Hızlı Gidiyorsunuz..

KenyaliAtlet

Üye
''PRODUCT LİFE CYCLE'' teorisinden bi haber yöneticiler. Oyunun(ürünün) marketingi(Pazarlama) çok zayıf. Growth Stage(Büyüme Dönemi) aşırı başarısız. 1 yıllık oyunda +9 eşya basma saçmalığı, en son seviye zırh en son seviye silah getirmeler; aşırı saçma... Böyle devam ederse en fazla 2 yıl daha oynanır oyun, yöneticilerin başarısız hamleleri sayesinde oyun çabuk tüketiliyor.

N3v3N

Üye
''PRODUCT LİFE CYCLE'' teorisinden bi haber yöneticiler. Oyunun(ürünün) marketingi(Pazarlama) çok zayıf. Growth Stage(Büyüme Dönemi) aşırı başarısız. 1 yıllık oyunda +9 eşya basma saçmalığı, en son seviye zırh en son seviye silah getirmeler; aşırı saçma... Böyle devam ederse en fazla 2 yıl daha oynanır oyun, yöneticilerin başarısız hamleleri sayesinde oyun çabuk tüketiliyor.
+9 geldi fakat basma ihtimali çok çok çok çok çok çok çok çok düşük. Artık oranını hesaplamak oyunculara kalmış. Deneyimlesinler bakalım.

birol2003

Üye
+9 geldi fakat basma ihtimali çok çok çok çok çok çok çok çok düşük. Artık oranını hesaplamak oyunculara kalmış. Deneyimlesinler bakalım.
ihtimali önemli değil, daha senesi dolmamış oyuna yapılmaması gereken bir hamleydi, zamanla kabuk eski benzer oyuna dönerse kaçınılmaz son geliverir birden, ben hala biz farklı bir oyun olacağız söylemine takılı kaldım ve destekliyorum ama gidişat öyle dğeil.

bebish

Üye
Merhaba,

-Ruh bağı tamamen kaldırıldı.
-Droplarda düzenlemeye gidildi.
-Eşya son upgrade seviyesi (+9) olarak güncellendi.
-Eşyaların +3, +4, +5, +6 ve +7'ye yükseltilme ihtimalleri düşük bir oranda artırıldı. Ayrıca "Arcana Scroll" ile common kalite eşyalar +6 seviyesine kadar %100, rare ve üstü kalite eşyalar +5 seviyesine kadar %100 şansla yükseltilebilecek.

Bu yapılanlar eski ve yeni oyuncuları upgrade'e teşvik etme amacıyla yapılmıştır.

8.ayına girmiş bir erken erişim sunucusunda yapılan bu değişikliklerin yeterli olduğunu düşünüyoruz.

İyi forumlar.
ruh bağı tamamen kaldırıldı derken? benim itemlerimde hala ruh bağı var?

Burtto

Üye
En yüksek item basma +7 olmalıydı en az 1 yıl daha böyle kalmalıydı... Dün bir bugün iki misali +9 a kadar yükselttiniz..
İtem droplarından çok coin droplarını arttırmalıydınız şuan bile coin dropları yetersiz oyuncular tıkanıp kalıyor....
Mağaza fiyatlarında Puppet çok pahalı düşürmediniz...
Skillerin mana harcaması çok yüksek oyuncular karşılayamıyor... Yaratık canları yüksek olduğundan kesebilmek için 1 gecede 2-3k mana harcanıyor...
Solo player lara hala gereken ilgiyi göstermiyorsunuz yaratık canları çok yüksek... Yakında pt kuracak adam kalmayınca solo larda kesemedikleri için bırakacak...
Oyuna uniq itemler çoookk erken girdi.. Gereği yapılmalı..
Diğer oyunlar ile yarışmayı bir kenara bırakın kendiniz olun....
Tıkanmaya doğru gidiyorsunuz... Yazık edeceksiniz oyuna tek nedeni yanlış yönetim ....
bence açılışta direk +8 eşya +1 takı gelmeliydi tam bu zamanda +9 eşya +2 takı olmalıydı daha sonrada +10 eşya +3 takı
ve bence takı en son +3 değil +5 olmalı.

diğer maddelerde bence boş yapmışsın hiç biri yazıkların gibi değil, abartmışsın.

Opus Magnum

Üye
bence açılışta direk +8 eşya +1 takı gelmeliydi tam bu zamanda +9 eşya +2 takı olmalıydı daha sonrada +10 eşya +3 takı
ve bence takı en son +3 değil +5 olmalı.

diğer maddelerde bence boş yapmışsın hiç biri yazıkların gibi değil, abartmışsın.
Bence +1 den sonra takıların yanma ihtimali de olmalı, hem server çok eskimez hem de basabilen öne çıkar hem de bir çok takıların aktif piyasası olur.

KenyaliAtlet

Üye
Çok çok çok çok düşük bir ihtimal olması da oyun tüketimini kötü etkiler. Çünkü bir kere piyasaya girdi. Mesela Rome Total War: ROME II oyunu 2013 çıkışlı bir oyun ama hala ek paketler geliyor ve bu ek paketler oyunun oynanma devamlılığını sağlıyor. İsteseler ek paketleri oyun çıkışında sunabilirlerdi, bu strateji ile oyun daha çabuk piyasadan silinilirdi. Zamana yayarak ek paket satmaları oyun devamlılığını sağladı ve bu devamlılığı sağlarken aynı zamanda oyun tüketiminin hızlanması değilde daha çok oyuncuların oyuna bağımlı olması stratejisi izlediler ve her başarılı olmak isteyen oyun firmaları bu çeşit stratejileri izler; bu sadece oyunla da alakalı değil tükettiğimiz her madde de böyle. Mesela artık Samsung telefonlar kullanılmıyor neden? Samsung piyasaya sahip olmak adına çok fazla telefon çıkartıp kendi telefon markasını tükettiği için, tabi bu sadece bir neden daha başka bir sürü nedeni de var. Öte yandan Samsung telefon markası kendini planlı bir şekilde tüketirken çok fazla da para kazancı sağladı. Bakalım rise bunu yapabilecek mi?

RickSancheZz

Üye
Çok çok çok çok düşük bir ihtimal olması da oyun tüketimini kötü etkiler. Çünkü bir kere piyasaya girdi. Mesela Rome Total War: ROME II oyunu 2013 çıkışlı bir oyun ama hala ek paketler geliyor ve bu ek paketler oyunun oynanma devamlılığını sağlıyor. İsteseler ek paketleri oyun çıkışında sunabilirlerdi, bu strateji ile oyun daha çabuk piyasadan silinilirdi. Zamana yayarak ek paket satmaları oyun devamlılığını sağladı ve bu devamlılığı sağlarken aynı zamanda oyun tüketiminin hızlanması değilde daha çok oyuncuların oyuna bağımlı olması stratejisi izlediler ve her başarılı olmak isteyen oyun firmaları bu çeşit stratejileri izler; bu sadece oyunla da alakalı değil tükettiğimiz her madde de böyle. Mesela artık Samsung telefonlar kullanılmıyor neden? Samsung piyasaya sahip olmak adına çok fazla telefon çıkartıp kendi telefon markasını tükettiği için, tabi bu sadece bir neden daha başka bir sürü nedeni de var. Öte yandan Samsung telefon markası kendini planlı bir şekilde tüketirken çok fazla da para kazancı sağladı. Bakalım rise bunu yapabilecek mi?

çok güzel yorumlamışsın ağzına sağlık,ama belkide şuan gördüklerimiz başlangıçtır, oyunda son seviye itemler +15 de olabilir :D

PattleBriest | Veinia

Üye
dropları güncellemeyle iyileştirmişlerdi ki bende farkettim , dünden sonra bir nerf gibi birşey gelmiş.
Güncellemeden sonra Divinerdan 2 saatte en aşşağı 20 tane scroll alıyordum vede güzel de bir çöp atardı.
2 Gündür 2 şer saat donuyorum.Evet yanlış duymadınız 3 adet scrool attı 2 saatte :D vede çöp atma oranıda 5 katı falan düşmüş.
Saatte 1 m den 2m kar ettim Death walley de :D . Yav baba al vereyim 2 m i :D
Benim sinirlendiğim konu ya tamam diyorum yani çözdüler durumu bu böyle olmalı hatta daha da iyi yaparlar heralde bu farm işini oturturlar diğer slotlarıda ayarlarlar diyorum. Hemen char diziyorum, mana az gitsin diye. Baam diye oturtuyorsunuz beni yerime.
eee ben ne yapıcam aldığım itemleri geri verecem şimdi :D.
2 Haftadır 12/12 döndüğümüz bir slotumuz var droplara yapılan iyileştirmeden sonra 12 saatte ortalam 5-6 drop alıyoduk 5-10m kar ettiriyodu slot. Ancak nedense birden düştü bu oran yaklaşık 72 saattir slottayız ve toplam 20 tane item almadık diyeceklerim bu kadar. Gümbür gümbür drop güncellemesi getirip sessiz sessiz geri alıyolar fark etmeyeceğimizi düşünüyolar :D

Powerslave

Üye
2 Haftadır 12/12 döndüğümüz bir slotumuz var droplara yapılan iyileştirmeden sonra 12 saatte ortalam 5-6 drop alıyoduk 5-10m kar ettiriyodu slot. Ancak nedense birden düştü bu oran yaklaşık 72 saattir slottayız ve toplam 20 tane item almadık diyeceklerim bu kadar. Gümbür gümbür drop güncellemesi getirip sessiz sessiz geri alıyolar fark etmeyeceğimizi düşünüyolar :D
RNG o RNG

HAB

Üye
Ahhhh ahhh anlatamıyorum....
1- +7 ye kadar itemler rahat basılmalıydı oyun yeni olduğu için oyuncu diğer oyunlarında deneyimi ile oyuna girdiğinde karakterine bakım zevk almalı ki oyuna tekrar girsin online süresi uzasın bir müddet parası olanla olmayan bu şekilde eşit ilerlemeliydi.... oyuncu oyuna giriyor çarına bakıyor boş çar elindeki item +4 +5 maksimum +6 oyunda bu itemlerle bu çarla bir şey yapamam düşüncesi ile umudu kırılıyor..... ve Her gün online süresi biraz daha düşüyor.... Oyuncuyu bu şekilde oyuna bağlamak önemli....
2- Mağazada satılan manalar 10m den aşağı koyulamıyor basit bir hesapla mana alıp 10m den satarsak yüzde 300 kar ediyoruz bu işten kimin çıkarı var anlamak zor... Diğer itemler makul kar payları ile satılıyor örneğin puppet yuzde 50 kar yapıyorsun bu fiyatlarla.. şunuda belirteyim ben item alıp satmıyorum....
3- Drop oranlarını coin oranlarını yükseltin puppet pahalı indirin dedik kimsenin umurunda değil... En akıllı insan başkalarının deneyimlerinden faydalanan insandır diğerleri o acı deneyimleri kendileri yaşayarak öğrenir temennim acı deneyimleri oyun kurucu yaşamaz...
4- Ne kadar paragöz olursanız o kadar zaman içerisinde player kaybedeceksiniz.....

Aklıma gelenleri aksaklıkları yazmaya devam edecem...

birol2003

Üye
Ahhhh ahhh anlatamıyorum....
1- +7 ye kadar itemler rahat basılmalıydı oyun yeni olduğu için oyuncu diğer oyunlarında deneyimi ile oyuna girdiğinde karakterine bakım zevk almalı ki oyuna tekrar girsin online süresi uzasın bir müddet parası olanla olmayan bu şekilde eşit ilerlemeliydi.... oyuncu oyuna giriyor çarına bakıyor boş çar elindeki item +4 +5 maksimum +6 oyunda bu itemlerle bu çarla bir şey yapamam düşüncesi ile umudu kırılıyor..... ve Her gün online süresi biraz daha düşüyor.... Oyuncuyu bu şekilde oyuna bağlamak önemli....
2- Mağazada satılan manalar 10m den aşağı koyulamıyor basit bir hesapla mana alıp 10m den satarsak yüzde 300 kar ediyoruz bu işten kimin çıkarı var anlamak zor... Diğer itemler makul kar payları ile satılıyor örneğin puppet yuzde 50 kar yapıyorsun bu fiyatlarla.. şunuda belirteyim ben item alıp satmıyorum....
3- Drop oranlarını coin oranlarını yükseltin puppet pahalı indirin dedik kimsenin umurunda değil... En akıllı insan başkalarının deneyimlerinden faydalanan insandır diğerleri o acı deneyimleri kendileri yaşayarak öğrenir temennim acı deneyimleri oyun kurucu yaşamaz...
4- Ne kadar paragöz olursanız o kadar zaman içerisinde player kaybedeceksiniz.....

Aklıma gelenleri aksaklıkları yazmaya devam edecem...
O kadar haklısın ki , oyun zaten erken erişim sürecinde diyorlar, tüm hatalar giderilip, optimizasyon süreci tamamlanıp, eksik öğeler tamamlanıp vaad edilen herşey yerine getirilince bu adamlar zaten yeni bir sunucu açacak, ha bu süreç 1 sene olur 2 sene olur 6 ay olur bilemem ama sonuç aynı olacak, bu süreçte bir nebze free tester görevi gören bu oyuncuları küstürmenin, üzmenin kaçırmanın ne anlamı var ki, çoğu oyuncu bende dahil p2w hesaplar yüzünden itemlerimiz yetersiz kaldığı için milletin oyuncağı olmuş duruma geldi, bir çoğu bırakıp gitti, oyuncuları bırak itemlerini yapsın eğlenmesine baksın sende arka planda oyununu tamamla değil mi ? Yeni server açıldığı gün bu serverdaki herşey çöp olacak umarım çok para harcayanlar bunun farkındadır. (az para harcayanlara bir şey diyemiyorum bende dahil geri kalan kesim zaten irili ufaklı harcamalar zaten yapıyoruz)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt