Hiç bir etkinliğe girmiyor char???

RedLaWw

Üye
Etkinlik butonu geldiği gibi tıklamama rağmen hiç bir etkinliğe giremiyorum? 3 gün öncesine kadar proteandaydım fakat 3 gün önce diğer ırka geçiş yaptım, geçiş yaptığımdan beri hiçbir etkinliğe giremiyorum ve geldiği gibi tıklıyorum ilk olarak. acaba charım bugdamı kaldı ??

burak254

Üye
etkinlik ödülleri değerli olduğu için herkes etkinlige tıklamak için hazır bekliyor.Bu soruna bence de çözüm getirilmeli, tıklayanlar arasından rastgele alma vs vs gibi. şeyler yapılabilir veya etkinliklerde eksik olan ırka geçiş yapılabilmesi için ırkta denge sağlanana kadar teşvik edici o ırka özel exp bonus bp bonus vs gibi şeyler getirilebilir ve ırk geçiş ücretleri daha ucuzlatılabilir.

bedomazo

Üye
Etkinlik butonu geldiği gibi tıklamama rağmen hiç bir etkinliğe giremiyorum? 3 gün öncesine kadar proteandaydım fakat 3 gün önce diğer ırka geçiş yaptım, geçiş yaptığımdan beri hiçbir etkinliğe giremiyorum ve geldiği gibi tıklıyorum ilk olarak. acaba charım bugdamı kaldı ??
bug degil reis proteanda kaybediyorum diye lunaskar basiyor insanlar ve lunaskarda daha fazla katilimci oluyor bunun icin herkes giremiyor. ya yavas tikliyosun ya da internetin falan yavas ilk siralarda tiklayamadigin icin etkinlige giremiyorsun.

RickSancheZz

Üye
lunaskarda yarım saniye geç tıklasan almıyor, hazır olda beklemen lazım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt