Hile Kullanan Pazarcılar

Bi Aforoz

Üye
adamkayirma.jpg

Resimde 1 adet bana ve 3 adet başkasına ait karakter var.
Pazarım kuruluydu, bozdum ve tekrar kurmaya çalıştım. Yanımda durarak benim pazar kurmamı engellediler. Gitmemi beklediler. Gitmedim. Onlarda gitmediler. Günün sonunda onlar pazarı kurdu.

1- Bir noktada X Y Z kişilerinin duruyor olmasından sebep pazar kuramıyorsam mantık olarak onlarında kuramıyor olması lazım. Peki bu pazarlar nasıl kuruldu ???
2- Yok 1. maddede söylediğimde haklıysam bu bir bug mu ?
3- Bu bir bug değil ise bu token ile alınan ürünleri satan bu 1 level mafya ailesi sitelerin ya da ayrıcalıklı kişilerin karakterleri mi ??

Banlanmadan, konu kapatılmadan, şablon cevap olmadan ! Mantıklı bir cevap talep ediyorum. Oyunda bilmediğimiz bir özellik mi var pazar kurma ile alakalı ???

Not : 48 saattir ben ve onlar orada. ENTER BOMONTI SON vb. 1 level çarlar işte.

AYRICA HERŞEYİ GEÇTİM BU KADAR YAKIN PAZAR ZATEN KURULMUYOR. BEN ORADA OLMASAM BİLE.

Son düzenleme:

MmoRpg

Üye
:) oyunda oyun parasını satmak ticaretini yapmak yasak . ama sitelerin çarları bu işi neyse dur böyle konuları sevmiyorlar iyi forumlar

Bi Aforoz

Üye
:) oyunda oyun parasını satmak ticaretini yapmak yasak . ama sitelerin çarları bu işi neyse dur böyle konuları sevmiyorlar iyi forumlar
İtham etmiyorum ayrıca oyun parasını satmak bu oyunda yasak değil. Sadece bu bir bug mu değil mi ? Bu kişiler ayrıcalıklı mı değil mi ? Ya da bilmediğimiz bir özellik mi var onu anlamaya çalışıyorum. Eğer hak aramamız istenmiyorsa aramayız. Hiç uzatacak değilim. Yeter ki açık açık söylesinler.

Otistik

Üye
Bu bir bug değil pazarda kurabileceğin yerleri belirleyen bazı kurallar var bu kurallar doğrultusunda pazarını kurabilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt