Hızlı Gidiyorsunuz..

HAB

Üye
En yüksek item basma +7 olmalıydı en az 1 yıl daha böyle kalmalıydı... Dün bir bugün iki misali +9 a kadar yükselttiniz..
İtem droplarından çok coin droplarını arttırmalıydınız şuan bile coin dropları yetersiz oyuncular tıkanıp kalıyor....
Mağaza fiyatlarında Puppet çok pahalı düşürmediniz...
Skillerin mana harcaması çok yüksek oyuncular karşılayamıyor... Yaratık canları yüksek olduğundan kesebilmek için 1 gecede 2-3k mana harcanıyor...
Solo player lara hala gereken ilgiyi göstermiyorsunuz yaratık canları çok yüksek... Yakında pt kuracak adam kalmayınca solo larda kesemedikleri için bırakacak...
Oyuna uniq itemler çoookk erken girdi.. Gereği yapılmalı..
Diğer oyunlar ile yarışmayı bir kenara bırakın kendiniz olun....
Tıkanmaya doğru gidiyorsunuz... Yazık edeceksiniz oyuna tek nedeni yanlış yönetim ....

hele_hele

Üye
yönetimin aklında ne vardı ki daha mevcut itemler arasında denge kuramadılar bir anda +9 gelecek dertler bitecek falan mı dediler acaba :D mesela asaslar neden +9 kullansın ki spikelada aynı damage black mambayla aynı damage 50 10 oynuyor :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: HAB

Bogateg

Üye
Dediğin hiç birşeye katılmıyorum , oyun yavaş yavaş rayına oturmaya başladı ,

mehdikerem

Üye
dropları güncellemeyle iyileştirmişlerdi ki bende farkettim , dünden sonra bir nerf gibi birşey gelmiş.
Güncellemeden sonra Divinerdan 2 saatte en aşşağı 20 tane scroll alıyordum vede güzel de bir çöp atardı.
2 Gündür 2 şer saat donuyorum.Evet yanlış duymadınız 3 adet scrool attı 2 saatte :D vede çöp atma oranıda 5 katı falan düşmüş.
Saatte 1 m den 2m kar ettim Death walley de :D . Yav baba al vereyim 2 m i :D
Benim sinirlendiğim konu ya tamam diyorum yani çözdüler durumu bu böyle olmalı hatta daha da iyi yaparlar heralde bu farm işini oturturlar diğer slotlarıda ayarlarlar diyorum. Hemen char diziyorum, mana az gitsin diye. Baam diye oturtuyorsunuz beni yerime.

eee ben ne yapıcam aldığım itemleri geri verecem şimdi :D.

HeaveN

Üye
Farm en güzel yer, Death Valley baskın çok oluyor yapcak birşey yok, Lunaskar Haddar şuan kasılıyo partice değil, solo yine farm atarsın.

Daha önce Ful parti gb kasıyodular onun önüne geçmiş oldular gb değerlendi şuan bakabilirsiniz gb artcak bana göre bu gidişle.

• Beğen

themurolity

Üye
Oyunun sorunu bir standartının olmaması. Hep bir müdahale söz konusu. Malum oyunda yeni sw açıldı ve insanlar aynı gün +9 item bastı. Bizim clandan giden arkadaşlar var bazen yayın açıyorlar izliyorum farm atıyorlar ve bir standartta gidiyor. Bir denge kurulup bırakılacak oynanmayacak. Dün 3 saatte 5 item alıyorsun bugün 5 saatte 3 item sonraki gün 10 saatte 1 item çok saçma. Karakterler itemler ve farm olayına standart gelmesi gerekiyor. Sonuçta burası pvp server değil ve bu bilinçle hareket edilmesi gerekiyor.

abuzer

Üye
Oyun rayına oturuyor arkadaşın dediği gibi. Takıların da + lanması en kısa zamanda önemli. Oyunda bir kısım oyuncunun yapacak hiçbir şeyi kalmıyor. Pazar tıkanmış durumda. Zindandan düşen itemler değersiz halde. Aslında bu şekilde daha kolay char dizmeniz sağlanacak. 9 açıldı diye kim 9 takabilecek sanki. Azıcık insan. Ama o 9 için pazardaki hareket, itemlerin gb nin değerlenmesi, farm atarak char dizen oyuncuları da memnun edecektir. Burası eşit itemli pvp server değildir, olmamalıdır da. Asıl oyunun önünü tıkayan bu oldu. Bu değişimleri başarılı buluyorum Hatta geç bile kalındı.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
9 itemler bi anda nerden çıktı hiç anlamadım zaten,
hiç konuşulmamıştı, gelecek falan diye, takı upgrade gelecek dendi 9 geldi, klan binasını konustuk 9 geldi, şaşkınım o konuda :D

• Beğen

N1pple

Üye
Oyunda +9 dan önce coin ve +6-7-8 bolluğu gerekiyordu ki piyasa şişti +9 lazım diyelim.Şuan serverdeki +8 silahları toplasan her job için ayrı ayrı ve bunları 9a geçirsen doğru düzgün +9 kalmayacak.Yani oyunda yeteri kadar 7-8 şişmesi yokken 9 bir tık mantıksız oldu. Hadi 9 geldi o zaman da 6-7ye geçişleri kolaylaştıracaksın ki orta sınıf klasmanı artık +7 silahlılar olacak 8-9 takanlar yine üst segment olarak kalacak.İtemler bir şekilde 9 yapılır en azından priest ve magelere paperleri basar birileri bir şekilde maliteyi nispeten düşük, ama bu drop coin ve + basma oranlarıyla epic silahlarda 9u bırakın bol bol 8 görmemiz bile zaman alacaktır.

HAB

Üye
Oyunda +9 dan önce coin ve +6-7-8 bolluğu gerekiyordu ki piyasa şişti +9 lazım diyelim.Şuan serverdeki +8 silahları toplasan her job için ayrı ayrı ve bunları 9a geçirsen doğru düzgün +9 kalmayacak.Yani oyunda yeteri kadar 7-8 şişmesi yokken 9 bir tık mantıksız oldu. Hadi 9 geldi o zaman da 6-7ye geçişleri kolaylaştıracaksın ki orta sınıf klasmanı artık +7 silahlılar olacak 8-9 takanlar yine üst segment olarak kalacak.İtemler bir şekilde 9 yapılır en azından priest ve magelere paperleri basar birileri bir şekilde maliteyi nispeten düşük, ama bu drop coin ve + basma oranlarıyla epic silahlarda 9u bırakın bol bol 8 görmemiz bile zaman alacaktır.
Kral bana göre daha epey bir süre +7 devam edecekti parası olanla olmayan arasında bu şekilde bir eşitlik sağlanacak parası olmayan da eşit bir şekilde pk atabilecekti oyundan zevk alacaktı oyuna bağlanması sağlanacaktı... ama ne yaptılar bu davranışla hadi siz gidin parası olan oynasın pk da ne kadar gariban varsa alayınızı sıradan geçirsin oldu.... Bir karar alırken enine boyuna düşünmek lazım..... Daha öncede çok söylendi Mana çok yiyor gelen droplar harcanan miktarın yarısını bile karşılamayınca oyuncular tıkanıyor ikileme düşüyor oyuna giremmi girmeyemmi gibisine girsem mana yok para yok nasıl kasacam olayı oluyor kafalarında.....

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

-Ruh bağı tamamen kaldırıldı.
-Droplarda düzenlemeye gidildi.
-Eşya son upgrade seviyesi (+9) olarak güncellendi.
-Eşyaların +3, +4, +5, +6 ve +7'ye yükseltilme ihtimalleri düşük bir oranda artırıldı. Ayrıca "Arcana Scroll" ile common kalite eşyalar +6 seviyesine kadar %100, rare ve üstü kalite eşyalar +5 seviyesine kadar %100 şansla yükseltilebilecek.

Bu yapılanlar eski ve yeni oyuncuları upgrade'e teşvik etme amacıyla yapılmıştır.

8.ayına girmiş bir erken erişim sunucusunda yapılan bu değişikliklerin yeterli olduğunu düşünüyoruz.

İyi forumlar.

Pitou

Üye
Merhaba,

-Eşyaların +3, +4, +5, +6 ve +7'ye yükseltilme ihtimalleri düşük bir oranda artırıldı. Ayrıca "Arcana Scroll" ile common kalite eşyalar +6 seviyesine kadar %100, rare ve üstü kalite eşyalar +5 seviyesine kadar %100 şansla yükseltilebilecek.

Bu yapılanlar eski ve yeni oyuncuları upgrade'e teşvik etme amacıyla yapılmıştır.

8.ayına girmiş bir erken erişim sunucusunda yapılan bu değişikliklerin yeterli olduğunu düşünüyoruz.

İyi forumlar.
Gayet doğru ve yerinde kararlardı. Ben gidişatın iyi olduğunu düşünüyorum.

HAB

Üye
Merhaba,

İyi forumlar.
Sayın yönetici sizlerin ne düşündüğünün hiç bir önemi yok önemli olan oyuncuların neler düşündükleri ve istedikleri burada hiç kimse sizi veya oyunu kötülemek karalamak için bir şey yazmıyor her kes oyunun daha iyi ve oynanabilir olması için fikirlerini belirtiyor.....

Balerion

Üye
Sayın yönetici sizlerin ne düşündüğünün hiç bir önemi yok önemli olan oyuncuların neler düşündükleri ve istedikleri burada hiç kimse sizi veya oyunu kötülemek karalamak için bir şey yazmıyor her kes oyunun daha iyi ve oynanabilir olması için fikirlerini belirtiyor.....
kanka biraz abartmamış mısın? Oyun dataları yöneticilerde var ona göre ölçüp biçip bir karar veriyorlar ne demek senin düşündüğünün bir önemi yok? Oyuncular arasında şu yapılsın bu yapılsın diye bir oy birligi yok neredeyse hiçbir konuda yok hemde. Oyuncunun dediginin yapılmasından kastın ne yani, verilere bakmak yerine senin benim ne dedigime gore mi iş yapsınlar?

Balerion

Üye
dropları güncellemeyle iyileştirmişlerdi ki bende farkettim , dünden sonra bir nerf gibi birşey gelmiş.
Güncellemeden sonra Divinerdan 2 saatte en aşşağı 20 tane scroll alıyordum vede güzel de bir çöp atardı.
2 Gündür 2 şer saat donuyorum.Evet yanlış duymadınız 3 adet scrool attı 2 saatte :D vede çöp atma oranıda 5 katı falan düşmüş.
Saatte 1 m den 2m kar ettim Death walley de :D . Yav baba al vereyim 2 m i :D
Benim sinirlendiğim konu ya tamam diyorum yani çözdüler durumu bu böyle olmalı hatta daha da iyi yaparlar heralde bu farm işini oturturlar diğer slotlarıda ayarlarlar diyorum. Hemen char diziyorum, mana az gitsin diye. Baam diye oturtuyorsunuz beni yerime.
eee ben ne yapıcam aldığım itemleri geri verecem şimdi :D.
Böyle şeylere inanmam tesadüftûr der geçerim ama benim de 26 aralik'da yaptiğim farm 28 aralıkta yaptığım farmdan 4 kat daha fazla şey getirdi. Son yaptığim farmda (aynı yaratıklardan) item değil çöp bile dogru düzgün çıkmadı

mehdikerem

Üye
Böyle şeylere inanmam tesadüftûr der geçerim ama benim de 26 aralik'da yaptiğim farm 28 aralıkta yaptığım farmdan 4 kat daha fazla şey getirdi. Son yaptığim farmda (aynı yaratıklardan) item değil çöp bile dogru düzgün çıkmadı
ben ticket bile attım neden böyle birşey oldu diye. Çünkü yani çok büyük bir fark var .

N3v3N

Üye
3 gundur solo zindan bosu pot bile atmıyor. Bir önceki güne göre epey fark var. Muslukları kismislar yine veya rng her ne ise pota bile işliyor :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt