Any feedback from Rise Online stuff? How are we supposed to manage this topic?

Şarapçıoğlu

Üye

Toxic

Üye
itemleri ve paranı bir arkadaşına ver hesabı aç sonra ondan al :) Dur yoksa sende mi solo oyuncusun xd

Quadrat

Üye
There are 4 slots, you can create 4 different classes.

the delete button is not active yet and I hope they remove the character deletion. A feature that can be abused.

Never played a game that would not allow for character deletion. This doesnt make a single sense. Name one argument NOT to allow it?

TheUprising

Üye
" Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Yeni-Kullanıcı " -
Daha sonra C ve D olarak ayrılmış iki hdd veya sdd'n varsa mevcut oynadığın diskteki dosyaları diğerine kopyala.
Daha sonra ise ;" Windows tuşu + L " yapıp diğer hesabına giriş yap , o hesaptan kopyaladığın disteki launcheri çalıştır bu kadar

" Control Panel\User Accounts\User Accounts\New-User "
Now, you need two hard disks, copy the files we are currently using and copy them to the hard disk that does not contain the files.
Afterwards; "Windows key + L" run the disk you copied from that account and that's it

Odora

Üye
Farklı bir oyundan alıntı yaparak fikrimi söylemek istiyorum. Hesabın adını bildiğin kişiye postahane tarzı bir yerden para havalesi yapılabiliyordu. Böyle bir sistem olursa çok tatlı olur bence.

Şarapçıoğlu

Üye
Never played a game that would not allow for character deletion. This doesnt make a single sense. Name one argument NOT to allow it?
I will name two arguments
1-Quest for 50% XP Scrolls, you can use these scrolls at any level so you can store infinite amount of these scrolls in your bank and you can boost your main character.
2-Begining quest that you can have free xp and movement speed scrolls without doing anything. You just have to walk for 5 seconds.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt