RWGA
Üye

Herkese selam twitch isimli platformda yapılan illegal bit reklam mevzusunu bilmeyen yoktur ve bu işe karışan bu işten para yiyen hırsız yayıncılar bazı yaptırımlara maruz kaldı kimisinin bazı oyunlarda yayıncı permi alındı sponsorları bıraktı bit butonu kapandı tik'i alındı vs. ama buna rağmen hala bu işe devam eden kişiliksiz yüzsüzler mevcut üstelik bu şahısların illegal işler yaptığı bir çok mecrada kanıtlandı buna rağmen bu isimleri ROW bünyesi altında yayıncı permi ile görmek biz oyuncuları üzdü yönetimin bunu dikkate alacağını düşünüyorum ilginize teşekkürler...
İsim vermek olmaz fakat SAKALINDAN utanmayan sırf bu yüzden twitch kanalının ismini değiştiren yayıncıyı herkes bilir bir de kanalı kapanınca yeni kanal açan LORD'lar da var anlayan anlamıştır benim gördüğüm bunlar lütfen bu hassasiyeti dikkate alın bu hırsızların bu oyundan para kazandığını görmek aynı platformda yer almak şahsen istemiyorum istemeyen bir dünya da oyuncu vardır sevgilerle iyi forumlar...
İsim vermek olmaz fakat SAKALINDAN utanmayan sırf bu yüzden twitch kanalının ismini değiştiren yayıncıyı herkes bilir bir de kanalı kapanınca yeni kanal açan LORD'lar da var anlayan anlamıştır benim gördüğüm bunlar lütfen bu hassasiyeti dikkate alın bu hırsızların bu oyundan para kazandığını görmek aynı platformda yer almak şahsen istemiyorum istemeyen bir dünya da oyuncu vardır sevgilerle iyi forumlar...
Son düzenleme: