Hile dupe bug

MirlivaKenan

Üye
Arkadaşlar, daha oyun alfa sürecinde ve onlarca hile var oyunda. En basitinden fotoğraflı kanıtlı örnekler bırakıyorum buraya, 49 lwl adam narun dungeonda 60lwldan sonra girilen bölgede slot kesiyorlar. Bu tayfa işte, dupe yapan +8 raptor basan, makro kuran, bunlar bu tayfa. Bunlar gibi bugün bildirdiğim en az 70 tane oyuncu var. Nasıl önüne geçeceksiniz merak ediyorum, banlamakla bitmez bunlar çünkü adamlar altın yumurtlamanın formülünü bulmuşlar bilmem anlatabiliyor muyum, bizde 160 tane +7 paper mage itemi basıp, 5 tanesini +8e geçirebiliyoruz sadece. 4500 liraya bunlar raptor satıyor gerçek parayla.
1241221321.png
Adsız.png

1212.png
2313123.png
1231241251.png

Fischer

Üye
Merhaba,

İlgili sorunlar hakkında gerekli çalışmalar yapılıyor, kullanıcıların tüm loglarına erişilebiliyor ve kontrol ediliyor.

MirlivaKenan

Üye
Merhaba,

İlgili sorunlar hakkında gerekli çalışmalar yapılıyor, kullanıcıların tüm loglarına erişilebiliyor ve kontrol ediliyor.
Vallahi ordaki Developer'ların emeklerine yazık, o kadar emek verip insanlar eğlensinler diye bir ürün sunuyorlar, hileciler çıkıp hem emek veren yazılımcıların hem de oyuncuların emeklerini gasp ediyorlar.

Fischer

Üye
Vallahi ordaki Developer'ların emeklerine yazık, o kadar emek verip insanlar eğlensinler diye bir ürün sunuyorlar, hileciler çıkıp hem emek veren yazılımcıların hem de oyuncuların emeklerini gasp ediyorlar.
Oyunun Alpha sürümünde bu tarz sorunların olmasını normal karşılamak gerekir. Çünkü bu süreçte asıl amaç; temel mekanikleri sorunsuz hale getirmektir. Hata tespit eden oyuncularımız, bizlere ve geliştirici ekibe karşılaştığı sorunu bildirdiklerinde, bu sürece büyük bir katkısı olmaktadır.

hamit

Üye
bu kata gelerek neden gorev yapmaya calisiyorlar? buradan epic rune elde edip ne yapmaya calisiyorlar.. olaya bu acidan bakarsaniz ne yapmaya calistiklarini anlarsiniz

Predaynx

Üye
Bil hassa onlarin hosuna gider. Hala Alpha surecinde oldugu icin oyun, bu tur hatalarin gun yuzune cikmasi onlari mutlu etmekle beraber, cozum uretebilmelerini sagliyor.

Yolcu

Üye
Mage çekiyor knk onları Oturur zamanla :) 25 lvl bile çekebilir.

Bekbya61

Üye
Çok fazla düpe yapıldı millet dünya kadar item düpeledi yakın çevrem de yaptı şahit oldum şahsen. Ama oyun sıfırlanmadı şuan birisi 7 8 reaper ile geziyor ve diğerinde yoksa bu tamamen adaletsizlik...

BilyG

Üye
Ben bu adamlarla nasıl düpey ilişkilendirdiğini anlamadım.
Arkadaşlar, daha oyun alfa sürecinde ve onlarca hile var oyunda. En basitinden fotoğraflı kanıtlı örnekler bırakıyorum buraya, 49 lwl adam narun dungeonda 60lwldan sonra girilen bölgede slot kesiyorlar. Bu tayfa işte, dupe yapan +8 raptor basan, makro kuran, bunlar bu tayfa. Bunlar gibi bugün bildirdiğim en az 70 tane oyuncu var. Nasıl önüne geçeceksiniz merak ediyorum, banlamakla bitmez bunlar çünkü adamlar altın yumurtlamanın formülünü bulmuşlar bilmem anlatabiliyor muyum, bizde 160 tane +7 paper mage itemi basıp, 5 tanesini +8e geçirebiliyoruz sadece. 4500 liraya bunlar raptor satıyor gerçek parayla. Ekli dosyayı görüntüle 2920Ekli dosyayı görüntüle 2921

Ekli dosyayı görüntüle 2917Ekli dosyayı görüntüle 2918Ekli dosyayı görüntüle 2919
Bug yada Dupe ile bu insanları nasıl ilişkilendirdik anlatırmısın kardeşim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt