Hırsızları ROW da Görmek İstemiyoruz!!!

RWGA

Üye
Herkese selam twitch isimli platformda yapılan illegal bit reklam mevzusunu bilmeyen yoktur ve bu işe karışan bu işten para yiyen hırsız yayıncılar bazı yaptırımlara maruz kaldı kimisinin bazı oyunlarda yayıncı permi alındı sponsorları bıraktı bit butonu kapandı tik'i alındı vs. ama buna rağmen hala bu işe devam eden kişiliksiz yüzsüzler mevcut üstelik bu şahısların illegal işler yaptığı bir çok mecrada kanıtlandı buna rağmen bu isimleri ROW bünyesi altında yayıncı permi ile görmek biz oyuncuları üzdü yönetimin bunu dikkate alacağını düşünüyorum ilginize teşekkürler...

İsim vermek olmaz fakat SAKALINDAN utanmayan sırf bu yüzden twitch kanalının ismini değiştiren yayıncıyı herkes bilir bir de kanalı kapanınca yeni kanal açan LORD'lar da var anlayan anlamıştır benim gördüğüm bunlar lütfen bu hassasiyeti dikkate alın bu hırsızların bu oyundan para kazandığını görmek aynı platformda yer almak şahsen istemiyorum istemeyen bir dünya da oyuncu vardır sevgilerle iyi forumlar...

Son düzenleme:

Zogguko

Üye
kendi halinde oynar veya yayın yapar bilemem. Ama dediğiniz hırsızlar rise online tarafından yayıncı desteği alıyorsa kaçarım. yola hırsızla çıkan bize ne yapmaz ?
edit: ayrıca bunun siyasi tarafla ne alakası var ? doğru ama bu mantıkla zaten şöyle deyip her gün her yerde kendimizi hırsızlara...
Onlardan kaçıp oyuna giriyoruz, orda da tepemizde hırsızlar mı olsun ?

underestimated

Üye
Katılıyorum. Derhal kaldırılmalı.

n
Ulan vergi ayağı altından donunu alıyorlar sesiniz çıkmıyor bunamı ses ettiniz garipsiniz kankagarip
ne yapalım göz mü yumalım ? öyle yada böyle oyunda dorion'a bir heykel koyulduysa o heykelin belli ilkeleri belli prensipleri var biz de bu düşünceye destek verdiğimiz için haksızlıkların,yanlışların olduğu ortamda olmak istemiyoruz, olanları yayıncı olarak görmek istemiyoruz.

RWGA

Üye
Ulan vergi ayağı altından donunu alıyorlar sesiniz çıkmıyor bunamı ses ettiniz garipsiniz kankagarip
Göz yumduğumu nerden biliyorsun ben bir vatandaş olarak elimden geldiğince eleştiriyorum adam yayının altına rise online resmi yayıncı iconu bile koymuş o kadar olaya karışacak üstüne birde bu oyundan para yiyecek milleti salak yerine koyacak gerçi senin gibi asalaklar olduğu sürece bu adamlar daha çok para yer garipsiniz knk garip...

wolfphenom

Üye
hirsizlar aklanmak icin kendisinden daha kotu insan arar. avrupaya gidip copune ayri yoluna ayri vergi verebilirsin :) rise online a sor bakam yerli uretim destegi almamis mi varya arastiririm acimam kesin almistir. hirsiz soytarilari temize cikarmayin.sakalli bebede devlete cok sallio hrsizlik yapmak icin yol acio yalan la devletin caldigi yok vergi cari aciga karsi konulan tedburdir uretmedinde bunu yaparsin :), uretemiyoruz diye aglayacaginiza vergi diye agliyorsunuz. adamlar ue4 kullaniyor on numarada ekip var ee ne oyunu yapioz knihgt 2eh oldu canim vizyon yrlerde buna bi kelime etme, peki çine yaldir yaldir kocular para gonderiyor onlara azinizi actinizmi. herkes kendi cevresine ceki duzen verse herkes duzelir yok olurmcbm oda calio oda zina yapio oda pedofili oda bole oda sole diyip bizde yapalimmmn ohhh zaten ahlak kitabi olsa anayasa farkii din kitabiniz farkli olurdi demi hic birbirine benzemiolar. devlet vergisimis tusiad calsin laf yok faiz lobisini tutan bi millet ve siyasi kurulus gormedim ben daha hayatimda :),

wolfphenom

Üye
oscorb bence azmine gore izlenmesi az ama disoplini cok hosuma gitti boyle insanlara cekilis flan yaptirilabilir.

xinto

Üye
bit hırsızlığı yapan adamları kral yaptılar atladıkları o dağıtıkları gblerde zaten çalıntı tabi kimin umrunda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt