ben burada insanlara laf anlatmaktan sıkıldım tamam siz +7 bir item için 50gün boş boş farmlayin sizlere diyiceklerim bu kadar oyunun başındaki droplarla şuanki droplarin arasında dünyalar kadar fark var muhtemelen buradaki insanlarin çogu oyun başında bulunmamış insanlar bu rng degil bence bunlarla oynuyorlar eskiden düşen drop sayılarını neredeyse %70 80 azalttılar dedigin gibi gırla gırla vixenler heartseekerlar dolaniyordu etrafta minolarin tanesi 8mdi nolduda birden 30a fırladı 25 30m lik heatret blade nolduda 1.50 gb ye kadar fırladi tanesi 80 veyahut 1gb olan eartshekerlar nerede pazarlarda artik nadiren bulunuyor bizler burada rngye isyan etmiyoruz bizler burada drop oranlarının sürekli degişmesine isyan ediyoruzTürklerin rng ile imtihanı. Droplar stabil olsa yarın hearthseeker ile çivi çakar, vixenle kuş avlarsınız. Bir şey ne kadar az çıkarsa o kadar değerlidir. Rng'de imkansıza yakın bir oran olsa da bir ömür çıkmama ihtimali var.
Aynı şey bir oyunda başıma geldi. Herkesin çıkardığı bir asa, bir hafta boyunca 7/24 slotta olmama rağmen bana düşmedi. RNG'nin mojosu bu.
bunuda eklemeyi unuttum madem benim anlattigim gibi bi olay yok oyun rngye düşmüyoruz neden bundan önce açtıgım 4 konu silindi attıgımız 10 ticketa cevap gelmedi
dünden beridir konu açıyorum konular kapanıyor ticketlarin yüzüne dahil bakılmıyor yönetim bu konuyu neden baskılamaya çalışıyor bunlarida bi yandan düşünün isterim
Son düzenleme: