Öneri Hile açanlar için "Ayıplı Oyuncu" sembolü

kral2618

Üye
Macro ya da hile açan insanların üstünde belirli bir süre sembol gibi birşey yapılsa ve o kullanıcılar ayıplı olarak gözükse hem normal oyuncular hile açan oyuncularla oynamaz hem onlarda hatalarını anlayıp kullanmayı bırakır böylece kimse böyle şeylere kalkışmaz diye umuyorum.

Fischer

Üye
Hile ve oyun kurallarına aykırı 3. parti yazılımlar kullanan oyuncuların direkt olarak oyundan süresiz uzaklaştırılması gerektiğini düşünmekteyim. Fakat oyun akışını ve diğer oyunculara karşı üstünlük sağlamayan, sadece uygunsuz davranışlar sergileyen oyuncular için dediğiniz olabilir bence.

Vision

Senior Moderatör
Makro kullanan ve uygunsuz davranış sergileyen kullanıcılar için ilk uyarı olarak bahsettiğiniz sistem yapılabilir. Fakat 3. parti yazılım kullandığı tespit edilen kullanıcıların oyuna erişimleri sınırsız olarak engellenecektir. Oyun içi ceza sistemi açık beta sürecinde netleşir ve bu konu üzerinde daha sağlıklı tartışabiliriz.

tulca

Üye
bence kendi otomatık programınızı kendınız satın aylık olarak yoksa zor onune gecmek

Louiss

Üye
Bu hile konusunu dert etmeyin. Rokosoft sahibi mehmet bey"e fazla güveniyorum. Eskiler iyi bilir.

hzljoepr

Üye
Macroyu durdurmak çok zor. düşünüyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor. gelenlerde oyuncuların ufak bi hareketiyle tekrar önüne geçilmez hale geliyor yani. anlıyacağınız ama ben inanıyorum. rokosoft ve ekibine bu işi açık beta'da çözeceklerine inanıyorum. bendede g300 seti klavye mous set var ama bu oyunda macro kullanmak istemem şahsen sonuçta keyif almak için oynayacam.

Black Vortex

Üye
hiçbir oyun firması -en büyükleri dahil- macroyu %100 durduramadı durduramaz.

Decrt

Üye
Moderator un dediği gibi olması lazım. Hile kullanana sınırsız. Makroya bir uyarı (bana kalırsa onu da direk sınırsız banlardım.) :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt