Hızlı Gidiyorsunuz..

mmtakiff06

Üye
Aklıma tek bir soru gelir.
Erken erişim ?
8. Ay ?
2.ci sene yeni Server?
Fazla hiza gerek duymuyorum. Inşallah oyun 1 hafta önceki halini aratmaz.

HAB

Üye
Yeni bir oyunda yeni server açmak çok riskli olacaktır.. Açmış olduğun yeni servere eski serverden oyuncular da gelecek ki eski serverde şuanki görünen hali ile oyuncu kalmayacaktır zaten yok gibi bir şey ayrıca eski servere yatırım yapanlar bence epey bir zarar edecekler oyuna kızgın bir grup daha oluşacaktır... Bu nedenle hazırdaki serveri oyuncu ile doldurmadan yeni bir server açılması oyuna zarar verecektir... Açılan servere yoğunluk gösterenler pazarcı gurubu olacaktır onların işine yaracaktır pazarcı gurubu da bastıracaktır yeni server istiyoruz şeklinde oyun buna kanarsa yukarda yazdıklarım aynen gerçekleşecektir...

Opus Magnum

Üye
Kimsenin +9 beklentisi yoktu, en belirgin beklenti takı upgrade i ve job balance ıydı, ancak oyunu gözlem altına alan ekip her kimse sıfır liyakatle iş yaptığı çok bariz.

Hiç mi oyunun atmosferini koklayamazlar ya, yeni server gelirse ben uzar giderim.

HAB

Üye
Çok haklısın aynı düşüncedeyim oyunun atmosferini koklamayı bırak sanki ömürlerinde bir kez dahi bu tarz bir oyun oynamamışlar gibi bir yönetim sergileniyor...

Balerion

Üye
Kimsenin +9 beklentisi yoktu, en belirgin beklenti takı upgrade i ve job balance ıydı, ancak oyunu gözlem altına alan ekip her kimse sıfır liyakatle iş yaptığı çok bariz.

Hiç mi oyunun atmosferini koklayamazlar ya, yeni server gelirse ben uzar giderim.
knk bence ne istendiginin farkindalar ama böyle uygun görmuşler bence bir farkindalık eksiği yok burda

mmtakiff06

Üye
Yeni serverin ayak sesleri azda olsa hissettirildi buna herkes şahit olsun.

HAB

Üye
Hagard ta xp party kuracak oyuncu dahi kalmadı şuan var olanlarla da güvenli pt kuramıyorsunuz pt giren kısa sure sonra çıkıyor, Çıkmalarının tek nedeni droplar dır party kurmayı dahi istemez hale geldi oyuncular mevcut olanlarda bir sağa bir sola gezip bıkıp çıkıyorlar... Acil önlem alınmalı artık...... Oyunun oyunculara slotlarda para kazanabileceklerini ve kazandıkları ile ticaret yapabileceklerini... Kanıtlaması lazım... Aksi durumda alttan gelen olmayacağı için DW de bir kaç party nin PK serveri haline gelmesi kaçınılmaz....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt